Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
19:35
Відповіді на запитання
Під час інтерв'ю Gamestar з розробниками Assassin's Creed також були задані питання від фанатів.

Відповіді на ці питання нижче:

Як довго ви плануєте підтримувати мультіплєєрниє сервера Brotherhood і Revelations?

Чітких планів на цей рахунок у нас немає, але я впевнений, що вони будуть включені до тих пір, поки на них буде грати досить людей.

Тепер, коли робота над двома частинами цієї досить-таки великий серії закінчена, чи можете ви назвати найбільш помітні плюси і мінуси в роботі з обох проектів?

Кожен рік закінчувати, полірувати і випускати гру з відкритим світом - це не так то й легко. Це серйозне випробування - керувати великою групою людей. Але усвідомлення факту, що кожен рік ми можемо поставляти фанатам новий епізод серіалу - відмінна винагорода.

Чи можна очікувати перезапуску серії з покращеною графікою, скажімо, через 5 років? І чи будуть в новій частині представлені нові суб'єкти Абстерго?

Доки ми не станемо нічого анонсувати, але франшиза перебуває в доброму здоров'ї, а в нас є ціла купа ідей з приводу Абстерго, серії та майбутнього ігор. Залишайтеся з нами!

Серіал багатий на усілякі історичні та фізичні парадокси, такі як «орлиний зір», здатність асасинів дертися по стінах і зістрибувати з дахів і т.д. Ви спеціально робили акцент на подібних «нереалістичностях»? Чи збираєтеся ви пояснити або якось виправдати всі ці чудеса в третій частині гри?

Для нас все це - лише перебільшення реальності. Багато людей можуть піднятися на будівлю, як Коннор, але вони не можуть робити це так довго і безпомилково. Ми беремо реальність за основу, а потім трохи виправляємо її, щоб було весело. Але ми намагаємося не надто багато фантазувати.

Чи можете ви назвати пару відмінних відмінностей між Французької та Американської революціями, які, на вашу думку, залишаються актуальними і сьогодні?

Залучення Франції в Американську революцію безпосередньо призвело до Французької революції, визначило сьогоднішню структуру їх суспільства. Очевидно, основним результатом Революції для американців стало створення нової країни, але усілякі писання і вплив батьків-засновників і донині викликають активні дискусії в американській політиці.

Побічні квести серії (та й основні, якщо говорити про першу частину) були досить одноманітні. Ситуація зміниться в Assassins Creed III?

У нас вийшли самі насичені, самі унікальні побічні місії і другорядні сюжетні лінії з усіх, що ми робили раніше, повні власних історій, кат-сцен і нагород. Вам сподобається!

Як пов'язані між собою герої Assassins Creed III і Liberation (Коннор і Евелін)?

* На запитання відповів Мартін крапель (Martin Capel), продюсер (Sofia Studio) *

Дія Liberation і Assassin's Creed III відбувається в один з ключових моментів історії - під час Американської революції. Обидві гри представляють гравцям різних асасинів у різних місцях, різними шляхами наступних до одного поворотного моменту історії.
Зокрема, Liberation висвітлює внесок у хід Революції Нового Орлеана. Це погляд на події, які зазвичай не розглядаються в іграх або інших ЗМІ. Місто не було одним з перших тринадцяти колоній, але, тим не менше, справило значний вплив на результат Революції, оскільки значна кількість одягу, зброї і грошей, що надходили в колонії з Франції та Іспанії, таємно провозилися через Новий Орлеан по Міссісіпі. Це місто було, по суті, «зовні, але заглядадо всередину». У міру того, як Революція тривала, і Іспанія оголосила війну Великобританії, Новий Орлеан опинився втягнутий в конфлікт, який зачепив і Новий Світ, і Старий.
Ці події вплетені в історію Assassins Creed в контексті протистояння асасинів і Тамплієрів. Евелін розплутує змову Тамплієрів в Новому Орлеані, виявляється втягнутою у війну на півночі і буде воювати разом з Коннором, щоб усунути їх спільного ворога.

Яка роль Вільяма в Assassin's Creed III? Чи буде третя частина єдиною грою, в якій представлений Коннор?

Вільям - це батько Дезмонда, та їх відносини є ключовим моментом Assassins Creed III! Його зустріч з Десмондом і причини, з яких вони розлучилися ще до початку першої Assassins Creed, також розглядаються в цій грі. Торкаючись питання про присутність Коннора в інших іграх: ми поки не знаємо, але я особисто дуже прив'язався до нього, так що сподіваюся на це!

Чи з'являться різні рівні складності? Ігри серії перестали кидати гравцеві виклик, і це погано. Введення різних рівнів складності допомогло б вирішити цю проблему.

Налаштувань складності не буде, але нам здається, що це набагато більш складна частина серії, ніж попередні. Бої стали складніше, пропали зцілюють зілля, так що треба або майстерно битися, або тікати! І у нас з'явилися такі побічні завдання, як захоплення фортів, що зажадає значних зусиль.

Ви згадували, що цикл виробництва довжиною в один рік влаштовує як розробника з видавцем (додаткове фінансування для інших проектів), так і гравців, порівнюючи випуск ігор з ТВ-шоу або музичними альбомами. Але чи приймаєте ви до уваги те, що у знімальної або музичної групи дещо інше підходи і цілі (та й музичні альбоми зазвичай виходять не частіше, ніж раз на два роки)? Ви думаєте, що аудиторія готова до такого циклу? Чи може це зашкодити глибині опрацювання і якості кінцевого продукту, або ми неправі?

Принциповою відмінністю для нас є те, що у нас є кілька команд, які працюють одночасно над різними іграми: якщо проводити аналогію з музикою, то у групи є два склади. Ці команди спілкуються і співпрацюють, але кожна відповідає тільки за свій проект. Особисто ми з нашою командою працювали над Assassin's Creed III протягом трьох років, що набагато більше, ніж приклади, які ви навели щодо інших медіа! І одночасно я розмовляв з усіма цими людьми, коли ми працювали над новими ідеями та проектами, щоб переконатися в якості нашої спільної роботи, і що ми рухаємося в одному напрямку.
Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 2970 | Додав: Dimon
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Музика з якої частини вам найбільше подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін