Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
20:10
Люсі Стіллман

Люсі Стіллман є членом ордена асасинів і колишній дослідник генетичної пам'яті в Abstergo Industries. У свій час вона шпигувала в компанії і допомогла Дезмонду Майлзу втекли з лабораторії Абстерго. Потім вона допомагала навчати Дезмонда, разом з Шоном Гастінгсоном і Ребеккою Крейн, для подальшої боротьби з тамплієрами.

Перед початком роботи в Abstergo Industries, Люсі Стіллман вчилася в університеті і вивчала когнітивну неврологію, але була змушена залишити його, коли її наставники стали проводити питання з лженаучою темою дослідження. Після університету, вона працювала в різних місцях, і колись жартувала Дезмонду: "Я була так близько".

Зрештою, вона зв'язалася з доктором Уорреном Віддіком і отримала пропозицію про роботу на Abstergo Industries. Вона прийняла пропозицію і почала працювати з доктором Віддіком над його проектом. Протягом перших трьох років Люсі була в значній мірі відповідальна за ряд функцій і інтерфейсів Анімуса. Хоча Люсі була досить тепла і дружня з декількома іншими співробітниками Абстерго, такими як Річард, ці ж особи пізніше наказали вбити Люсі, але відік вчасно втрутився, вбачаючи в ній цінного співробітника.

Дезмонд вперше побачив Люсі коли виходив з Анімуса, бачачи, що його підсвідомість не дозволить йому просунуться далі, як хотіла Абстерго. Як Уоррен пояснив Дезмонду, що робить Анімус і що таке генетичні спогади, вона сказала Дезмондові, що більше нічого не може сказати. У період між сесіями Дезмонд задавав Люсі питання про її минуле, вона розповідала про цілі Абстерго. Люсі згадує, що він був не єдиною людиною Абстерго, і що вона теж була бранцем. Потім вона розповіла йому історію про те, як у минулому Абстерго вирішило змусити її замовчати, але нападники не змогли скоїти вбивство і їм було наказано піти. Вона стверджувала, що він врятував їй життя в той день, і вона сказала Дезмонду не судити доктора Ввіддіка різко, так як він був під великим тиском.

Через деякий час Люсі залишає коди доступу в гардеробі, так що Дезмонд може, нарешті, залишити свій номер. На столі Анімуса Дезмонд знайшов ручку Люсі. Це дало йому доступ до її комп'ютеру, щоб прочитати її електронну пошту. Пізніше Люсі сказала Дезмонду, що вона ассасін, і що тільки таємно можна дізнатися більше про плани Абстерго.

Коли Дезмонд закінчив перебування в анімусі, переживши спогади про Альтаїра, генеральний директор Абстерго, вирішив вбити Дезмонда, бачачи, що вони вже отримали інформацію, необхідну їм. Люсі втрутилася і переконала їх тримати Дезмонда для додаткового тестування, так як його спогади можуть більше розкрити про місцеположення Частинок Едему. У свою чергу, вона повинна була залишити його в лабораторії.

Через кілька годин після цього, коли Люсі і відік пішли, Дезмонд, ще захоплений в лабораторії, вперше використав свій новий навик - орлиний зір. Раптом, Люсі вривається всередину вся в крові від боротьби з охороною Абстерго. Люсі сказала Дезмонду, що немає часу, і він повинен був лягти в Анімус для отримання даних з пам'яті ядра. Коли Люсі записала дані на диск вони втекли. Вони успішно проклали свій шлях через лабораторію, і прийшли на стоянку. Там вони опинилися перед охоронцями. Коли вони розібралися з охороною, Люсі сказала Дезмондові сісти в багажник автомобіля "для його власного захисту". Коли поїздка закінчилася, вони прибули в укриття. Перед входом у головний зал, Люсі сказала Дезмонду, що вона привезла його сюди, щоб навчити навикам ассасіна, використовуючи Анімус 2.0 і "ефект просочування". Коли вони зайшли в кімнату, Шон Гастінгс і Ребекка Крейн, представили себе Дезмонду, і почали підготовку до сесії. Пізніше в той же день, Люсі оцінила прогрес Дезмонда. У ніч після цього вони розмовляли, де Дезмонд пообіцяв, що буде завжди її захищати.

Після того, як Еціо зробив нове відкриття в схованці Риму, спрацювала сигналізація і Абстерго вторглися в їхній притулок. У поспіху Люсі дала Дезмонду приховане лезо схоже на лезо ассасіна Еціо, і пішла вниз. Коли Люсі і Уоррен відік знову зіткнулися на складі, він нагадав їй, що він врятував її, і саме тому вона прийшла працювати на Абстерго. Віддік спалахнув у гніві. Люсі і Дезмонд були змушені битися з охоронцями Абстерго і їм вдалося перемогти їх. Відіку ж вдалося втекти. Коли Дезмонд пішов за ним, Люсі сказала йому, що вони приведуть відік до відповідальності за те, що він зробив. Люсі та інші евакуювали притулок, незважаючи на перемогу над охоронцями з Абстерго, так як їх місце було виявлено, і Абстерго, швидше за все, повернуться з підкріпленням. Вони залишилися в горах, в той час як Дезмонд готувався сісти Анімус, щоб продовжити пошук доказів. Між тим, Люсі продовжувала вивчати сесію, щоб спробувати з'ясувати, що Богиня Мінерва мала на увазі, і сказала Дезмонду що боїться, про те, що все починає відбуватися.

Після чергової сесії в Анімусі, ассасіни виявили, що Яблуко Едему заховано в сховищі під церквою Діви Марії. Після отримання Яблука, Джуно бере контроль над тілом Дезмонда і говорить "Шлях повинен бути відкритий. Ваги повинні бути збалансовані". Потім вона контролюючи Дезмонда ранить Люсі прихованим лезом. Поки невідомо, чи виживе Люсі, однак, коли вона знепритомніла Яблуко і Дезмонд впали, так що якщо вона в змозі опанувати яблуком вона зможе зцілити себе. Дезмонд несвідомо повернувся в гру, як Еціо у "вільну прогулянку".

Цікаво знати:

Крістен Белл озвучувала Люсі Стіллман
Не всі комп'ютерні персонажі є плодом уяви гейм-дизайнерів. Люсі Стілмен має свого прототипа. Відома актриса Крістен Белл (Kristen Bell) не тільки "поділилася" своєю зовнішністю, але так само займалася озвучуванням персонажа.




Категорія: Персонажі | Переглядів: 3209 | Додав: Red_Shadow
Теги: Lucy Stillman, Люсі Стіллман
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи чекаєш ти на вихід AC4:BF?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін