Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Поки мы чекаэмо релiзу Assassin's Creed на пк ви можете пограти в iншi iгри

2 жовтня - War of the Roses - Action / 3D / 3rd Person

2 жовтня - NBA 2K13 - Sport (Basketball) / 3D
Категорія: Ігрові новини | Автор: MoXxXitO | 06.11.2012 | 2922/(0)

Здається неймовірним, що вже четверта гра в серії Assassin's Creed виходить за ці чотири роки. І якщо Brotherhood і Revelations виглядали скоріше амбіційними аддонами, то в Assassin's Creed 3 куди більше від сиквела. Світ помітно збільшився в розмірах, бойову систему модернізували, паркур став більш природним і інтуїтивним, врешті-решт, змінився сеттінг і головний герой - вперше з того моменту, як народився малюк Еціо. Але щось залишилося незмінним. У грі досі є проблеми, які докучають серії з першої частини, і вони кидаються в очі як червоний британський мундир на білому снігу.

Завдяки тому, що дія Assassin's Creed 3 розгортається в 1700-х роках, ми можемо поглянути на колишню Америку, ще не покриту супермаркетами й хмарочосами. Британці залізною хваткою вчепилися в колонії і намагаються ними управляти, патріоти пручаються. Це час кровопрол ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 04.11.2012 | 3376/(0)

Нещодавно, любителів слешерів та багатокористувацьких режимів потішили шведські розробники зі студії «Fatshark» новою грою «War of the Roses». Події гри відбуваються в Англії під час династичної війни Червоної та Білої троянд (1455 - 1485), між домами Ланкастерів та Йорків. Незважаючи, на те що проект вийшов лише 2 жовтня 2012 року, він вже і серед наших гравців має власний фан-сайт «Війна Троянд» http://waroftheroses.at.ua/ (приємно, що він також україномовний!). Ми переконані, що ця гра зацікавить і фанатів серії «Assassin's Creed», не лише середньовічним антуражем, але і захоплюючим ґеймплеєм. Забавка має два командні режими: Дезматч та Захоплення, а невелика одиночна компанія реалізована у вигляді навчання. Грати можна від третьої особи, а бойова система ск ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 04.11.2012 | 3057/(0)

Ось вам "мішечок" оцінок AC3 від різних ігрових видань:

Game Revolution – 10

PlayStation LifeStyle – 10

Gamestyle – 10

Digital Spy – 10

Hardcore Gamer Magazine – 10

The Escapist – 10

G4 TV – 10

3DJuegos – 9.7

Cheat Code Central – 9.6

Gamer.nl – 9.5

Vandal Online – 9.5

... Читати далі »

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 03.11.2012 | 2934/(3)

Assassin's Creed 3 Liberation, на думку Ubisoft, повинна стати кращим на сьогоднішній день проектом для портативної консолі PS Vita. Гра вперше представила протагоніста жіночої статі, принесла нові геймплейні механіки, самостійний сюжет і унікальні локації. Виявилося Чи цього достатньо?

На даний момент в мережі було опубліковано невелику кількість рецензій на Assassin's Creed 3 Liberation, але тим не менш, вже зараз складається чітке ставлення критиків до гри - у самостійної розробки болгарської студії Ubisoft Sofia є як ряд плюсів, так і мінусів.

Just Push Start - 8.7/10
VentureBeat - 55/100
GamingTrend - 84/100
CheatCC - 4.8 / 5
Eurogamer Italy - 9/10
Gamesradar - 6/10
Категорія: Ігрові новини | Автор: 1001mem | 31.10.2012 | 2808/(0)

Як ви знаєте, сьогодні, 30 жовтня відбувся довгоочікуваний реліз Assassin's Creed III в Північній Америці, і роздрібні магазини могли продавати гру відразу як тільки проб'є 00:00, що й мали намір зробити більшість цих магазинів.

Однак не всі геймери, які розраховували придбати гру під час нічного запуску продажів, змогли це зробити. Якщо ви дивитеся новини, то в курсі, що ураган Сенді, що бушує на східному узбережжі США, став причиною закриття багатьох магазинів, в тому числі і вище згаданих. Навіть тим, кому все ж таки вдалося отримати копію гри, пощастило не більше, так як у більшості районів, постраждалих від "Сенді", було відключено електрику.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 30.10.2012 | 2910/(0)

Ubisoft відправить Дезмонда на спокій. Assassin's Creed III стане його останнім випробуванням.

Assassin's Creed III стане останньою грою серії c Дезмондом Майлзом в якості центрального персонажа. Ubisoft офіційно підтвердила даний факт і привселюдно заявила, що більше не хоче загадувати нові загадки і нарешті дасть ємні відповіді на гору вже поставлених питань.

В інтерв'ю журналу Official Xbox Magazine головний дизайнер Assassin's Creed III Стів Мастерс сказав:

«Все, чого ми зараз хочемо, так це поставити жирну крапку в історії Дезмонда. Підвести риску, підсумувати все, що йому довелося пережити ».

За словами розробника, в плані сюжету третя частина буде більш прямолінійною в порівнянні зі своїми попередницями. Але це зовсім не означає, що всі таємниці одразу ж розкриються. У Assassin's Creed III нас чекає маса загадкових і цікавих деталей, ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 24.10.2012 | 3118/(0)

Під час інтерв'ю Gamestar з розробниками Assassin's Creed також були задані питання від фанатів.

Відповіді на ці питання нижче:

Як довго ви плануєте підтримувати мультіплєєрниє сервера Brotherhood і Revelations?

Чітких планів на цей рахунок у нас немає, але я впевнений, що вони будуть включені до тих пір, поки на них буде грати досить людей.

Тепер, коли робота над двома частинами цієї досить-таки великий серії закінчена, чи можете ви назвати найбільш помітні плюси і мінуси в роботі з обох проектів?

Кожен рік закінчувати, полірувати і випускати гру з відкритим світом - це не так то й легко. Це серйозне випробування - керувати великою групою людей. Але усвідомлення факту, що кожен рік ми можемо поставляти фанатам новий епізод с ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 16.09.2012 | 2974/(0)

Серія Assassins Creed славиться відмінним переплетенням правди і вимислу. Розкажіть, з якими джерелами працювала команда під час створення третьої частини (історичні книги і документи, музеї, щось ще)? Які твори мистецтва надихали розробників?

Змішування правди і вимислу - складне завдання, оскільки треба знати якомога більше про обраний часовий період, щоби чітко уявляти, що відбувалося в ті дні, і відтворити це в грі. Ми почали з побудови величезної лінії часу, наносячи на неї різні події і персонажів, використовуючи сотні історичних книг та архівів. Хоча ми заплатили за використання багатьох ресурсів, реальну допомогу надали державні архіви та регіональні бібліотеки. Команда також відвідала музеї та вживу оглянула ті локації, які будуть представлені в грі. Ще нам були необхідні історичні реконструкції і професорські конф ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 16.09.2012 | 2921/(0)

Команда Assassins Creed III: «Ті, хто стежить за серією з першої частини, будуть щасливі!»

До виходу третьої частини пригод залишилося не так вже багато часу, і Зірка вирішила підготуватися до цієї знаменної події. Звідки взявся Коннор і як правильно читається його ім'я? Що спільного у Assassins Creed і Red Dead Redemtion? Як створювалися міста 18-го століття і що таке «flash the hash»? На ці та багато інших питань нам відповів креативний директор гри Алекс Хатчінсон і деякі інші члени команди розробників.

Здрастуйте! Назвіться, будь ласка, нашим читачам.


Мене звати Алекс Хатчінсон, я креативний директор Assassin's Creed III. До цього я працював креативним директором в ЕА Montreal над Army of Two: The 40th Day і в Maxis, в Каліфорнії, де я був провідним дизайнером Spore (PC) і The Sims 2 ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Dimon | 16.09.2012 | 3385/(0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Якщо ми зробимо переклад книг за мотивами АС українською мовою, ви будите їх читати?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін