Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
17:10
Прев'ю Assassin's Creed IV Black Flag
Зіткнувшись з безліччю витоків ще до офіційного анонсу, компанія Ubisoft, нарешті, зняла заборону на публікацію перших подробиць Assassin's Creed IV Black Flag. У прямому сенсі:  море інформації, скріншотів, артів та інших матеріалів. 

Розповідь про Assassin's Creed 4 Black Flag слід почати з того, що гра за традицією створюється кількома студіями Ubisoft, включаючи - Ubisoft Montreal (вона веде розробку), Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Québec (відповідальні за сінглплеєр), Ubisoft Annecy і Bucharest (розробляють багатокористувацьку складову). Жан Гедон (Jean Guesdon) є креативним директором гри, і він якраз дуже підходить на цю посаду, оскільки протягом останніх 7 років був нерозривно пов'язаний з серією Assassin's Creed - спочатку працював координатором випуску Assassin's Creed, потім гейм-дизайнером Assassin's Creed 2, і, нарешті, «керівнblack flagиком контенту» Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed 3 і Assassin's Creed: Project Legacy, тобто саме він був відповідальний за сюжет всієї франшизи.
Що стосується Assassin's Creed 4 Black Flag, то вона займе особливе місце серед своїх попередниць, оскільки створений в ній світ не тільки набагато більший, але й має свою унікальну структуру, що дозволяє відтворити близько 50 унікальних локацій.

Сюжет Assassin's Creed 4 Black Flag оповідає про Едварда Кенуея, молодого британця, який покинув флот, аби стати піратом Золотого Століття у Вест-Індійському регіоні (нині відомому як Кариби). Едвард, як годиться, опиниться в центрі стародавньої війни між Тамплієрами і ассасинами. Останні будуть тренувати його, і таким чином Кенуей стане першим у своєму роді, хто приєднався до стародавнього Ордену, що бореться за свободу. Саме Едвард є батьком Хейтема, антагоніста Assassin's Creed 3, і дідусем Коннора - героя попередньої гри серії.

Головний конфлікт Assassin's Creed 4 Black Flag буде будуватися на історії про те, що Тамплієри шукають в Карибському регіоні якесь містичне місце, яке, за чутками, може дати велику перевагу проти їх заклятих ворогів - ассасинів. У свою чергу, Едвард стане головною людиною, здатною перешкодити виконанню підступних планів. Сюжетна зав'язка хоч і звучить надто багато обіцяючою, але поки не розкриває конкретних деталей про те, як філософія Assassin's Creed буде прив'язана до піратської тематики. Скоріш за все, Ubisoft не поспішає викладати всі свої карти на стіл.

Що стосується зв'язку нової гри з реальною історією, яка традиційно є центром сюжету, Ubisoft обіцяє продемонструвати фанатам кілька важливих фаз так званого Золотого Століття піратства, тривалість якого склала близько десяти років і має відправну точку - 1715 рік.

1715 в історії передував підписаний в 1713 так званий Утрехтський мирний договір, який ознаменував собою кінець війни між чільними європейськими державами (Іспанією, Великобританією, Францією, Португалією та Голландською республікою). З інших важливих подій, що відбулися в той період, слід відзначити крах Золотого Флоту. Одинадцять галеонів, повних золота, в результаті сильного урагану потонули біля берегів Флориди. Це викликало золоту лихоманку, яка привернула безліч піратів в Карибський регіон. Вони встановили свою власну базу в Нью-Провіденс (Багами), нині відомому як Нассау. У Нассау пірати намагалися створити перший прототип вільного демократичного суспільства, який з презирством ставився до расової і статевої дискримінації.

Одним з таких піратів є Едвард Кенуей, що має до початку Assassin's Creed 4 Black Flag багату передісторію. Едвард - молодий зухвалий уродженець Уельсу. Він харизматичний і розумний, але дуже безрозсудний, що практично стає його патологією. Він добрий, проте досить егоїстичний, та має звичку спочатку діяти, а потім оцінювати наслідки. Нарешті, він сильно захоплюється алкоголем, що завдає великої шкоди його здоров'ю, ну точно справжній пірат.

В юні роки, родина Едварда переїхала в Брістоль, розташований на півдні Англії, де незабаром Едвард одружився на дівчині на ім'я Каролін Скотт. І хоча деякий час вони не відчували нічого окрім сімейного щастя, Каролін швидко втомилася від неможливості Едварда знайти стабільну роботу і серйозно сприймати свої обов'язки як чоловіка. Ідея Едварда стати піратом і випробувати удачу в пошуку золота остаточно зруйнувала хороший шлюб. Каролін незабаром пішла від Едварда до своєї багатої сім'ї, а той в свою чергу, відправився у пошуку пригод, і вже в 1712 році сів на корабель до Ямайки. Пізніше, Едвард став членом команди відомого моряка Бенджаміна Хорніголда, і залишався з ним ще протягом 6 років свого життя. У 1713 між великими державами був підписаний Утрехтський мирний договір, після чого в послугах британських моряків більше не потребували, а їх присутність не могли терпіти на території Вест-Індії. Таким чином, сотні людей залишилися безробітними і ступили на стежку піратства. З цього моменту, Едвард був містичним чином втягнутий у війну між Тамплієрами і асасинами.

Ubisoft обіцяє, що головний герой Assassin's Creed 4 Black Flag - на даний момент самий суперечливий і унікальний з усіх попередніх протагоністів серії Assassin's Creed. У своїй подорожі він зустріне таких відомих історичних особистостей як Чорна Борода, Чарльза Вейна, Джека Рекха, Бартоломью Робертс та інших. З декотрими з них, він буде в дружніх стосунках, а з декотрими йому доведеться зіткнутись у бою.

За темпераментом, Едвард - ефективний, смертоносний і різкий чоловік, і завжди прагне довести свої справи до логічного завершення. Подібна комбінація характеру має велике віддзеркалення в його бойовій системі. Арсенал Едварда складається з двох шабель та кількох пістолетів. Останні, можуть поєднуватися з іншою зброєю для реалізації ланцюжка вбивств. Крім цього, Едвард використовує духову трубку із дротиками (котрі мають різні ефекти), два прихованих клинка і часто відбирає у бою ворожу зброю (рушниці, мечі, ножики, сокири). Роуп дарт також входить в арсенал Едварда.

Але ще одним головним елементом озброєння Едварда є корабель Jackdaw (Галка). Його, розробники Assassin's Creed 4 Black Flag по праву називають другим головним героєм. Загальний прогрес гравця буде тісно пов'язаний з прогресом Едварда як протагоніста, а також корабля як судна, яке дозволяє подорожувати по світу і битися з ворогами. Галка отримає нову - просунуту з часів Assassin's Creed 3 - зброю: ядра, розжарені ядра, міни, гармати і картеч.

На стелс в Assassin's Creed 4 Black Flag також буде зроблений сильний акцент. Характер і передісторія Едварда як ніколи виправдовують хованки в чужих будинках за дверима, що дозволяють уникнути ворожих патрулів, наймання повій, які допоможуть відвернути противника, і, нарешті, заклик на допомогу в бою п'яних піратів - на всі ці можливості натякають розробники.

Як вже багатьом стало зрозуміло з назви і сюжетної передумови гри, Assassin's Creed 4 Black Flag будуть активно задіяні як морські місії, так і наземні. Вочевидь, гравці зможуть нападати на ворожі кораблі, здійснювати абордаж, нападати на плантації, досліджувати місця краху кораблів, вбивати контрабандистів, що ховаються у печерах, досліджувати руїни, залишені Майя. Все це буде відбуватися всередині, і за межами трьох головних міст-регіонів - Гавана, Нассау та Кінгстон. Структурно, морські місії будуть займати близько 40% гри, в той час як наземні - 60%. Але як обіцяють розробники, якщо ви будете брати активну участь у всіх завданнях, то це співвідношення збалансується до 50-50%.

Безшовна система відкритого світу, крім того, запропонує для розваги гравця величезну різноманітність морських і підводних завдань. Ця система в Assassin's Creed 4 Black Flag носить назву «Система Горизонту» і працює таким чином: у будь-який момент вільної гри, коли ви знаходитесь на кораблі, ви можете дістати свою підзорну трубу і досліджувати навколишній світ. Система Горизонту запропонує вам на вибір мінімум 2-3 «можливості», наприклад, пограбувати торговельний конвой, пополювати на китів, врятувати друзів-піратів і т.д. Подібні завдання виникають в ігровому світі постійно і ґрунтуються на прогресі гравця. Таким чином, якщо ви любите морські місії - ви можете грати в них як завгодно довго.


З часів Assassin's Creed 3 у Assassin's Creed 4 Black Flag буде також зроблений стрибок вперед і в плані механіки подорожі по воді, і у ведення бою. По-перше, розробниками була повністю перероблена фізика води, тому навігація стане більш плавною, реалістичною та приємною. Вітер буде в режимі реального часу впливати на вітрила, вага корабля впливає на його маневреність, великі хвилі прискорюють пересування, а шторми можуть сильно перешкодити гравцеві в його подорожі. По-друге, бої в Assassin's Creed 3 раніше базувалися на виборі відповідного часу для пострілу, тепер також буде враховуватися траєкторія, дистанція та швидкість стрільби. 5 нових знарядь, кожне зі своїми атрибутами і функціями, 6 типів поведінки ворогів - ось що розробники принесуть в морські бої Assassin's Creed 4 Black Flag.

Нарешті, останнє питання, яке поки залишилось без уваги - як розгортатиметься сюжет гри в сучасні дні. Assassin's Creed 3 хоч і завершила історію Дезмодна, але в черговий раз залишила безліч питань і напрямків для потенційного розвитку історії. Поки що єдина деталь завіси таємниці, над якою привідкрили розробники те, що  в Assassin's Creed 4 Black Flag ви відіграєте роль об'єкту, найнятого компанією Абстерго для дослідження генетичної пам'яті Дезмонда. Таким чином, всі колишні фанати-скептики повинні прийняти гірку правду - Дезмонд мертвий, але він без сумнівів є дуже важливою частиною спадщини всесвіту Assassin's Creed.

Якщо ви зацікавилися у всій вище наведеній інформації, повідомляємо, що реліз Assassin's Creed 4 Black Flag намічений на 1 листопада в Європейському регіоні. Відзначте цю дату в календарі. Гра надійде в продаж одразу на PC, Xbox 360, Wii U, Playstation 3 і Playstation 4. Консолі наступного покоління, як обіцяє Ubisoft, продемонструють просунуту графіку, а також запропонують «одиночний пов'язаний режим», який, по суті, являє собою використання всіляких соціальних функцій ігрової приставки.
Категорія: Assassin's Creed: BF | Переглядів: 3605 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи згоден ти з тим, щоб Юбісофт випускала AC раз на рік?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін