Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас

Сюжет цього короткометражного фільма повідає нам про закінчення життєвого шляху легендарного майстра-асасина Еціо Аудіторе да Фіренце. Старий Еціо, нарешті, отримав довгоочікуваний спокій та тихе мирне життя з коханою дружиною та дітьми. Але минуле, все ж, не відпускає його. Його знаходить молода дівчина — Шао Юн — асасин із Китаю, з проханням навчити її, як вести за собою людей та відродити орден.

Виконано на замовлення PlayUa
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 24.05.2013 | 5779/(0)

Під час заходу, присвяченого анонсу консолі наступного покоління від Microsoft під назвою Xbox One, компанія Ubisoft оголосила, що дві її найбільш очікуваних гри - Assassin's Creed 4 Black Flag і Watch Dogs - вийдуть на новій платформі пізніше в цьому році. Вони увійдуть в лінійку з принаймні 6 продуктів для Xbox One.

"Наступне покоління консолей зробить можливим для нас подарувати геймерам новий неймовірний досвід, - заявив виконавчий директор Ubisoft Ів Гільмо. - Наші команди використовують інновації в галузі підключеності, занурення і соціального спілкування, задіяні в Xbox One, щоб створити оригінальні ігрові моменти наступного покоління ".

Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 23.05.2013 | 4842/(0)

Кінокорпорація 20th Century Fox призначила дату релізу Assassin's Creed: The Movie. Як повідомляє Box Office Mojo, партнер Ubisoft з виробництва фільму - агенство New Regency - планує випустити кіноадаптацію популярної франшизи на екрани 22 травня 2015. Нагадаємо, що раніше в мережі з'явилися чутки про те, що виробництво фільму розпочнеться вже цього року.

На даний момент невідомо, яка з частин серії Assassin's Creed буде взята за основу для сюжету прийдешньої кінокартини, за який відповідає Майкл Леслі (Michael Lesslie), відомий британський оперний сценарист. Також цілком ймовірно, що фільм буде пов'язаний з наступною грою, ймовірно Assassin's Creed 5, яка, за словами Джейд Реймонд, вже знаходиться в розробці.

Нагадаємо, що в головній ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 20.05.2013 | 4953/(0)

Ubisoft не прогнозує, що продажі Assassin's Creed 4 Black Flag поб'ють рекорд, встановлений Assassin's Creed 3. Про це, як повідомляє Gamespot, заявив виконавчий директор компанії Ів Гільмо під час дзвінка інвесторам і підбиття підсумків 2012-2013 фінансового року: "Повертаючись до Assassin's Creed 4 Black Flag, за нашими підрахунками ...ми очікуємо меншу кількість продажів у порівнянні з минулим роком".

Згідно з останніми даними, Assassin's Creed 3 з моменту релізу була продана тиражем 12,5 мільйона копій, що включає фізичні та цифрові продажі.
Так чи інакше, Ubisoft вірить, що As ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 17.05.2013 | 4874/(0)

Фанати Кредо Вбивці давно знайомі з закономірністю, що кожна нова номерна гра серії в якості місця дії вибирає якусь відому історичну епоху, переломний момент у житті людства. Сеттінґом Кредо Вбивці 4 Чорний прапор став так званий Золотий Вік Піратства, і згідно Дербі МакДевітту, сценаристу гри, вибір розробників був далеко не випадковим.

У новому інтерв'ю Дербі МакДевітт із задоволенням розповів про історичні дослідження, які він провів, перш ніж приступити до написання детального сюжету, а також поділився інформацією про те, як у минулому виглядав типовий пірат, і який спосіб життя він вів.

Як багато історичних досліджень вам довелося провести, перш ні ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 16.05.2013 | 5016/(0)

Креативний директор Assassin's Creed Патріс Дезіле знову залишив Ubisoft, про це повідомило джерело видання Gameinformer. Нагадаємо, дизайнер вже йшов з компанії в 2010 році. Він працював не над анонсованим проектом для THQ, яка на початку цього року була визнана банкрутом. Після придбання активів THQ компанією Ubisoft, було заявлено, що Патріс Дезіле повертається у видавництво.

Сайту Kotaku вдалося отримати офіційний коментар представника Ubisoft про черговий вихід Патріса Дезіле:
"Придбання у січні THQ Montreal дозволило Ubisoft прийняти 170 досвідчених розробників, включаючи Патріса Дезіле, в наш прославлений роб ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 08.05.2013 | 3614/(0)

Днями в інтерв'ю видання EDGE продюсер студії Ubisoft Singapore Хьюдж Рікор (Hugues Ricour) зізнався, що Assassin's Creed 4 Black Flag запропонує «більш соціальний, більш зв'язний" ґеймплей для консолей наступного покоління, на які гра портується з високої конфігурації ПК. Студії допомагає Ubisoft Montreal, яка колись працювала над так званими "екзотичними місіями" Кредо Вбивці.

"Ми працюємо з ПК високої конфігурації, і це сильно спрощує процес [розробки], - сказав Рікор -. Ми досліджуємо можливості загалом для Assassin's Creed, так що ми в курсі того, що ігри стають більш со ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 30.04.2013 | 3818/(0)

Стартувала остання частина тривалого доповнення до Assassin's Creed 3 про шаленості Вашинґтона.
Шлях Радунхагейду нарешті завершується. Діставшись до Нью-Йорку, він повинен закликати всі сили, що дісталися йому від пращурів, щоб прорватися до фортеці узурпатора, та покласти край тиранії короля Вашинґтона. Запаліть полум'я нової революції! В історії, якої ніколи не було!

Для володарів Season Pass доповнення  вже доступне.

[ОНОВЛЕНО]

А тепер оцінки критиків.

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 23.04.2013 | 3627/(0)

Компанія Ubisoft випустила черговий патч 1.05 для Assassin's Creed 3. Змін небагато, і велика частина призначена для DLC Тиранія Короля Вашингтона: "Зрада". Патч вже доступний для власників персональних комп'ютерів та консолей.

Повний перелік змін одиночної гри:
- В охорони більше не буде в озброєнні меча Вашинґтона.
- Виправлена ​​ іконка потаємності після виходу з-під вовчого плаща
- Збільшено призову ефективність вовчої зграї проти ворогів з вогнепальною зброєю
- Вовча зграя більше не збиває Коннора з контр-вбивства.
- Виправлені інші відомі помилки в "Зраді" (злам замків, фрагменти пам'яті)
... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 17.04.2013 | 3979/(0)

Як вже відомо, в Assassin's Creed 4 Black Flag окрім 50 локацій будуть представлені три великих міста. Гавана дотримується європейського стилю, начебто Флоренції з Assassin's Creed 2, урядовий Кінґстон - аналог Бостона з Assassin's Creed 3, і, нарешті, Нассау - база Багамських піратів - традиційно передає піратський дух епохи.

Ґейм-директор Assassin's Creed 4 Black Flag Ашраф Ізмаїл (Ashraf Ismail) в ексклюзивному інтерв'ю Examiner поділився короткою характеристикою кожного з присутніх в грі міста.
< ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 16.04.2013 | 3655/(0)

1 2 3 ... 8 9 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін