Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Реальність: Невеликий перепочинок
Італія (приблизно)
2012 рік


Перші успіхи

Несподівано Дезмонд прокинувся в притулкові. А що, лежить уже раз у п'ять довше, ніж за один сеанс в Абстерго! Друзі підсипають солі, розповідаючи про численні побічні ефекти. Бідоласі б відпочити, але Люсі жене на склад - перевірити, чи навчився він нових умінь.
Не поспішайте, поспілкуйтеся з товаришами, дізнайтеся більше про їхнє минуле, характерах, світогляді (особливо цікаво послухати Шона), небагато з історії Кодексу.
На складі Дезмонд, нарешті, проявить себе в ролі трейсера. Завдання: активувати 4 охоронні системи. Дві кнопки на першому поверсі: за ящиком, поряд з тим місцем, де стояла Люсі і на протилежному кінці складу, біля воріт. Ще дві вгорі, на тих же кінцях складу. Дістатися до них можна легко, незважаючи на незвичні декорації. А взагалі-он, стовпчики і будівельні ліси цілком пізнавані, як і підвішені до стелі ящики і вузькі труби, н ... Читати далі »
Категорія: Проходження ігор | Автор: Red_Shadow | 03.06.2012 | 5576/(0)

Хлопчаки

Починається наша історія з розбирання двох італійських родин. Слово за слово - і ось ватажок однієї з банд і за сумісництвом найлютіший ворог Аудиторе - Вієрі Пацци - дістає камінь і кидає Еціо прямо в обличчя, спровокувавши атаку.
У бійці використовуйте виключно контратаку - набагато швидше впораєтесь, ухилятися ці телепні не вміють. Незабаром прийде брат Еціо - Федеріко - і захоче подивитися, скількох Еціо зуміє завалити. На ділі це означає другу хвилю ворогів, з якою чинимо так само, як з першою.
Підлий боягуз Вієрі втік із залишками своєї банди. Начебто перемога, але Еціо обливається кров'ю. Треба до лікаря, а гроші всі пішли на борделі та випивку. Що робити? Звичайно, мародерствувати! Потрібно обібрати кількох повалених хлопців Вієрі у пошуках 200 флоринів.

Бачили б ви іншого хлопця

Тепер до лікаря. Біжіть за Федеріко, де потрібно - стрибайте. Незабаром опинитеся перед дивною істотою з великими круг ... Читати далі »
Категорія: Проходження ігор | Автор: Red_Shadow | 03.06.2012 | 5870/(0)

Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін