Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
08:13
Кінець ери Дезмонда Майлса
Креативний директор гри, Алекс Хатчинсон, розповів, що Дезмонд Майлс виконував роль обгортки історії серій. І Хатчинсон від цієї обгортки хоче позбутися.

"Це як в The Twilight Zone. Завжди був хлопець, який представляв сюжет, в кожному епізоді і в кожній грі він завершував розповідь її історії. Assassin's Creed I була історією Альтаїра. За ним з'явився і пішов Еціо. Ці історичні повісті можна вивчати незалежно від того, розумієте ви Дезмонда чи ні. Але нам потрібно було обгорнути їх в щось", - говорить Алекс.

По словам директора, із закрученим сюжетом Дезмонда потрібно кінчати. І в розробників є інші можливості для відкриття нових історій.

"Я завжди пояснював команді, що наша гра - як Зоряний Шлях. Кожна гра - це сезон. Ми не змінюємо всесвіт, але у нас є рукоятки для управління серіями. Так, це всесвіт Зоряного Шляху, і в ньому є непорушні закони, які роблять його унікальним, але разом з цим можна робити все, що захочеш", - продовжив він.

Хатчинсон пояснив,що Assassin's Creed III все ближче і ближче до абсолютно нової гри, з новим персонажем, періодом, механікою, сюжетом. Все, що залишилось - Дезмонд.

"Без Дезмонда ми могли назвати гру як завгодно і люди прийняли б нову назву. Це як обгортка буття ассасіном і продовження війни з Тамплієрами. Війна багато означає, але Assassin's Creed III - на 90% нова гра."

"Мині здається, що з Дезмондом потрібно покінчити, якщо ви розумієте про що я. Ми просимо людей згадати семирічну історію серії. Це як проміжок навчання в старших класах школи і до закінчення університету. І вам потрібно згадати, що ви робили у школі "


І Ubisoft уже почали втілювати свій задум у зовсім нову гру де не буде Дезмонда і яка вийде ексклюзивно на PlayStation Vita. І назва їй - Assassin's Creed III: Liberation
Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 2925 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін