Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Ubisoft відправить Дезмонда на спокій. Assassin's Creed III стане його останнім випробуванням.

Assassin's Creed III стане останньою грою серії c Дезмондом Майлзом в якості центрального персонажа. Ubisoft офіційно підтвердила даний факт і привселюдно заявила, що більше не хоче загадувати нові загадки і нарешті дасть ємні відповіді на гору вже поставлених питань.

В інтерв'ю журналу Official Xbox Magazine головний дизайнер Assassin's Creed III Стів Мастерс сказав:

«Все, чого ми зараз хочемо, так це поставити жирну крапку в історії Дезмонда. Підвести риску, підсумувати все, що йому довелося пережити ».

За словами розробника, в плані сюжету третя частина буде більш прямолінійною в порівнянні зі своїми попередницями. Але це зовсім не означає, що всі таємниці одразу ж розкриються. У Assassin's Creed III нас чекає маса загадкових і цікавих деталей, ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 24.10.2012 | 3116/(0)

Бонус передзамовлення Assassin's Creed 3 - місія для одиночної гри "Загублені руїни"

На каналі YouTube одного з найбільших зарубіжних ігрових рітейлерів Gamestop з'явилося відео, яке демонструє геймплейні кадри ексклюзивної місії під назвою "Загублені руїни Майя", доступною лише при оформленні передзамовлення на Assassin's Creed 3.

Йдучи по сліду, як деякі вважають, втраченого скарби капітана Кідда, Коннор виявляється в відрізаних від зовнішнього світу руїнах стародавнього храму на острові Косумель. Піраміди Майя, які двісті років тому відвідав іспанець Кідд, не витримали натиску часу. Гемйплей, що включає паркур у негоду по деревах, каменях і напівзруйнованих елементам, продемонструє Коннору, на що здатна матінка природа.
В якості нагороди за проходження місії ви отримаєте зброю - зазублену абордажні шаблю капітана Кідда з унікальною анімацією вбивства.
... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Dimon | 11.09.2012 | 2983/(0)

Саме такою справою зайнявся Ронні Шелвіс, тепер вже відомий трейсер. Про вихід ролика оголосили на недавньому фестивалі Penny Arcade Expo 2012

Одяг ассасіна, трюки, що захвачують дух і динамічна камера. Звісно, в Ютьюбі можна знайти не один десяток таких роликів. Але все таки тут щось є... Дивимося:

... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 06.09.2012 | 2913/(0)

Без сумніву, минула виставка Gamescom 2012 для фанатів Assassin's Creed стала однією з найбільш пам'ятних подій з моменту анонса третьої частини серії. Безліч новин, фактів і інтерв'ю публікувалися в мережі практично без зупинки, і встежити за таким величезним потоком інформації для деяких людей, особливо які перебувають у відпустці, не представлялося можливим.

Ми вирішили зібрати всі відомі на даний момент факти Assassin's Creed 3 із Gamescom 2012 в одній статті.

Алекс Хатчинсон особливо відзначився на тому тижні, не тільки виступивши з доповіддю на конференції GDC Europe 2012, але і взявши участь в безлічі відео та друкованих інтерв'ю для ігрової преси.

Так, у розмові з виданням CVG креативний директор Assassin's Creed 3 підтримав ентузіазм Ubisoft з приводу щорічного випуску нових ігор по IP (англ. "інтелектуальна власність") компан ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 23.08.2012 | 2889/(0)



Згідно постеру гри Assassin's Creed III на Amazon.Co.Uk у власників PS3 буде деяка перевага по відношенню до проекту AC3. Постер гри містить вказівку на те, що версія для PS3 буде містити цілу годину ексклюзивного геймплею. Очевидно, мова йде про якусь бонусну місію, про яку ні Ubisoft ні Sony поки не повідомляли.


Ця не офіційна інформація співвідноситься як із попередньою історією розвитку франшизи, так і з заявленнями цих двох компаній, які в рамках Е3 2012 повідомили, що будуть і на далі співпрацювати.


Ми ж будемо надіятися, що цей ексклюзивний контент буде ексклюзивним тільки на деякий час, а потім стане доступний і на інших платформах.
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 07.08.2012 | 2962/(0)

Головний редактор GameTrailers, Шейд Сэттерфілд в недавньому епізоді шоу Invisible Walls сказав ціну на приставку Wii U в розмірі 299 доларів. В ході того ж шоу він також дуже високо оцінив Assassin's Creed III і тизерив не анонсовану гру, запуск якої міг би бути разом із запуском на Wii U.

Що стосується Assassin's Creed III, Сеттерфілд вважає, що серед консолей на Wii U гра виглядає кращою. Він також грав на Xbox 360 і Playstation 3.

"Я зрозуміло добрався до Assassin's Creed III. І як сказав Майк, до цього моменту я бачив усі три версії в достатній мірі. І на мій погляд, Wii U версія набагато краща. Вона також додала у функціональності, та що більш за все, що єдиною грою, яку б я купив з Wii U, була б Assassin's Creed III"

Сеттерфілд також рекламував не анонсовану гру для Wii U ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 06.08.2012 | 2999/(0)

Місце дії Assassin's Creed III розгорнеться на східному узбережжі Америки в епоху Американської революції. Як ми вже знаємо, Конор відвідає цілу плеяду міст, візьме участь у битві за Банкер Хіл і пройде по вулицях, окупованого британськими військами, Бостона.

В останньому інтерв'ю Алекс Хатчинсон розповів про те, що Конор побуває навіть у Нью-Йорці. Спершу планувалося, що у грі головний герой зможе потрапити з одного міста в інше без загрузок, але пізніше розробники вирішили, що гра втратить реалізм, якщо гравці зможуть за п'ять хвилин потрапити з одного міста в інше. "Це ж не Діснейленд"

Таким чином виробники розділили міста не тільки великим простором полів і лісів, а й додали завантажувальні екрани. Більша частина екшену буде розгортатись в центрі Нью-Йорка, в той час, як його пригороди будуть біль ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 28.07.2012 | 3033/(0)

Порцією новин ігрового процесу, навколишнього середовища, населення і багато іншого на цей раз поділився портал Game Informer.

Як уже відомо, дія гри розгортається серед двох великих міст - Бостон і Нью-Йорк, за виключенням невеликих поселень. Представлять їх в зовсім різних обставинах і в різні моменти сюжету, але розробники обіцяють пролити світло на ці "вінця цивілізації" до, в момент, і після таких історичних дійств, як Пожежа Нью-Йорка, осада Бостона, і битви при Банкер-Хілові. Причетні до цього ассасіни? Можливо...

Третина геймплею буде проходити серед дикої природи, причому, одним тільки зимовим пейзажем гравця не обділять: в Assassin's Creed III з'явиться зміна пір року. Погодні умови дозволять по-різному взаємодіяти із світом, а також змінювати і без того не одиничні способи проходження якоїсь місії чи локації: на приклад, озеро, що ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 22.07.2012 | 2957/(0)

Креативний директор Алекс Хатчинсон нещодавно виразив думку, що команда розробників більш за все турбується про кінцівку Asssasssin's Creed III, так як вважає цей елемент найважливішим.

"Ми не зобов'язані виконувати примхи людей. Якщо у нас є можливість слідувати сюжету і дати серії добротне закінчення, ми цим скористаємося. А якщо все ж Ви не зможете дати пристойної кінцівки серії, то над цим потрібно потрудитися і зробити но все можливе, так як від кінцівки буде залежати продовження сюжету. "

На сам кінець Алекс додав:"Особисто ми відчуваємо деяку нервозність по поводу закінчення Assassin's Creed 3, але нам допомагає в цьому те, що Конор має свою історію і буде слідувати їй від початку і до кінця."
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 19.07.2012 | 2825/(0)

На виставці Comic-Con 2012 був анонсований кооперативний режим гри, під назвою "Вовчя Зграя".

Суть режиму заключається у пошуку цілей. Хоча в ролі жертви виступають NPC, на яких і полює "вовча зграя" - команда із 2-3 чоловік. Складність в тім, що нейтральних NPC багато а часу малу. Цілі, що знаходяться поруч починають панікувати , і , якщо відбудеться публічна страта , кидаються тікати, залишаючи при цьому "зграю" без таких потрібних очків за приховане вбивство. ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 14.07.2012 | 2981/(0)

« 1 2 3 4 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи чекаєш ти на вихід AC4:BF?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін