Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
18:45
Assassin's Creed IV: Black Flag ?
Сьогоднішній день підніс ігровій спільноті відразу кілька правдоподібних чуток, які стосуються продовження саги Assassin's Creed, проаналізувавши які можна зробити єдиний висновок - Assassin's Creed IV: Black Flag стане наступною великою грою серії, і вона зробить сильний акцент на піратській тематиці. 

Раніше в цьому місяці під час підведення підсумків 2012-13 фінансового року, виконавчий директор Ubisoft Ів Гільмо (Yves Guillemot) оголосив про те, що компанія планує випустити в 2014 фінансовому році наступну гру під заголовком Assassin's Creed, яка представить абсолютно новий часовий період і нового героя. Додаткових деталей на той момент не було.
Через деякий час користувач одного з найпопулярніших в мережі ресурсів Reddit розповів про те, що під час польоту в літаку підглянув презентацію маркетингової стратегії гри під назвою Assassin's Creed IV: Black Flag, реліз якої, за його інформацією, повинен відбутися в кінці 2013 року. Однак більшість скептиків вважало його слова вигадкою.

Сьогодні ж великий ігровий ресурс Kotaku отримав у своє розпорядження і опублікував фотографію промо-постера, який повинен буде з'явитися в ігрових магазинах в понеділок, 4 березня.

Постер, наведений вище, дає зрозуміти, що наступна частина Assassin's Creed дійсно буде носити назву "Assassin's Creed IV: Black Flag", і судячи із зображених на ньому асасинів - буде експлуатувати піратську тематику.

Чи є привід сумніватися в автентичності витіклого в мережу промо-арту? Якщо уважно придивитися до даного зображення, то в області під коліном ассасина можна помітити логотип студії McFarlane, яка, як стало відомо нещодавно, підписала договір з Ubisoft на створення серії фігурок героїв Assassin's Creed. Дуже ймовірно, що даний договір передбачав й інші пункти, серед яких - сприяння в маркетинговому просуванні наступної частини Assassin's Creed.

Однак, перш ніж будувати якісь здогади, пропонуємо вам ознайомитися з ще однією порцією чуток. Як заявляє журналіст сайту Examiner, він якимось чином роздобув перші подробиці про головного героя і точному сеттінгу передбачуваної Assassin's Creed IV: Black Flag. За його даними, протагоністом нової гри стане Едвард Кенуей, батько Хейтема Кенуея з Assassin's Creed 3. Едвард відомий як моряк, пірат і ассасин. Сюжет гри буде розгортатися в Карибському регіоні на території Ямайки, Куби і Каррібскіх островів.

На Kotaku з'явилася фотографія зворотної сторони постера з картою, яка підтверджує чутки про мультиплеєр Assassin's Creed IV: Black Flag.

Крім того, журналістом Examiner наводиться інформація про те, що гра розробляється на Xbox 360 і планується до виходу на наступному поколінні консолей. Дербі МакДевітт (Darby McDevitt), за чутками, призначений на посаду сценариста цього проекту. Раніше Дербі був автором сюжету Assassin's Creed Revelations.

А ось, на нашу думку, перший скріншот з гри Assassin's Creed IV: Black Flag


Категорія: Assassin's Creed: BF | Переглядів: 2984 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яка гра серії "Кредо вбивці" вам краще подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін