Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
08:06
Усе найкраще із серії в AC4: Black Flag
В останньому інтерв'ю виданню Kotaku продюсер Assassin's Creed 4 Black Flag Сильвейн Трот'є (Sylvain Trottier) заявив, що нова гра запозичить все найкраще від своїх попередників: Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations та Assassin's Creed 3. Команда розробників вірить, що історія Едварда Кенуейя продовжить традиції серії.

"Від Assassin's Creed ми візьмемо відкриту структуру, а також постараємось повернути те відчуття свободи, яке мав гравець, коли вирушав на вбивство ключової цілі, та міг вирішити:" Чи піду я у відкриту? Або по-тихому? Або проберуся непоміченим? Залізу на дах, аби здійснити вбивство з повітря? "Саме це відчуття свободи, коли ви проходите місію так, як ви забажаєте".
 
"В Assassin's Creed 2 пречудово вийшло впровадити нові геймплейні механіки, шляхом знайомства з ними, навчання їхнього використанню, і щойно гравець освоїв навичку, відбудеться постановка більш важких завдань. Ми постараємося створити наші ігрові системи за таким принципом".
 
"У Brotherhood була одна головна Геймплейна складова, а також безліч підтримуючих систем, які добре вписалися в ігровий досвід. Наприклад Вежі Борджіа. Ми сподіваємося, що всі морські системи, про які ми розповіли пресі [найм команди, покращення корабля, грабування ворожих суден, полювання на китів], будуть відігравати таку ж підтримуючу роль для основного морського геймплея ."

"Revelations була дуже красивою грою, все завдяки роботі Рафаеля Лакоста [арт-директора] і його команди. Нам пощастило, що він знову повернувся".

"Assassin's Creed 3 давала дуже класне відчуття причетності до історії. Ми впевнені, що працюємо над супер-крутим сеттінгом, про який люди не надто багато знають. У більшості людей є тільки діснеївське уявлення про піратів, і вони навіть не уявляють, яку історію ми зможемо їм запропонувати ".

Ну що ж, з нетерпінням чекатимемо подальших відомостей та самої гри.</div>
Категорія: Assassin's Creed: BF | Переглядів: 3233 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін