Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
19:23
Довідник по мультиплеєру Assassin's Cred 3

http://credo.at.ua/imgs/blog/mult_ac3/86efe4af4c91caff08a8752b4949ce9f.jpg

Тамплієри в "Абстерго", угледівши близький результат вікового протистояння, вирішили використати свій головний козир - "Анімус". На прилавках магазинів з'явилася нова гра з повним зануренням, по телевізору крутять рекламу цієї самої чудо-машини, а наївні люди біжать у магазини, не підозрюючи про підступні наміри мегакорпорації.

Далі, ми розглянемо основні нововведення мультиплеєрного режиму Assassin's Creed III. На щастя чи на жаль, але той в цілому залишився таким, як був колись: нічого кардинально нового на полях битв нам побачити так і не довелось. Тим не менш, деякі з внесених оновлень обов'язково потішуть відданих гравців та любителів вбивати ворогів всіма доступними видами зброї.

 

Бонуси

 

Суть гри залишилася незмінною, та й змін у режимах і бонусах не так і багато. Що стосується бонусів, то з часів Assassin's Creed: Revelations з'явилися такі нові бонуси, як:

 

  • Засідка - за вбивство або оглушення супротивника, відразу після входу в його поле зору, Абстерго дасть вам 100 очок.
  • Отруєні дротики - відповідно, за вбивство отруєним дротиком, ви отримаєте 250 очок.
  • Вбивство з пістолета - плюс 100 очок.
  • З'явилося кілька видів мультивбивств, так, за вбивство двох гравців за 3 секунди, ви отримаєте 100, за вбивство трьох гравців - 250 і за вбивство чотирьох - цілих 400 очок.
  • Оппортуніст - вбивство цілі, яку переслідує союзник дасть вам 50 очок.
  • Найзначніші зміни відбулися у бонусах за ігрові режими, так з'явилася ціла плеяда бонусів за новий режим "Панування".
  • Захоплення - дається за захоплення території +200.
  • Зона під захистом - щоб отримати ці 50 очок, вам потрібно залишатися в підконтрольній зоні 30 секунд.
  • Захист - у підконтрольній зоні вам потрібно вбити останнього нападника в межах 25% часу 

 Найзначніші зміни відбулися у бонусах за ігрові режими, так з'явилася ціла плеяда бонусів за новий режим "Панування".

  • Захоплення - дається за захоплення території +200.
  • Зона під захистом - щоб отримати ці 50 очок, вам потрібно залишатися в підконтрольній зоні 30 секунд.
  • Захист - у підконтрольній зоні вам потрібно вбити останнього нападника в межах 25% часу

 Також з'явився бонус за виконання додаткового завдання в кооперативі, що дає 100 очок, а також бонус за час, розраховується після завершення режиму за формулою 1 секунда = 10 очок.

Із зникненням деяких режимів, пропали і відповідні їм бонуси, такі, як, наприклад бонуси псування.

 

Здібності

 

 У таборі здібностей так само відбулись зміни: діючі на відстані були переміщені в окремий слот, до них додалися отруйні дротики, зникли такі здібності, як "Натиск", "Зір тамплієра", та "Заглушити", однак з'явилися й нові:

 

http://credo.at.ua/imgs/blog/mult_ac3/ac3_multiplayer_sposob_04.jpg

Тінь робить гравця майже невидимим, приховуючи його від гравців, так, якщо ви стоїте на місці, вас дуже складно розрізнити, але якщо ви біжите, ваш силует видно.

 

 

 

http://credo.at.ua/imgs/blog/mult_ac3/ac3_multiplayer_sposob_02.jpg

Блокування виявляє всіх гравців у радіусі дії, відключаючи їх здібності, заглушаючи шепіт та серцебиття. Блоковані таким чином гравці досі можуть оглушити або вбити.

 

 

 

http://credo.at.ua/imgs/blog/mult_ac3/ac3_multiplayer_sposob_03.jpg

Щит анімуса захищає від отрути, бомб та зброї дальнього бою, причому число здібностей, що блокуються, залежить від числа зарядів.

 

 

 

 

http://credo.at.ua/imgs/blog/mult_ac3/ac3_multiplayer_sposob_01.jpg

Грошова бомба дозволяє кинути гроші, аби привернути мирних жителів, тим самим або виявивши свою замасковану ціль, або перегородивши дорогу переслідувачу.

 

 

 

 

Режими


Що стосується ігрових режимів, то зникли такі режими, як "Псування", "Супровід" та "Захоплення скрині", однак з'явилися два нових:

  • "Панування"

Карта поділена на три зони, кожну з яких можна захопити. Спочатку порожні зони захоплюються миттєво, зайняті ж за деякий час. Від кількості зайнятих зон залежить швидкість маячка, що показує яка з команд ближче до перемоги. У разі, якщо маячок досягне кінця, гра припиниться достроково, якщо ж час закінчиться раніше, переможе та команда, що зуміла посунути цей маячок далі.

Вовча зграя

Кооперативний режим, розрахований на 2-4 людини. Звичайно, грати в неї можна й одному, але таких емоцій, як при грі у команді ви не отримаєте.


  • "Вовча Зграя"

Мабуть, саме на цьому моменті варто зупинитися і розглянути його більш докладно. Адже фанати так очікували на цей режим і так його піарили розробники, що він став мало не візитівкою нового мультиплеєру.


Потрібно визнати, режим "Вовча Зграя" дійсно вийшов чудовим та доставить гравцям чимало задоволення. Все-таки, кооператив, а його ж то якраз і не вистачало довгий час в серії. Ну, досить слів - час не чекає.


Отже, режим у нас кооперативний. Кожному гравцеві надається своя ціль. Окуляри, які дають за вбивство, заповнюють лічильник рівня (всього рівнів 25). При заповненні рівня, додається час, також час додасться, якщо вбити особливу ціль. Для кожного рівня є певні завдання, за виконання яких, гравці будуть отримувати додаткові очки, виконувати їх чи ні - суто особистий вибір.


З кожним рівнем персонажі стають складніше, так, наприклад, якщо на перших рівнях, цілі вас впритул не бачать, то ближче до останніх, перед ними не те, щоб не можна бігати - навіть знаходиться в укритті їх поле зору загрожує!


Щоб впоратися з вбивствами та не попастися, потрібно знати архетипи ворогів:


  • Емісар
Зможе досить швидко помітити вас, якщо ви перебуваєте в його полі зору. Також помітить, якщо ви спробуєте використовувати здібності. Однак, боягуз і втече при першій можливості. При собі має димову бомбу, також володіє здатністю "Двійник". Найкраще його вбити першим, щоб не опинитися оглушеним.

  • Солдат
Так само як і емісар, помітить вас, якщо ви будете знаходиться в його полі зору, або ж при використанні вами здібностей, але не стане тікати в такому випадку, а спробує оглушити. При собі є димова бомба, також володіє маскуванням. Знову таки - пріоритетна ціль.

  • Кріт
Помітить вас тільки, якщо ви робите помітні дії, практично не звертає уваги на використання вами здібностей. Боягуз. Може використовувати здатність "Стійкість". Якщо Кріт вас помітить, можна просто сховатися, і тоді він про вас забуде.

  • Слідопит
Одразу помітить вас, якщо ви будете знаходиться в полі його зору, але не зверне уваги на використовувані здібності. Ще один боягуз. Може використовувати такі здібності, як "Маскування" та "Камуфляж". Аби виявити Слідопита у натовпі, скористайтеся здібностями ... ну або бийте навмання.

  • Шпигун
Абсолютна копія слідопита, за винятком того, що зі здібностей може використовувати лише петарди (нова назва старого феєрверку). Його краще атакувати з укриттів, зі спини або зістрибнувши згори.

  • Легіонер
Також, як і Слідопит, помітить вас, якщо ви з'вилися в його полі зору, але не зверне уваги на здібності. Боєць, з радістю оглушити вас, якщо все-таки помітить. Використовує такі здібності, як "Охоронець" та "Стійкість".

  • Розвідник
Побачить вас, якщо ви будете в його полі зору, однак тупий, наче корок, і не зверне уваги навіть на найбільш помітні здібності. Боєць. Використовує петарди.
  • Лейтенант
Помітить вас, якщо ви будете знаходиться в його полі зору, але навряд чи обчислить по використовуваних здібностях. Використовує здатність "Двійник" та мчить з усіх ніг, якщо бачить небезпеку.

  • Капітан
Такому краще на очі не потрапляти. Наметаний око відразу викриє вас в натовпі, проте навряд чи оцінить ваші здатності. Боєць. Використовує такі здібності, як "Камуфляж" та "Двійник".

  • Рекрут
Одразу помітить гравця, який потрапив у його поле зору, але його дурість не дозволить йому відрізнити здатність від птахів. Найсправжнісінький боягуз, мабуть, військового досвіду замало. Використовує здатності "Охоронець" та "Стійкість".

  • Мисливець
Одразу віднайде вас у натовпі, проте навряд чи помітить при використанні здібностей. Справжній боєць. Володіє такими здібностями, як "Камуфляж" та "Маскування"....

 

 

Категорія: Все про AC: 3 | Переглядів: 3206 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін