Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
16:25
DLC "The Hidden Secrets"

Ubisoft випустила перше доповнення до гри Assassin’s Creed III під назвою The Hidden Secrets. Як з’ясувалося, розробники випустили всі додаткові місії, котрі раніше були доступні в якості бонусів для замовлення, в одній упаковці.

У доповненні з’явиться три місії:

- Втрачені руїни Майя – гравцям належить відправитися в Мексику, у стародавні міста індіанців Майя, які залишили після свого зникнення не мало загадок. По дорозі, геймери зможуть знайти скарби Капітана Кіда, включаючи його легендарний пилкоподібний меч.

- Привид Війни  –  корабель Її королівської величності під назвою Уїндермір готується переправити загадковий вантаж, який дозволить Тамплієрам роздобути переваги у веденні бойових дій Американської Революції. Коннору доведеться, у що б то не стало, перехопити корабель, та не дозволити вантажу досягти своєї точки призначення.

- Небезпечний Секрет – революціонери стикаються з загрозою припинення фінансування революції. На Коннора покладають обов’язок перехопити корабель Її величності Дартмур, який повинен прибути в Бостон. В якості нагороди за успішне виконання завдання, гравцям пропонується кремінна рушниця.

За інформацією, разом з новими місіями гравці отримають кілька костюмів для одиночної гри, включаючи традиційний костюм Ассассина Колонії і уніформу Капітана Акіли. Ubisoft також приготувала і два костюми для багатокористувацької гри – британську форму та обмундирування стрілка.

Доповнення в даний момент доступно тільки для власників сезонного пропуску для PC, PS3 і Xbox. Видавець пообіцяв випустити доповнення у вільний продаж 11 грудня.

Категорія: Assassin's Creed 3 | Переглядів: 3206 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін