Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Arludik - паризька галерея мистецтв, яка демонструє роботи художників, які стоять за створенням коміксів, кіно і відеоігор.

Згідно офіційного анонсу, виставка унікальної цифрової живопису пройде з 25 вересня по 20 жовтня 2012 і представить роботи головних концепт-артистів Assassin's Creed III.

Так, у дні відкритих дверей, всі бажаючі зможуть не тільки відвідати галерею, щоб помилуватися на твори талановитих майстрів Gilles Beloeil, Nick Tan Chee Eng, Max Qin, Tri Nguyen, Tan Guang Yu, Remko Troost, William Wu, але й придбати твори мистецтва з особистим підписом їх авторів.

Саме ці концепт-арти по ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 16.09.2012 | 2897/(0)

Бонус передзамовлення Assassin's Creed 3 - місія для одиночної гри "Загублені руїни"

На каналі YouTube одного з найбільших зарубіжних ігрових рітейлерів Gamestop з'явилося відео, яке демонструє геймплейні кадри ексклюзивної місії під назвою "Загублені руїни Майя", доступною лише при оформленні передзамовлення на Assassin's Creed 3.

Йдучи по сліду, як деякі вважають, втраченого скарби капітана Кідда, Коннор виявляється в відрізаних від зовнішнього світу руїнах стародавнього храму на острові Косумель. Піраміди Майя, які двісті років тому відвідав іспанець Кідд, не витримали натиску часу. Гемйплей, що включає паркур у негоду по деревах, каменях і напівзруйнованих елементам, продемонструє Коннору, на що здатна матінка природа.
В якості нагороди за проходження місії ви отримаєте зброю - зазублену абордажні шаблю капітана Кідда з унікальною анімацією вбивства.
... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Dimon | 11.09.2012 | 2983/(0)

Ключові особливості гри Assassin's Creed Utopia:

● Споруда міста - створіть свою американську колонію XVII століття. У наступні 150 років, починаючи від прибуття перших колоністів і до подій, за якими послідує Війна за незалежність, поселення гравця стане першою секретної колонією асасинів у Новому Світі.

● Битви - бийтеся зі своїми друзями в покрокових битвах, посилаючи кращих асасинів Братства в бій, і дістаньтеся до вищих рядків дошки лідерів.

● Мультіплеер - просіть допомоги у своїх друзів, щоб захистити свою колонію від нападів. Зберіть свої сили і відкиньте вторженцев.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 09.09.2012 | 2983/(0)

За лаштунками Assassin's Creed 3.

У серпні журналісти видання EDGE мали можливість особисто відвідати офіс компанії Ubisoft в Монреалі і взяти докладне інтерв'ю у розробників однією з найбільш очікуваних ігор цього року. Зібравши воєдино і переробивши всі останні публікації EDGE, редакція нашого сайту написала невелику статтю, яка дозволить зазирнути за лаштунки створення Assassin's Creed 3.

Assassin's Creed 3 вражає своїми масштабами. Статистика по найбільшому в історії французького видавництва проекту вселяє тверду впевненість у його майбутньому успіху. Тільки уявіть, близько 600 співробітників канадського підрозділу Ubisoft Montreal спільно з ще п'ятьма студіями працювали над грою протягом останніх трьох років. Було створено більше 5000 унікальних анімацій для головного геро ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 08.09.2012 | 2881/(1)

Саме такою справою зайнявся Ронні Шелвіс, тепер вже відомий трейсер. Про вихід ролика оголосили на недавньому фестивалі Penny Arcade Expo 2012

Одяг ассасіна, трюки, що захвачують дух і динамічна камера. Звісно, в Ютьюбі можна знайти не один десяток таких роликів. Але все таки тут щось є... Дивимося:

... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 06.09.2012 | 2913/(0)

Без сумніву, минула виставка Gamescom 2012 для фанатів Assassin's Creed стала однією з найбільш пам'ятних подій з моменту анонса третьої частини серії. Безліч новин, фактів і інтерв'ю публікувалися в мережі практично без зупинки, і встежити за таким величезним потоком інформації для деяких людей, особливо які перебувають у відпустці, не представлялося можливим.

Ми вирішили зібрати всі відомі на даний момент факти Assassin's Creed 3 із Gamescom 2012 в одній статті.

Алекс Хатчинсон особливо відзначився на тому тижні, не тільки виступивши з доповіддю на конференції GDC Europe 2012, але і взявши участь в безлічі відео та друкованих інтерв'ю для ігрової преси.

Так, у розмові з виданням CVG креативний директор Assassin's Creed 3 підтримав ентузіазм Ubisoft з приводу щорічного випуску нових ігор по IP (англ. "інтелектуальна власність") компан ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 23.08.2012 | 2889/(0)

Як ви вже знаєте, наступного тижня пройде одна з найбільших Європейських, та й світових ігрових виставок - GamesCom 2012. Відбудеться вона , як завжди, в Кельні. Як і роком раніше перший день - вівторок буде відведено виключно для прес-конференцій.

Якщо ж ви не їдете в Кельн, чи у вас немає пропуска для преси, то всі офіційні конференції будуть транслювати Ютьюб й інші канали.

А тепер розклад:
Зараз можна подивитися уже підготовку;

Вівторок, 14 серпня

Capcom — Livestream : Ні
Electronic Arts — 19:00 по Москві. Livestream: Так
Sony — 22:00 по Москві. Livestream: Так

Середа, 15 серпня

Ubisoft — 19:00 по Москві. Livestream: Так
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 11.08.2012 | 2827/(0)



Згідно постеру гри Assassin's Creed III на Amazon.Co.Uk у власників PS3 буде деяка перевага по відношенню до проекту AC3. Постер гри містить вказівку на те, що версія для PS3 буде містити цілу годину ексклюзивного геймплею. Очевидно, мова йде про якусь бонусну місію, про яку ні Ubisoft ні Sony поки не повідомляли.


Ця не офіційна інформація співвідноситься як із попередньою історією розвитку франшизи, так і з заявленнями цих двох компаній, які в рамках Е3 2012 повідомили, що будуть і на далі співпрацювати.


Ми ж будемо надіятися, що цей ексклюзивний контент буде ексклюзивним тільки на деякий час, а потім стане доступний і на інших платформах.
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 07.08.2012 | 2962/(0)

Головний редактор GameTrailers, Шейд Сэттерфілд в недавньому епізоді шоу Invisible Walls сказав ціну на приставку Wii U в розмірі 299 доларів. В ході того ж шоу він також дуже високо оцінив Assassin's Creed III і тизерив не анонсовану гру, запуск якої міг би бути разом із запуском на Wii U.

Що стосується Assassin's Creed III, Сеттерфілд вважає, що серед консолей на Wii U гра виглядає кращою. Він також грав на Xbox 360 і Playstation 3.

"Я зрозуміло добрався до Assassin's Creed III. І як сказав Майк, до цього моменту я бачив усі три версії в достатній мірі. І на мій погляд, Wii U версія набагато краща. Вона також додала у функціональності, та що більш за все, що єдиною грою, яку б я купив з Wii U, була б Assassin's Creed III"

Сеттерфілд також рекламував не анонсовану гру для Wii U ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 06.08.2012 | 2999/(0)

"Робити ігри занадто довгими - небезпечно", - заявив Алекс Хатчинсон, креативний директор AC 3

В інтерв'ю VG247 Алекс розповів про великі масштаби Assassin's Creed III, а також поділився своїми побоюваннями з приводу ризиків, які можуть виникнути в цьому разі як у геймерів так і в розробників.

"Assassin's Creed III велика у плані фізичних розмірів, ігрового часу і кількості геймплею, який ми в неї включили. Ми прибрали багато систем і механік із попередніх ігор, але я вважаю, що ми все-таки досягли максимальних масштабів ", - пояснив Хатчинсон.

Але головний креативщик попереджає, що завжди існує небезпека того, що надмірна кількість контенту можить завадити гравцям повністю пройти гру:"Існує границя тому, скільки ви зможете увібрати у свою голову інформації і зроз ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 03.08.2012 | 2868/(0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін