Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
11:07
Кредо вбивці: Одкровення (Revelations)
Кредо вбивці Откровення

Assassins Creed: Revelations (укр. Кредо Вбивці - Откровення )- псевдоісторична комп`ютерна гра в жанрі action-adventure і стелс екшена з видом від третьої особи розроблена компанією Ubisoft Montreal в співпраці з підрозділами компанії в Ансі, Бухаресті, Квебеці, Київі, Мальмі і Сингапурі для платформ Microsoft Windows, Xbox 360 і PlayStation 3. Четверта гра в серії Кредо Вбивці і третя заключна частина трилогії про життя Еціо Аудіторе да Фіренце.
Гра видана французькою компанією 15 листопада 2011 року для консолі, а 2 грудня 2011 року вийшла версія для ПК.




СЮЖЕТ

Сюжет гри починається з того, що Дезмонд прокинувся в первинній тестової програмі Анімуса, де вже перебуває 16-ий (як з'ясувалося, його ім'я - Клей Качмарек). 16-й пояснює йому, що Анімус намагається знайти Дезмонда і видалити, як шкідливий вірус, а Клей з усіх сил намагається запобігти цьому. Також Качмарек каже, що розум Майлза випалюється внаслідок тривалого перебування в Анімусі через те, що Дезмонд на даний момент знаходиться в комі (кінець Assassin's Creed: Brotherhood), і якщо той вчасно не вийде з коми, то помре.
1511 рік
52-річний майстер-ассасін Еціо Аудіторе да Фіренце вирушає на схід, на батьківщину великого ассасіна Альтаїра ібн Ла-Ахада, де шукає сліди загубленої бібліотеки ордена Асасінів. Ця небезпечна подорож обіцяє бути повною відкриттів і одкровень. Для доступу до бібліотеки, яка знаходиться в Масіафі, необхідні п'ять печаток, які Еціо буде шукати в Константинополі. Одна з печаток вже потрапила в руки тамплієрів, і Еціо належить відібрати щоденник Нікколо Поло у їх лідера, Леандра, який знайшов його в Масіафі. Також ці печатки відкривають моменти життя і смерті Альтаїра. Але епоха Откровень - не найкращий час для Константинополя. Останні століття Візантійська Імперія згнила, і 60 років тому, нарешті, впала, поступившись місцем імперії османів. І хоча попереду у Константинополя період бурхливого зростання під новим правлінням, зараз городяни налаштовані похмуро. Константинополь - серце Османської Імперії, де зростаюча армія Тамплієрів загрожує стабільності регіону. На тлі всього цього зріє палацовий конфлікт: за владу в місті борються два сини султана Баязида II. Еціо не збирається стояти осторонь - він стане другом онукові султана, легендарному Сулейману I.
Під час прибуття Еціо знайомиться з принцом Сулейманом, який представляється як учень. У порту Еціо зустрічає Юсуфа Тазіма, який згоден допомогти майстру-ассасіну. Показавши квартал Галати, Юсуф дарує Еціо ніж-крюк, створений асасінами під кінець 15-го століття. Юсуф показує його в дії, і Еціо просить допомоги в пошуках печаток Альтаїра. Також Еціо особисто обороняє базу асасінів від тамплієрів. В Константинополі Еціо допомагає місцевим жителям, трохи керує асасінами-рекрутами. Дізнавшись, що в Константинополі раніше була лавка Нікколо Поло, Еціо вирішує її перевірити і знаходить підземне сховище, а також і одну з п'яти печаток Альтаїра. У крамниці він знайомиться із Софією - дівчиною, яка захоплюється книгами. Виявляється, в печатках містяться спогади Альтаїра. Спочатку Еціо бачить відвагу і честь Альтаїра, в обороні Масіафа в 1189 році. Також Еціо знайомиться з циганами міста і допомагає їм, отримавши натомість підтримку.
Пізніше Еціо з'ясовує, що тамплієри планують вбити принца Сулеймана. З Юсуфом в костюмах італійський співаків він проникає в палац і рятує юному принцу життя, а також заслуговує його довіру. На наступний день Еціо, на прохання Сулеймана, підслуховує розмову Ахмета. Потім Еціо знаходить ще одну печатку Альтаїра і бачить що сталося після смерті Аль-Муаліма: навіть зі смертю наставника Альтаїр намагався зберегти орден і його честь і врятувати інших асасiнів. Еціо і Сулейман підозрюють, що Тарік Барлет, капітан яничарів, пов'язаний з тамплієрами. Еціо стежить за ним і з'ясовує, що той послав в арсенал Мануїла. Герой підслуховує розмову і дізнається, що Мануїл зі зброєю хоче відправиться в Каппадокію. Еціо знаходить третю печатку Альтаїра, зі змісту якої стає відомо, що в майбутньому ассасiни стали просто воїнами і єретиками. А все через смерть Аль-Муаліма та втечу Альтаїра з ордена. Аббас захопив владу і виганяє Альтаїра з Масіафа разом з сином Даримом. Дізнавшись, що Аббас наказав убити Сефа, молодшого сина, Альтаїр вбиває всіх нападників і тікає з села, втративши дружину Марію. Тим часом Еціо допомагає Софії та доглядає за нею, спочатку здобувши посилку для неї, потім знаходить вкрадену картину і, нарешті, приносить їй п'ять білих тюльпанів.
Через рік Еціо нарешті вбиває Таріка, але той виявляється не зрадником. З наступної печаті Еціо бачить повернення Альтаїра в Масіаф через 20 років. Разом з іншими асасінами Альтаїр вбиває капітанів Аббаса. Потім з пістолета, який Альтаїр сам же і зробив, він вбиває самого Аббаса. Після цього, Еціо вирішує відправиться в підземне місто Каппадокію. Перед тим як відправиться в шлях, Еціо просить Юсуфа подбати про Софію. В Каппадокії Еціо усуває підручного Мануїла - жорстокого вбивцю Шах-Кулу і знищує арсенал тамплієрів, взявши п'яту печать Альтаїра. Еціо дізнається, що головний змовник - Ахмет. Той загрожує смертю Софії та знищення асасінів і додає, що всього печаток шість. Еціо втече назад в Стамбул і з п'ятої печаті бачить що Альтаїр і Дарим віддають всі п'ять печаток Нікколо Поло, але про шосту - ні слова. В Константинополі Еціо виявляє розруху: пожежа, бідність і війна. А в крамниці Софії трупи асасінів, серед них - убитий в спину Юсуф Тазім. Для Еціо це остання крапля. Зібравши всіх асасінів, Еціо нападає на Ахмета, але замість бою отримує пропозицію: печатки взамін на Софію. Принісши печаті, Еціо сподівається на угоду, але тамплієр обманює його. Аудіторе рятує Софію і разом з нею відправляється в погоню за Ахметом. В бою Еціо перемагає його, але вбиває Ахмета Селім I Грозний, скинувши з обриву, сказавши, що батько вибрав спадкоємця. Також він наказує Еціо забиратися назавжди.
Під час знаходження Еціо останньої печаті, Анімус знаходить Дезмонда і збирається його видаляти, але шістандцятий рятує його, доторкнувшись до нього і скопіювавши його ДНК, і Анімус видаляє Клея.
В Масіафi Еціо і Софія знаходять бібліотеку і відкривають двері за допомогою печаток. Але в ній немає ні книг, ні знань. У бібліотеці Еціо знаходить скелет Альтаїра і шосту печатку. У ній - спогади про останні хвилини життя великого ассасіна. Бібліотека створена не для книг або знань зі скарбами, а для Яблука Едему, яке належало Альтаїру. Але Еціо вирішує залишити артефакт в сховищі і пожити для себе. Еціо звертається до Дезмонда в надії, що той знайде відповіді на запитання. Потім Дезмонд потрапляє в нексус часу, де Юпітер пояснює йому, що потужний спалах з Сонця знищив всю першу цілівізацію і лише деякі змогли врятуватися. Після розмови з Юпітером, Дезмонд виходить з коми в оточенні Ребекки, Шона і свого батька Уіляма Майлза (лідера сучасних Ассассінів). Вони приїжджають до місця, де раніше був Великий храм Першої цивілізації, десь в США. А сам Дезмонд каже: "Я знаю, що робити далі"...



ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

До зброї гравця доданий «ніж-крюк». З його допомогою можна ковзати по тросах, натягнутих між будинками, що сильно скорочує час пересування з однієї частини міста в іншу. Також його можна використовувати в бою.
У грі з'явилися бомби, які можна збирати з доступних інгредієнтів. Всього заявлено 120 різних рецептів для створення бомб.
Для відновлення міста тепер не потрібно знищувати вежі тамплієрів як раніше, треба запалювати там сигнальний вогонь
«Чорна Кімната» - потаємне місце в Анімусi, де належить управляти Дезмондом, подорожуючи по його підсвідомості, і дізнаватися подробиці його минулого.
З'явилася нова здатність ассасiна - «Орлине чуття», яке дозволяє сфокусуватися на одному певному персонажові і дізнатися, в якій частині локації він побував і куди він вирушить незабаром, що дозволяє обходити варту і ефективно розставляти пастки.
Максимальний рівень асасiнів тепер дорівнює 15, тобто майстер-ассасін.
Якщо рівень популярності зашкалює, стражники нападуть на притулок. Його доведеться обороняти, щоб район не перейшов до тамплієрів, оборона відбувається у вигляді защити башні. Якщо ж командир бази майстер-Ассассін, то база, яку він захищає, отримує імунітет до атак ворогів.
Змінилася концепція необов'язкових побічних завдань, які тепер видаються випадково.
Гільдія куртизанок замінена гільдією циганок.
Деякі контракти тепер вимагають певного озброєння в учня-ассасiна.
Змінилася зовнішність Дезмонда.

Мультиплеєр
Появилась можливість зміни зовнішнього вигляду персонажа і озброєння.
Мультиплеєр став важливою частиною сюжету, яка розкриває діяльність Абстерго.
Розширився асортимент здібностей персонажів.



БОЙОВА СИСТЕМА

У грі присутні дві фракції супротивників, здатних воювати між собою (представляє собою звичайні вуличні сутички) Перша з них візантійці (Орден Тамплієрів). Друга - оттомани (Османська Імперія).
Список ворогів:
Візантійці:

Воїни - стандартні воїни, які озброєні мечами, легкими сокирами або булавами.

Альмогавари - важка візантійська піхота в міцних обладунках, озброєна важкою сокирою.

Варяги-пікінери - важкі візантійські копійщики, озброєні алебардами.

Стрілки - візантійці з рушницями.

Бомбісти - візантійці, кидають бомби.

Капітани тамплієрів - капітани візантійських баз. Зустрічаються тільки біля баз
тамплієрів або в особливих місіях.



СИСТЕМНІ ВИМОГИ

Процесор-AMD Athlon 64 X2 6000+
Відеокарта-1024 Мб відеопам'яті, сумісна DirectX 9.0 і підтримкою Shader 3.0
Звукова карта-сумісна з DirectX 9.0с
Керування-Геймпад, клавіатура і мишка
Носій-DVD-ROM
Категорія: Відомості про серію AC | Переглядів: 5108 | Додав: Red_Shadow
Теги: Ubisoft, кредо вбивці, сюжет, Assassins Creed: Revelations, одкровення, системні вимоги
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи згоден ти з тим, щоб Юбісофт випускала AC раз на рік?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін