Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Не встигли фанати відійти від грандіозного фіналу Assassin's Creed 3, як компанія Ubisoft пропонує зробити продовження. І пропонує це у вигляді опитування, в якому фігурують питання про майбутнє серії Assassin's Creed. Втім, ефективність даної "процедури" украй сумнівна - розробники так чи інакше зроблять, як вважатимуть за потрібне. Та й саме існування цього "опитувальника" Ubisoft зараз заперечує. 

Тим не менш, в опитуванні людям задають питання про те, чи варто взагалі продовжувати серію Assassin's Creed і чи куплять вони нову частину, вийшовши вона вже в наступному році. Напрямок цих питань пригнічує. Враховуючи, як люблять у Ubisoft створювати ігри-сиквели на зразок AC: Братство Крові і AC: Одкровення, є шанс, що Коннор, головний герой ACIII, залишиться з нами ще на пару серій. ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 02.12.2012 | 3145/(0)

Купити це DLC для ПК можна на найбільшому сайті цифрової дистрибуції - Gamazavr.ru.

Уточнення, ви отримаєте це DLC лише після придбання Assassin's Creed 3 Deluxe Edition - http://gamazavr.ru/product/14681219/.

Сюжетний додаток "Бенедикт Арнольд"

DLC включає в себе сюжетну гілку з чотирьох місій. Все починається з прохання генерала Вашингтона розкрити змову, що ставить під загрозу положення Вест-Пойнта, ключової ланки оборони колоній від Великобританії. Протягом чотирьох місій Коннору доведеться вишукувати перебіжчиків і шпигунів-роялістів, а також працювати під прикриттям на самого Бенедикта Арнольда. ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 01.12.2012 | 3203/(0)

Ubisoft виправдала затримку релізу РС версії Assassin's Creed III необхідністю вдосконалення систем для більш якісної роботи та візуальних ефектів в грі. Як стало відомо, деякі вирішили перевірити слова студії і з'ясували, що не все так добре, як хотілося би.По даними тестерів, які перевіряли, наскільки добре працює гра на комп'ютерах різної конфігурації, розробники вирішили не обтяжувати себе зайвою роботою. Якщо вірити тесту, різниця в роботі гри на двох-ядерному і чотирьох-ядерному комп'ютерах практично непомітна. Більш того, всі обчислення відбуваються покладаючись в основному лише на одне ядро. Іншими словами, користувачі багатоядерних процесорів не отримають особливих переваг у порівнянні з володарями більш старого обладнання.
Що ж кається графіки, Ubisoft обіцяла збільшити якість текстур в два рази в порівнянні з попередниками. Тесте ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 29.11.2012 | 3158/(1)

Тепер всі охочі можуть пограти в Assassin's Creed 3 на своїй улюбленій платформі.

Третя частина серії Assassin's Creed вийшла в кінці жовтня на PlayStation 3 і Xbox 360, а потім в середині листопада на Wii U, одночасно з надходженням нової консолі в продаж. Реліз PC-версії гри відбудеться в Росії та Україні вже сьогодні-завтра.

Assassin's Creed 3 - це проект, створений кількома підрозділами компанії Ubisoft по всьому світу. І на цей раз за PC-версію гри відповідала окрема студія Ubisoft Kiev, яка в процесі розробки тісно співпрацювала з головним офісом Ubisoft Montreal.

Вже зараз відомо, що Assassin's Creed 3 на персональних комп'ютерах надійде в продаж з першими двома консольними патчами, однак це далеко не всі сюрпризи, які будуть запропоновані гравцям за настільки довге очікування релізу.

За ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 21.11.2012 | 3224/(0)

Креативний директор гри - Алекс Хатчінсон, відповів на запитання про те, наскільки іграбельною буде AC3 у зв'язці клавіатура + миша:

"Наскільки мені відомо, управління за допомогою клавіатури і миші буде в порядку."

Дізнаємося що значить "в порядку", тільки 23-го Листопада, коли PС-версія надійде в продажу.
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 16.11.2012 | 2960/(0)

Під час спеціального заходу на Reddit AMA, представники розробників Assassin's Creed III відповідали на різні питання фанатів, в тому числі що стосуються PC-версії гри і патчів для неї.

"Безліч багів буде виправлено. PC-версія на момент релізу буде включати перші два патча," - підтвердив Алекс Хатчінсон, креативний директор Assassin's Creed 3.

Ком'юніті-девелопер Гейб Гразіані (Gabriel Graziani) додав, що Assassin's Creed III на ПК отримає всі DLC, до яких мають доступ володарі консолей. Він також зауважив, що настільки довге очікування гри на персональних комп'ютерах буде виправдано, оскільки Ubisoft "додала набагато більше деталей і підтримку DX11. Речі, про які не треба думати, створюючи гру для консолей", а також кілька специфічних для PC виправлень.

Також стало відомо, що новий патч для Xbox360 і PlayStation 3 вже проходить процедуру серт ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 14.11.2012 | 3020/(0)

Мінімальні вимоги
-Операційна система: Windows Vista ® SP2 / Windows 7 ® SP1, Windows 8 (32 - і 64-бітові) *
-Процесор: Intel Core 2 Duo E8200@2.66Ghz - AMD Athlon II X4 620@2.6Ghz
-RAM: 2 GB
-Відеокарта: 512 VRAM DirectX 10 - шейдери версії 4.0 або вище (список підтримуваних відеокарт нижче **)
-Місце на жорсткому диску: 17 GB or more
-Звукова карта: DirectX ® 9.0c сумісна
-DIRECT X: DirectX ® червня 2010 або більш нова (бібліотеки включені в диск)
-DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
-Периферія: Миша, клавіатура, контролер (список підтримуваних нижче), навушники, 3D окуляри
-Підтримувані контролери: Microsoft Xbox 360 Controller, Razer Onza, Logitech F710, Logitech F510, Logitech F310, Saitek Cyborg P3600

* Гра не підтримує W ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 09.11.2012 | 3180/(0)

Здається неймовірним, що вже четверта гра в серії Assassin's Creed виходить за ці чотири роки. І якщо Brotherhood і Revelations виглядали скоріше амбіційними аддонами, то в Assassin's Creed 3 куди більше від сиквела. Світ помітно збільшився в розмірах, бойову систему модернізували, паркур став більш природним і інтуїтивним, врешті-решт, змінився сеттінг і головний герой - вперше з того моменту, як народився малюк Еціо. Але щось залишилося незмінним. У грі досі є проблеми, які докучають серії з першої частини, і вони кидаються в очі як червоний британський мундир на білому снігу.

Завдяки тому, що дія Assassin's Creed 3 розгортається в 1700-х роках, ми можемо поглянути на колишню Америку, ще не покриту супермаркетами й хмарочосами. Британці залізною хваткою вчепилися в колонії і намагаються ними управляти, патріоти пручаються. Це час кровопрол ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 04.11.2012 | 3376/(0)

Ось вам "мішечок" оцінок AC3 від різних ігрових видань:

Game Revolution – 10

PlayStation LifeStyle – 10

Gamestyle – 10

Digital Spy – 10

Hardcore Gamer Magazine – 10

The Escapist – 10

G4 TV – 10

3DJuegos – 9.7

Cheat Code Central – 9.6

Gamer.nl – 9.5

Vandal Online – 9.5

... Читати далі »

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 03.11.2012 | 2934/(3)

Як ви знаєте, сьогодні, 30 жовтня відбувся довгоочікуваний реліз Assassin's Creed III в Північній Америці, і роздрібні магазини могли продавати гру відразу як тільки проб'є 00:00, що й мали намір зробити більшість цих магазинів.

Однак не всі геймери, які розраховували придбати гру під час нічного запуску продажів, змогли це зробити. Якщо ви дивитеся новини, то в курсі, що ураган Сенді, що бушує на східному узбережжі США, став причиною закриття багатьох магазинів, в тому числі і вище згаданих. Навіть тим, кому все ж таки вдалося отримати копію гри, пощастило не більше, так як у більшості районів, постраждалих від "Сенді", було відключено електрику.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 30.10.2012 | 2909/(0)

« 1 2 3 4 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Якщо ми зробимо переклад книг за мотивами АС українською мовою, ви будите їх читати?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін