Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Традиційна європейська конференція розробників комп'ютерних ігор GDC, пройде в Кельні у виставочному центрі Ost Koelnmesse, в період з 13 по 15 серпня.

Головною темою конференції GDC Europe 2012 буде еволюція франшизи Assassin's Creed III.

Виступаючим зі сторони Ubisoft буде креативний директор Assassin's Creed III Алекс Хатчинсон. Він повідає про нелегкий шлях серії до успіху і відкриє нові деталі стосовно розробки третьої частини.

Крім цього, доклад під скромною назвою "Assassin's Creed: Maintaining Momentum on a Blockbuster Franchise" ( можна перевести  як "Assassin's Creed III: Незгасима франшиза") сфокусується на таких темах, як крос-медіа,  щорічні релізи і багато чого іншого.

Також в рамках  GDC Europe 2012 пройде більш ніж 100 секцій за наступними напрямками: розвиток бізне ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 02.08.2012 | 3020/(0)

Місце дії Assassin's Creed III розгорнеться на східному узбережжі Америки в епоху Американської революції. Як ми вже знаємо, Конор відвідає цілу плеяду міст, візьме участь у битві за Банкер Хіл і пройде по вулицях, окупованого британськими військами, Бостона.

В останньому інтерв'ю Алекс Хатчинсон розповів про те, що Конор побуває навіть у Нью-Йорці. Спершу планувалося, що у грі головний герой зможе потрапити з одного міста в інше без загрузок, але пізніше розробники вирішили, що гра втратить реалізм, якщо гравці зможуть за п'ять хвилин потрапити з одного міста в інше. "Це ж не Діснейленд"

Таким чином виробники розділили міста не тільки великим простором полів і лісів, а й додали завантажувальні екрани. Більша частина екшену буде розгортатись в центрі Нью-Йорка, в той час, як його пригороди будуть біль ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 28.07.2012 | 3033/(0)

Гра Assassin's Creed III: Liberation, яка розробляється виключно для PS Vita, являється абсолютно новою частиною популярної серії, яка має багато нових можливостей і особливостей. Розробники вирішили упростити бойову механіку гри. Це зв'язано з портативним форматом.  Але чи дійсно боротися стало легше? Зараз ми в усьому розберемося.

На перший погляд в AC III: Liberation все по старому: головна героїня біжить по даху, і, побачивши  групу недругів, вбиває пару прихованим клинком, зістрибнувши на них зверху. Але тут і відбувається щось несподіване. Гра зупиняється, кольори темніють, а над тими солдатами, що залишилися  з'являються спеціальні іконки. Доторкнувшись до них за допомогою сенсорного екрану, Евелін вбиває ворогів автоматично. По одному за раз. Це зветься&n ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 27.07.2012 | 2946/(0)

Ubisoft проведе пресконференцію на виставці GamesCom 2012. Старт події назначений на 15 серпня в Konrad-Adenauer-Saal, Congress-Centrum North. французи представлять нові F2P-проекти і детально розкажуть про подальші плани в області кіберспорту.

16 серпня всі бажаючі зможуть пограти на стенді компанії в такі ігри, як:

Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed III Liberation
Far Cry 3
Tom Clancy’s Ghost Recon Online
Shootmania: Storm
І в декілька ігор для Wii U

Також на стенді Ubisoft будуть показувати розширену демо-версію Splinter Cell: Blacklist і багато іншого.

Виставка пройде з 14 по 19 серпня.
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 26.07.2012 | 2839/(0)

Порцією новин ігрового процесу, навколишнього середовища, населення і багато іншого на цей раз поділився портал Game Informer.

Як уже відомо, дія гри розгортається серед двох великих міст - Бостон і Нью-Йорк, за виключенням невеликих поселень. Представлять їх в зовсім різних обставинах і в різні моменти сюжету, але розробники обіцяють пролити світло на ці "вінця цивілізації" до, в момент, і після таких історичних дійств, як Пожежа Нью-Йорка, осада Бостона, і битви при Банкер-Хілові. Причетні до цього ассасіни? Можливо...

Третина геймплею буде проходити серед дикої природи, причому, одним тільки зимовим пейзажем гравця не обділять: в Assassin's Creed III з'явиться зміна пір року. Погодні умови дозволять по-різному взаємодіяти із світом, а також змінювати і без того не одиничні способи проходження якоїсь місії чи локації: на приклад, озеро, що ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 22.07.2012 | 2958/(0)

Креативний директор гри, Алекс Хатчинсон, розповів, що Дезмонд Майлс виконував роль обгортки історії серій. І Хатчинсон від цієї обгортки хоче позбутися.

"Це як в The Twilight Zone. Завжди був хлопець, який представляв сюжет, в кожному епізоді і в кожній грі він завершував розповідь її історії. Assassin's Creed I була історією Альтаїра. За ним з'явився і пішов Еціо. Ці історичні повісті можна вивчати незалежно від того, розумієте ви Дезмонда чи ні. Але нам потрібно було обгорнути їх в щось", - говорить Алекс.

По словам директора, із закрученим сюжетом Дезмонда потрібно кінчати. І в розробників є інші можливості для відкриття нових історій.

"Я завжди пояснював команді, що наша гра - як Зоряний Шлях. Кожна гра - це сезон. Ми не змінюємо всесвіт, але у нас є рукоятки для управління серіями. Так ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 22.07.2012 | 2926/(0)

Креативний директор Алекс Хатчинсон нещодавно виразив думку, що команда розробників більш за все турбується про кінцівку Asssasssin's Creed III, так як вважає цей елемент найважливішим.

"Ми не зобов'язані виконувати примхи людей. Якщо у нас є можливість слідувати сюжету і дати серії добротне закінчення, ми цим скористаємося. А якщо все ж Ви не зможете дати пристойної кінцівки серії, то над цим потрібно потрудитися і зробити но все можливе, так як від кінцівки буде залежати продовження сюжету. "

На сам кінець Алекс додав:"Особисто ми відчуваємо деяку нервозність по поводу закінчення Assassin's Creed 3, але нам допомагає в цьому те, що Конор має свою історію і буде слідувати їй від початку і до кінця."
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 19.07.2012 | 2825/(0)

Видавництво Penguin Book і компанія Ubisoft опублікували сумісний прес-реліз про ще одну книжку із серії.

П'ята по рахунку книжка по мотивам серії буде новелою Олівера Боудена під назвою Assassin's Creed Forsaken (анг."Покинутий") вийде 4 грудня 2012 року і буде розказувати нам про роки Американської Революції і ролі Конора в ній.

Сюжет книги буде орієнтовано на головного героя - Конора Кенвея. Історія розкаже про те ким він є, ким був і ким буде.

Про ціну зараз нічого не кажуть. Але за увесь час книги авторства цього письменника, які розказують про Assassin's Creed, розійшлись тиражом у 380000 копій. І це, якщо не враховувати цифрових версій.
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 19.07.2012 | 2908/(0)

На виставці Comic-Con 2012 був анонсований кооперативний режим гри, під назвою "Вовчя Зграя".

Суть режиму заключається у пошуку цілей. Хоча в ролі жертви виступають NPC, на яких і полює "вовча зграя" - команда із 2-3 чоловік. Складність в тім, що нейтральних NPC багато а часу малу. Цілі, що знаходяться поруч починають панікувати , і , якщо відбудеться публічна страта , кидаються тікати, залишаючи при цьому "зграю" без таких потрібних очків за приховане вбивство. ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 14.07.2012 | 2981/(0)

Морські битви, які ми бачили на виставці E3 2012... Ах, в них дійсно щось є. Навіть самі розробники в шоці від свого реалізованого задуму. Як уже говорив Алекс Хатчинсон:
"Цей елемент геймплея буде мати невелиеий масштаб, але вагому роль в розвитку серії. Ми хотіли рости в усих напрямках. І хоч морські битви, м'яко кажучи, не дуже вписуються в традиційний геймплей Assassin's Creed, вони важливі бо добре доповнюють ігрову систему"

Але не все так і добре... Морських баталій НЕ буде в мультиплеєрі, так що хто збирався покоряти простори американських вод у вільній грі - можете забути про це. За словами самих розробників, цей геймплейний елемент не до кінця реалізований, щоб мати місце в мультиплеєрі.
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 11.07.2012 | 2941/(0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін