Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
06:52
Сюжет серії Assassin's Creed

Cюжет світу AssassinsCreed зв'язаний навколо проекту Animus.

 Згідно основної концепції проекту, в генах кожної людини відображена пам'ять всіх його предків. У випадку, якщо теорія правдива, особливе значення в очах корпорацій майбутнього набуває людина на ім'я Дезмонд Майлз, нащадок величезної династії найманих вбивць - асасинів.

 На тлі цих подій, компанія "АбстерґоІндастріз" підписує контракт з доктором Віддіком, - ще одним ключовим персонажем гри, - творцем суперкомп'ютераAnimus. Віддік викрадає Майлза з метою відновити пам'ять його предків.

 У перших частинах гри, правда прихована від головного персонажа, але стає зрозумілим, що Хтось хоче отримати у своє розпорядження ідеального найманого вбивцю. І з цього випливає, що сюжет завершальної гри серії буде розгортатися в майбутньому: цього разу ніяких комп'ютерів, Дезмонд буде робити все своїми руками.

 На сьогоднішній момент в серії AssassinsCreed присутні три частини та анонсована четверта. При цьому друга поділена на три гри (власне AC II, AC: Brtotherhood, і AC: Revelations).

 У першій частині Дезмонд зчитує пам'ять Альтаїра ібнЛа-Ахада, найкращого асасина орденуНазаритів. Щоб синхронізувати свої дії з пам'яттю Альтаїра, Дезмондові  доведеться зупинити Тамплієрів, котрі вирішили заволодіти світом за допомогою артефакту:  Ковчега Божого.

 Друга частина позбавлена ​​світорятувальних мотивів, у ній Дезмонд пригадує життя флорентійського аристократа ЕціоАудіторедаФіренце. Протягом гри нам буде показано перетворенняЕціов асасина, а також його помста за батька, вбитого Тамплієрами.

 Із гри в майбутньому, стає зрозуміло, що справжні цілі АбстерґоІндастріс полягають у тому, щоб витягнути з пам'яті Дезмондамісце розташування артефактів, Частинок Едему. Зібравши всі Частинки і запустивши на орбіту супутник, що несе артефакти, корпорація зможе підкорити волю всіх жителів Землі.

 Повертатися в пам'ять предків, Дезмонд буде вже за допомогою саморобноїмашиниАнімус 2.0 (зроблена силами асасинів), разом з двома іншими членами сучасного Орденуасасинів: істориком ШономХастінґсом і технікомРебеккоюКрейн. Справа в тому, що за сюжетом гри Люсі Стіллман, що належить до сучасного ордену асасинів, викрала "цінний експонат" просто з  під носа "Абстерґо", що представляють орден Тамплієрів, і доставила Дезмонда в штаб Опору.

 Розв'язка другої частини здивувала навіть найбільш підготовлених. Еціо зустрічається з богинею Мінервою, котра, звертаючись безпосередньо до Дезмонда, пояснює, що людство в серйозній небезпеці і зовсім скоро буде апокаліпсис. Єдиний шанс на порятунок - використання артефактів Перших, але для цього Дезмондупотрібно їх відшукати.

 Вийшовши з Анімуса, Дезмонд змушений взяти участь в поєдинку з агентами Абстерго, які розсекретили місцезнаходження їхньої бази та почали атаку. В ході бою гравець бачить, що ефект просочування дав позитивний результат - вчорашній бармен, Дезмонд відмінно володіє прихованим клинком та запросто виконує асасинські трюки.

 Агенти переможені, але група сучасних асасинів не може залишатися на складі - їх вирахували, а отже скоро сюди прибуде ціла армія агентів корпорації. Намагаючись втекти від переслідувачів, група Стіллман відправляється на віллу в Монтеріджоні, де, в церемоніальній залі асасинів (тієї самої, зі статуями), і буде обладнано нове "гніздо".

 У спробі дізнатися місце розташування інших артефактів, Дезмонд знову під’єднується до пам'яті Еціо, але виявляється, що незабаром після перемоги над Родріґо Борджіа, його син, Чезаре Борджіа, нападає на віллу, вбиває дядька Маріо, і забирає артефакт.

 Assassin'sCreed: Brotherhood також присвячена гонитві за Яблуком, щоправда тепер Еціо подорослішав і не буде настільки благородний, і все-таки вб'є Борджіа в кінці гри. На цьому основна частина саги про Еціо буде завершена.

 Ще більш несподіваний вчинок зробить сам Дезмонд. Потрапивши в сучасному світі під контроль Яблука, він встромляє клинок в живіт Люсі Стіллман. Голос ще однієї з Перших, богині Юнони, повідомляє при цьому, що Дезмонд прибирає перешкоду на Шляху - дитини, поміченої символом Хреста.

Після вбивства Люсі,Дезмондпомирає. Якщо завершити гру, дочекатися завершення титрів, і продовжити в режимі пісочниці, то можна почути голос, що належить, ймовірно, Шону, який повідомить, що герой не помер, а лише впав у кому. Сучаснимасасинам потрібно його врятувати.

 Як так? Нічого розумнішого, ніж покласти людину, що страждає Синдромом просочування в Анімус, ці хлопці не вигадують. Але, чорт забирай, це спрацьовує. Анімус тепер єдине місце, де збереглися залишки особистості Дезмонда.

 Будучи синхронізованою з людиною, що знаходиться в комі, машина не може працювати в штатному режимі, але гравцям доступна якась "Чорна кімната" (щось подібне boot-сектора на звичайних комп'ютерах). Для Дезмонда Чорна кімната представлена ​​у вигляді крихітного острівця, з якого він може входити в пам'ять предків.

 Цікаво, що на цьому острові він зустрічає залишки особистості мертвої людини. Ним виявляється Клей Качмарек, відомий нам як Об'єкт 16.

 Клей допомагає Дезмондові облаштуватися в Чорній кімнаті і натякає, що її секрети можуть допомогти герою відновити інформацію про свою особистість і за допомогою цього вийти з коми.

 Аби здійснити задумане, Майлз повинен знову синхронізуватися з пам'яттю Еціо. Гравець бачить майстрівасасинівтрішки постарілими. Еціо завершив всі свої справи в Італії, а залишок свого життя вирішив присвятити зміцненню сили Ордену, розшукавши спадщину Альтаїра. Для цього він відправляється в Масіаф, останню фортецю асасинів, де, згідно із записами, повинна зберігатися бібліотека "Старого Ордену".

 Нажаль, прибувши в Масіаф, Еціо виявляє, що потрапити в бібліотеку не так просто. Вхід до неї закритий масивними дверима, що вимагають спеціальних ключів. Та не просто закритий, а охороняється натовпом тамплієрів: вони також цікавляться спадщиною Ордена і намагаються проникнути всередину. Ну що ж. У майбутньому ми скажемо їм за це дякую, адже їх працівники розібрали навколо дверей завали, а місцеві агенти тамплієрів, до того ж, повідомляють Еціо натяк на місце розташування необхідних ключів - вони заховані в Константинополі.

 Пізніше ми також дізнаємося, що в столицю Візантії ключі кілька століть тому ввіз син Альтаїра. Еціо повинен знайти їх всі, попутно знищуючи тамплієрів, підриваючи їх вплив в регіоні, і, звичайно ж, розплутуючи клубок політичних інтриг місцевих правителів.

 Зібравши всі ключі, Еціо знову вирушить у Масіаф, де, розгадавши секрет бібліотеки, проникне всередину і побачить ... Ні, ну ми просто не можемо сказати цього, оскільки це один із найбільш несподіваних та гарних моментів гри. Такий момент грішно спойлерити. Тож пройдіть гру самі та дізнайтесь.

 Зате ми з задоволенням розповімо про те, що після Масіафу герой повернеться до Константинополя, а потім до Італії. З Туреччини він привезе свій найголовніший "трофей" - мудру та прекрасну Софію Сартор, першу жінку, яка полонить його серце після загиблої Христини Веспуччі. У мультфільміAssassin'sCreed: Embers, випущеному паралельно з AC: Revelations, ми дізнаємося, що з Софією герой побудує повноцінну сім'ю, завівши пару милих діточок: дочкою Флавією і сином Марчелло.

 І тут, в Італії, герой всіх ігор, що відносяться до другої частини, й закінчить свій життєвий шлях, померши від серцевого нападу на тій самій площі, де були страчені його батько й брати. Питання про те, чи помер Еціо своєю смертю, досі залишається загадкою для фанатів. 

 Сюжет Embers також покаже зустріч з Шао Юнь, представницею китайських асасинів, які прибули до Еціо за допомогою. Еціосправді дасть їй декількапорад, але, що важливіше, передасть їй скриньку, вміст якої так і залишається невідомим донині. Варто припустити, що в одній з наступних частин,Шао Юнь може стати головним героєм гри, і ми дуже сподіваємося, що в скриньці опиниться щось більше, ніж пара прихованих клинків або Частинка Едему.

 А що ж станеться з Дезмондом? Розгадавши останні загадки Еціо, він все ж таки зможе вийти з коми. Останні кадри гри AC: Revelations покажуть, як Дезмонд опам'ятається і заявить усім, що знає, що потрібно робити далі.

 І це таки правда. За сюжетом AssassinsCreedIIIМайлзрозшукуватиме храми, побудовані на Землі попередньою цивілізацією, намагаючись запобігти кінцю світу в 2012 році.Так - це саме той кінець світу, який ми пережили,іхтозна, можливо саме завдяки Дезмонду. Assassin'sCreed III, як фінальна частина трилогії, має завершувати розповідь про пригоди Дезмонда. Події в історичний період гри перенеслися в Америку часів війни за незалежність і охоплюють період з 1753 по 1783 роки, де головним героєм стає індіанець-напівкровка КоннорКенуей, чиє рідне ім'я Радунхаґейду. Під час гри, рідне селищеКоннора знищать червоні мундири. Але він не буде месником, як Еціо. Він стане боротися за свободу і справедливість.

 З отриманою інформацією, Дезмонд знаходить медальйон і відкриває брами. Там героїв зустрічає Юнона, яка хоче, щоб Дезмонд віддав своє життя для врятування світу. Однак, з'явилася Мінерва і показує, що, роблячи так, він мимоволі випустить Юнону, що дозволить їй почати завоювання світу. Вона пояснює, що Юнона була вигнана давно, ще під час війни між Першою Цивілізацією і людством, коли вона була частиною змови.

Мінерва показує Дезмондові, що буде, якщо він не «врятує» світ. Вважаючи, що світ буде стояти, якщо в цьому допоможе Юнона, Дезмонд наказує іншим залишити його. Після того, як вони йдуть, Дезмонд активує п'єдестал, який приймає його життя для врятування світу. Світ врятований. В кінці з'являється Юнона і звертаючись до лежачого Дезмонда, говорить що він отримав своє, і тепер настав час їй отримати своє, після чого йде…

 У фінальних титрах звучить місцями голос ведучого новин, який говорить, що найгірше позаду, але збиток нанесений людству досі не оцінений.

 А що ж далі? А далі буде AssassinsCreed 4. Нова ера. Новий асасин. Нові правила. Новий головний герой. Деталі будуть пізніше, а з останніми новинами ви зможете ознайомитися на нашому сайті.

Категорія: З історії АС | Переглядів: 3435 | Додав: Red_Shadow
Теги: світ, альтаїр, Еціо, Люсі, Коннор, сюжет, Дезмонд, Майлз, Revelations, Стіллман
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яка гра серії "Кредо вбивці" вам краще подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін