Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Організація PETA, котра бореться за права тварин, вкрай негативно поставилася до одного з елементів геймплею майбутньої гри Assassin's Creed 4: Black Flag. За їх словами, можливість влаштувати полювання на бідних та беззахисних китів у грі вкрай неетично. Ось, що вони говорять з цього приводу:

"Ми, як організація, що веде боротьбу за права тварин, закликаємо всіх творців відеоігор відмовитися від показу на екрані сцен насильства над тваринами, та вже тим більше, їх вбивства" 

Представник компанії Ubisoft Стоун Чин не змусив PETA довго очікувати відповіді:

"Ми розуміємо ваші обуре ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 08.03.2013 | 3212/(0)

В останньому інтерв'ю виданню Kotaku продюсер Assassin's Creed 4 Black Flag Сильвейн Трот'є (Sylvain Trottier) заявив, що нова гра запозичить все найкраще від своїх попередників: Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations та Assassin's Creed 3. Команда розробників вірить, що історія Едварда Кенуейя продовжить традиції серії.

"Від Assassin's Creed ми візьмемо відкриту структуру, а також постараємось повернути те відчуття свободи, яке мав гравець, коли вирушав на вбивство ключової цілі, та міг вирішити:" Чи піду я у відкриту? Або по-тихому? Або проберуся непоміченим? Залізу на дах, аби здійснити вбивство з повітря? "Саме це відчуття свободи, коли ви проходите місію так, як ви забажаєте".
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 07.03.2013 | 3232/(0)

Зіткнувшись з безліччю витоків ще до офіційного анонсу, компанія Ubisoft, нарешті, зняла заборону на публікацію перших подробиць Assassin's Creed IV Black Flag. У прямому сенсі:  море інформації, скріншотів, артів та інших матеріалів. 

Розповідь про Assassin's Creed 4 Black Flag слід почати з того, що гра за традицією створюється кількома студіями Ubisoft, включаючи - Ubisoft Montreal (вона веде розробку), Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Québec (відповідальні за сінглплеєр), Ubisoft Annecy і Bucharest (розробляють багатокористувацьку складову). Жан Гедон (Jean Guesdon) є креативним директором гри, і він якраз дуже підходить на цю посаду, оскільки протягом останніх 7 років був нерозривно пов'язаний з серією Assassin's Creed - спочатку пр ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 04.03.2013 | 3600/(0)

Після цілої серії витоків інформації про Assassin's Creed IV: Black Flag компанія Ubisoft офіційно підтвердила факт її існування і запустила кілька тизер-проектів. 

Учора ввечері ігровий сегмент мережі інтернет був буквально приголомшений таким, що відбувся коротким анонсом Assassin's Creed IV: Black Flag у вигляді публікацій,що засвітилися раніше в мережі бокс-арту гри, супроводжуваного повідомленням такого змісту: "Перші подробиці про нову гру - Assassin's Creed IV Чорний прапор - ви дізнаєтеся вже дуже скоро! 4 березня в 19 годині по Києву ми розповімо вам більше! "

В даний час розробка Black Flag ведеться видавцем відразу ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 01.03.2013 | 3035/(0)

Сьогоднішній день підніс ігровій спільноті відразу кілька правдоподібних чуток, які стосуються продовження саги Assassin's Creed, проаналізувавши які можна зробити єдиний висновок - Assassin's Creed IV: Black Flag стане наступною великою грою серії, і вона зробить сильний акцент на піратській тематиці. 

Раніше в цьому місяці під час підведення підсумків 2012-13 фінансового року, виконавчий директор Ubisoft Ів Гільмо (Yves Guillemot) оголосив про те, що компанія планує випустити в 2014 фінансовому році наступну гру під заголовком Assassin's Creed, яка представить абсолютно новий часовий період і нового героя. Додаткових деталей на той момент не було.
Через деякий час користувач одного з найпопулярніших в мережі ресурсів Reddit розповів про те, що під час польоту в літаку підглянув презентацію маркетингової ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 27.02.2013 | 2981/(0)

Музей Ігрової Творчості представляє підбірку 
творінь по світу Assassin's Creed. Нижче
ви побачите: цікаві ігрокліпи, захоплюючі світлини, унікальні вишивки та
міні-мульт.
... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 26.02.2013 | 3674/(0)

19 лютого компанія Ubisoft оголосила про надходження в продаж "Безчестя" - першого із трьох епізодів доповнення для Assassin's Creed 3 - Тиранія короля Вашингтона. Тим часом великі закордонні ігрові видання мали можливість раніше інших випробувати і оцінити незвичайний для серії експеримент по впровадженню в гру альтернативної реальності і винесли свій вердикт.

З опублікованих на даний момент рецензій найпозитивніша з усіх, мабуть, належить авторам порталу Eurogamer. Свій ігровий досвід вони оцінили у 8/10 балів: "Тиранія виявилася кульмінаційним нагадуванням всього прекрасного, чим славиться серія ігор Assassin's Creed. Цей експеримент цілком окупає себе. Нова механіка геймплю і ще один раунд додаткових ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 22.02.2013 | 3260/(0)

Ubisoft розбурхала ігрову громадськість звісткою, що 27 лютого відбудеться якийсь закритий захід, що має пряме відношення до серії Assassin's Creed.

Співробітники британського ігрового журналу MCV одними з перших отримали запрошення від французького видавництва, про що поспішили повідомити на своїй Твіттер-сторінці: «Нас запросили на якийсь загадковий захід, присвячений Assassin's Creed, який відбудеться 27 лютого. Хтось ще йде? Є ідеї, що нам покажуть? »

Ідеї ​​є, і одна грандіозніша іншої. Пригадуючи недавні чутки про, нібито четверту частину серії ігор про нескінченну війну асасинів і тамплієрів, можна припустити, що Ubisoft продемонструє ранню ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 20.02.2013 | 2854/(0)

Торішній ексклюзив для PS Vita, Assassin's Creed 3: Liberation, що оповідає про відважну ассасинку по імені Авеліна, став переможцем на церемонії вручення нагород WGA ("Writer's Guild of America", що в перекладі "Гільдія Американських Письменників").
Журі оцінило гру як "кращий сценарій для відеогри" 2012 року. Над сюжетом працювали сценарист Ubisoft Montreal Річард Фаррес (Richard Farrese) і канадська письменниця Джилл Мюррей (Jill Murray). Що найбільш примітне, так це, що в даній номінації, гра обігнала навіть старшого брата Assassin's Creed 3. Більш того, з вигляду не особливо примітний aсtion обігнав такі ігри, як Halo 4, 007 Legends, Uncharted: Golden Abyss і Disney Epic Mickey 2: The Power of Two.

... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 19.02.2013 | 2901/(0)

Вчора, під час зустрічі з інвесторами і підведення підсумків 2012-13 фінансового року, виконавчий директор Ubisoft Ів Гільмо (Yves Guillemot) оголосив про те, що компанія планує випустити в 2014 фінансовому році (1 квітня 2013 - 31 березня 2014) наступну гру під заголовком Assassin's Creed, яка представить абсолютно новий часовий період і нового героя. Додаткових деталей озвучено не було. "Ми раді та горді анонсувати сьогодні, що в 2014 фінансовому році ми представимо абсолютно нового героя Assassin's Creed, нову команду розробників та новий часовий період, і ми очікуємо, що ця частина для серії стане черговим важливим стрибком вперед, - сказав Гільмо. - Це стало можливим завдяки кільком командам, що працюють над декількома частинами серії, кожна з яких отримує можливість розробляти свою версію Assassi ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 08.02.2013 | 2987/(0)

« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи чекаєш ти на вихід AC4:BF?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін