Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
20:09
"Зрада" - уже в продажі
19 березня компанія Ubisoft оголосила про надходження у продаж "Зради" - другого з трьох епізодів доповнення для Assassin's Creed 3 - Тиранія короля Вашингтона. На цих вихідних, PC-Версія DLC несподівано для багатьох витекла в мережу, тому деякі нетерплячі фанати вже змогли її протестувати  одночасно з ігровою пресою. Тим не менш, пропонуємо вам ознайомитися з оцінками експертів.

Слідуючи сюжету повномасштабного DLC, "Зрада" є наступною главою історії про війну Радунхагейду проти знавіснілого короля Джорджа Вашингтона, яка приводить гравців в Бостон, де герой нашої пригоди знаходить знайомого, але несподіваного союзника. Радунхагейду також пізнає нову здатність - силу Орла, яка дозволяє йому швидко перелітати на короткі дистанції та нападати на ворогів, здійснюючи жорстокі вбивства з повітря.
   
   
Перша з опублікованих на даний момент рецензії знову належить Eurogamer. Тепер, журналісти видання обмежилися коротким і скромним описом основних нововведень доповнення та підвели ось такі підсумки: 
"Це обережний, якщо не сказати захоплюючий серединний епізод найприємнішої вигадки Ubisoft, у якій спливають нові загадки, або підходять до завершення існуючі. Він підводить підсумки, та дає зрозуміти, що ми вже близькі до розв'язки, заради якої доведеться знову змінити місце дії - на Нью-Йорк, і обіцяє більш драматичний фінал. " 6/10.

Критик з CVG в свою чергу назвав "Зраду" найкращим DLC до Assassin's Creed 3. Цитуємо: 
"Це найкращий з двох епізодів DLC, що вийшли на даний момент, в якому комбінація Польоту Орла і Вовчого Маскування створює цікавий стелс. Сюжетний темп також не відстає, і нам дається більше потенційних підказок про те, яким чином Коннору довелося знайомитися з альтернативною версією самого себе. " Оцінка - 7.9/10.


IGN все з тих самих причин відмовився ставити конкретну оцінку другому епізоду "Тиранії короля Вашингтона", аргументувавши це ось цим: 
"І знову новизна [доповнення] забезпечується завдяки новим здібностям. Набір альтернативно-ігрових навичок переосмислює межі світу Assassin's Creed 3 ... але до релізу третього епізоду, який відбудеться наступного місяця, нам досі важко сказати, чи достатньо сюжетної віддачі отримає гравець. На даний момент, Тиранія короля Вашингтона залишається необов'язковим доповненням до історії Assassin's Creed 3."
Категорія: Assassin's Creed 3 | Переглядів: 3253 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Хто з героїв гри вам найбільше подобається
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін