Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
09:45
Джейд Реймонд

Джейд Реймонд


В ігровій індустрії розробники та дизайнери рідко відомі і, взагалі, їх мало хто з гравців знає в обличчя. А тому, сприймається, як дивина, коли хтось не лише  стає публічним, але й сам прагне до цього. Одним з таких винятків є героїня нашої статті - ігровий продюсер  Джейд Реймонд (Jade Raymond). Ця дівчина працює в галузі, де домінують чоловіки, не через випадок, а за покликанням,  ламаючи звичні стереотипи про розробників, до яких звикли люди.

Джейд Реймонд  народилася в канадському Монреалі. Вона закінчила приватний  коледж Маріанополіс в центрі Монреаля і, після того, як провела ціле літо граючи у відеоігри усвідомила, що прагне не лише бавитися в них, але і створювати.

Ще підлітком,  вона працювала в нічну зміну оператором комутатора в лікарні. Частина її обов’язків полягала в оголошенні  стану "код-зелений" або "код-червоний" по гучномовцю і допомозі персоналу лікарні, коли ставались надзвичайні ситуації.

Вона почала вивчати комп’ютерну грамоту в університеті МакГілл в Монреалі, і після закінчення закладу  першою роботою Джейд стало програмування ігор на Sony. Працюючи в корпорації, вона заснувала першу внутрішню науково-дослідну групу Sony Online. Її команда була відповідальна за використання IP Sony на різних платформах і, як в кінцевому результаті, створення найбільш відвідуваних проектів  Sony Online: наприклад в гру Jeopardy щоденно грали одночасно понад 3000 користувачів.

В якості спеціаліста по розробці і створенню онлайн-ігор, Джейд почала свою роботу в EA. І стала продюсером найбільш популярного на сьогоднішній день онлайн проекту цієї компанії  - The Sims Online. Вона відповідала за все, тобто і за розробку і за реалізацію гри в мережі і за наповнення контенту для забезпечення  надвисоких доходів EA.

Після семи років роботи в Нью-Йорку і Сан-Франциско вона повернулась до Монреаля, її рідного міста, щоб робити ігри на всесвітньовідомій студії Ubisoft Montreal.



Вона в даний час є продюсером популярної  серії  Assassins Creed, одного із самих нашумівших  проектів в 2007 році. Як продюсер, вона контролює розробку гри, творчу та технічного сторону роботи, а також слідкує за термінами виконань та бюджетом. Вона також виступає в якості посередника між співробітниками відділення та видавцем, для забезпечення вчасного виконання робіт.

Визнання її досягнень було відмічено на церемонії Game Developer Award's  в 2003 році, коли вона стала одним з призерів. Після церемонії, Віктор Лукас, співвласник і виконавчий продюсер популярного на каналі G4 TechTV шоу під назвою Electric Playground підійшов до неї і попросив її приєднатися до команди разом з Томмі Талларіко,  Джулом Стоффером і Джеффом Кейлі. І хоч вона ніколи не думала, що працюватиме на телебаченні, проте відповіла, що це буде добре і принесе їй чудесний досвід.  Завдяки цьому, тепер Джейн відома багатьом шанувальникам комп’ютерних ігор у всьому світі. Крім того, вона допомагає  іншим гейм-дизайнерам та розробникам стати знаменитими з’явившись на її шоу, а гравці отримують змогу знати своїх героїв в обличчя.

Як людина, що має доступ  до сцени, Джейд Реймонд піднялась до рівня,  який для більшості ігрового співтовариства недосяжний. Її виступи під час ігрових виставок, таких як E3 і X06 зробили її дуже популярною серед ігрових шанувальників. Разом з тим, насолоджуючись славою, яку приносить робота на телебаченні, вона все ще знаходить час і для того, що любить понад усе - для створення відеоігор.

Вона грала в Everquest по 10 годин щодня протягом трьох місяців, поки повністю пройшла гру. Її улюблена  відеогра – це  Resident Evil 4, але вона також любить  Prince of Persia: Піски Часу, Tekken 3, Zelda: Ocarina of Time, PaRappa the Rappa, вишуканий Cube і всі частини Crisis. В даний час Джейд грає в Loco Roco на своїй PSP і готова спробувати будь-яку гру, де  є  мавпи, персонажі з японськими іменами та зомбі.



Категорія: Люди | Переглядів: 3795 | Додав: Red_Shadow
Теги: Jade Raymond, Джейд Реймонд
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Якщо ми зробимо переклад книг за мотивами АС українською мовою, ви будите їх читати?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін