Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Ubisoft розбурхала ігрову громадськість звісткою, що 27 лютого відбудеться якийсь закритий захід, що має пряме відношення до серії Assassin's Creed.

Співробітники британського ігрового журналу MCV одними з перших отримали запрошення від французького видавництва, про що поспішили повідомити на своїй Твіттер-сторінці: «Нас запросили на якийсь загадковий захід, присвячений Assassin's Creed, який відбудеться 27 лютого. Хтось ще йде? Є ідеї, що нам покажуть? »

Ідеї ​​є, і одна грандіозніша іншої. Пригадуючи недавні чутки про, нібито четверту частину серії ігор про нескінченну війну асасинів і тамплієрів, можна припустити, що Ubisoft продемонструє ранню ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 20.02.2013 | 2857/(0)

Торішній ексклюзив для PS Vita, Assassin's Creed 3: Liberation, що оповідає про відважну ассасинку по імені Авеліна, став переможцем на церемонії вручення нагород WGA ("Writer's Guild of America", що в перекладі "Гільдія Американських Письменників").
Журі оцінило гру як "кращий сценарій для відеогри" 2012 року. Над сюжетом працювали сценарист Ubisoft Montreal Річард Фаррес (Richard Farrese) і канадська письменниця Джилл Мюррей (Jill Murray). Що найбільш примітне, так це, що в даній номінації, гра обігнала навіть старшого брата Assassin's Creed 3. Більш того, з вигляду не особливо примітний aсtion обігнав такі ігри, як Halo 4, 007 Legends, Uncharted: Golden Abyss і Disney Epic Mickey 2: The Power of Two.

... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 19.02.2013 | 2906/(0)

Вчора, під час зустрічі з інвесторами і підведення підсумків 2012-13 фінансового року, виконавчий директор Ubisoft Ів Гільмо (Yves Guillemot) оголосив про те, що компанія планує випустити в 2014 фінансовому році (1 квітня 2013 - 31 березня 2014) наступну гру під заголовком Assassin's Creed, яка представить абсолютно новий часовий період і нового героя. Додаткових деталей озвучено не було. "Ми раді та горді анонсувати сьогодні, що в 2014 фінансовому році ми представимо абсолютно нового героя Assassin's Creed, нову команду розробників та новий часовий період, і ми очікуємо, що ця частина для серії стане черговим важливим стрибком вперед, - сказав Гільмо. - Це стало можливим завдяки кільком командам, що працюють над декількома частинами серії, кожна з яких отримує можливість розробляти свою версію Assassi ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 08.02.2013 | 2989/(0)

Став відомий сценарист прийдешнього фільму за мотивами Assassin's Creed.

Відповідно до джерела з Hollywood Reporter, ним стане Майкл Леслі (Michael Leslie), відомий британський оперний сценарист. 

Відомий за свою постановку Гамлета, а також за роботу над кількома невеликими фільмами, він буде відповідальний за сценарій прийдешньої картини за мотивами нашої улюбленої серії. 

Нагадаємо, що за кіноадаптації Assassin's Creed відповідає кінокомпанія New Regency та внутрішня студія компанії Ubisoft - Ubisoft Motion Pictures. У головній ролі заявлений Майкл Фассбендер, який за сумісниц ... Читати далі »

Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 15.01.2013 | 3087/(0)

 Ні для кого не секрет, що THQ в даний час випробовує фінансові труднощі, про що може свідчити останній квартальний звіт компанії. Нещодавно Ubisoft проявили інтерес до продуктів THQ. В одному з інтерв'ю генеральний директор Ubisoft - Yves Guillemo повідомив: "Те що сталося з THQ, регулярно відбувається з багатьма компаніями на переході консольних поколінь. Деякі залишаються, в той час, як інші йдуть з цього бізнесу. Це сталося з Atari, Midway, а також з Acclaim в цьому поколінні. Такі зміни, час від часу відбуваються в індустрії, і саме це зміцнює її " Нагадаємо, що THQ володіє такими відомими брендами, як Darksiders, Metro, Saints Row-ці ігри викликають інтерес не тільки у Ubisoft. "У нас є хороші бренди, проте ми завжди шукаємо й інші. Звичайно ми розглядаємо лінійку ігор THQ, але нічого більшого я сказати не можу "
Категорія: Ігрові новини | Автор: 1001mem | 15.11.2012 | 2828/(0)

Фільм за мотивами Assassin's Creed може вийти в прокат в 2013 році.
Глава відділу продажів і маркетингу Ubisoft Жоффруа Сардин (Geoffroy Sardin) розмовляючи про майбутнє бренду з порталом GamesIndustry.biz, заявив, що фільм Assassin's Creed запланований вже на наступний рік.


"Трансмед грає ще одну важливу роль в життєвому циклі [серії]. Фігурки, книги, інше видавництво, і в прийдешньому році у нас є фільм. Так що справа не тільки в самих іграх, ми говоримо про всесвітній бренд, і саме таким чином ми збираємося керувати життєвий циклом, "- сказав Сардин.
Наведені вище слова Сардина можна трактувати по-різному. Він міг мати на увазі, враховуючи активний темп розробки проекту, що в 2013 році стартує лише виробницт ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: 1001mem | 13.11.2012 | 3148/(0)

Ubisoft Montreal створили в Монреалі, провінції Квебек 15 років тому. Поєднання цільових стимулів і творчий талант дозволили студії Ubisoft стати візитною карткою розробки ігор в Монреалі. У той час молода студія активно займалася залученням гравців і перетворення міста в міровоую столицю відеоігор. Сьогодні, Ubisoft має більш ніж 2000 співробітників, що становить одну третину індустрії відеоігор в Квебеку.

Далі ігрографія студіі.Від майже самих низів до вершин ігрової індустрії.

1999 - Tonic Trouble
2000 - Donald Duck: Goin 'Quackers
2002 - Tom Clancy's Splinter Cell
2003 - Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
2003 - Prince of Persia: The Sands ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: 1001mem | 13.11.2012 | 2828/(2)

Поки мы чекаэмо релiзу Assassin's Creed на пк ви можете пограти в iншi iгри

2 жовтня - War of the Roses - Action / 3D / 3rd Person

2 жовтня - NBA 2K13 - Sport (Basketball) / 3D
Категорія: Ігрові новини | Автор: MoXxXitO | 06.11.2012 | 2920/(0)

Нещодавно, любителів слешерів та багатокористувацьких режимів потішили шведські розробники зі студії «Fatshark» новою грою «War of the Roses». Події гри відбуваються в Англії під час династичної війни Червоної та Білої троянд (1455 - 1485), між домами Ланкастерів та Йорків. Незважаючи, на те що проект вийшов лише 2 жовтня 2012 року, він вже і серед наших гравців має власний фан-сайт «Війна Троянд» http://waroftheroses.at.ua/ (приємно, що він також україномовний!). Ми переконані, що ця гра зацікавить і фанатів серії «Assassin's Creed», не лише середньовічним антуражем, але і захоплюючим ґеймплеєм. Забавка має два командні режими: Дезматч та Захоплення, а невелика одиночна компанія реалізована у вигляді навчання. Грати можна від третьої особи, а бойова система ск ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Автор: Red_Shadow | 04.11.2012 | 3056/(0)

Assassin's Creed 3 Liberation, на думку Ubisoft, повинна стати кращим на сьогоднішній день проектом для портативної консолі PS Vita. Гра вперше представила протагоніста жіночої статі, принесла нові геймплейні механіки, самостійний сюжет і унікальні локації. Виявилося Чи цього достатньо?

На даний момент в мережі було опубліковано невелику кількість рецензій на Assassin's Creed 3 Liberation, але тим не менш, вже зараз складається чітке ставлення критиків до гри - у самостійної розробки болгарської студії Ubisoft Sofia є як ряд плюсів, так і мінусів.

Just Push Start - 8.7/10
VentureBeat - 55/100
GamingTrend - 84/100
CheatCC - 4.8 / 5
Eurogamer Italy - 9/10
Gamesradar - 6/10
Категорія: Ігрові новини | Автор: 1001mem | 31.10.2012 | 2806/(0)

« 1 2 3 4 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін