Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
18:56
Кредо Вбивці 2 (Assassin's Creed II)
Кредо вбивці 2

Assassins Creed II (укр. Кредо Вбивці 2)- комп`ютерна гра в жанрі action-adventure, продовження гри Кредо вбивці від компанії Ubisoft. Офіціальний анонс відбувся 16 квітня 2009 року в журналі Game Informer. Головним героєм виступає предок Дезмонда - Еціо Аудіторе да Фіренце, молодий флорентійський арестократ (являється потомком Альтаїра). Гравець побува в Італії часів Відродження і зустрінеться з відомими людьми того часу - сім`я Медічі, Леонардо да Вінчі і Ніколо Макіавелі, Родріго Борджия, Франческо Паци і Джироламо Савонарола. У персонажа з`являться нові здібності, такі як плавати і ниряти, вихвачувати у ворога зброю під час бою. На ПК гра з`явилася 5 березня 2010 року. Критики визнали її однією з кращих ігор року.



СЮЖЕТ

Гра триває незабаром після подій Assassin's Creed, де, в 2012 році, Дезмонду Майлсу - бранцю «Абстерго Індастріз», якого використовують для дешифрування його генетичної пам'яті про його предка-ассасина Альтаіра в машині «Анімус», - загрожує смертельна небезпека. «Абстерго», сучасний еквівалент лицарів-тамплієрів, використовували Дезмонда, щоб визначити місцезнаходження потужного артефакту, іменованого «Часткою Едему», або «Яблуком». Використовуючи Орлиний зір, отриманий в результаті «ефекту просочування» (через часте перебування в «Анімусі»), Дезмонд бачить повідомлення і символи, написані кров'ю на стіні його спальні попереднім випробуваним, що має назву «Об'єкт 16». Люсі Стіллман, співробітник Абстерго і член братства сучасних асасинів, звільняє Дезмонда і ховає його в секретному укритті з двома іншими асасинами, Шоном Гастінгс і Ребеккою Крейн, які створили поліпшену версію «Анимуса». Вони пропонують Дезмонду використовувати генетичну пам'ять про його предка, Еціо Аудиторе да Фіренце, з двома цілями: тренувати Дезмонда в мистецтві ассасина за допомогою ефекту просочування і знайти інші Частинки Едему.

Після занурення в «Анімус» дія гри починає розгортатися в Італії, в Епоху Відродження, кінець XV століття. Головним героєм гри стає сімнадцятирічний юнак на ім'я Еціо. Батька Еціо, Джованні Аудиторе, зрадив його кращий друг Уберто Альберті, і в результаті звинувачення, батько і брати Еціо були повішені. Для Еціо втрата родини була сильною душевною травмою. Він вбиває зрадника своєї сім'ї і ховається разом з матір'ю і сестрою у свого дядька Маріо на віллі Аудиторе в Монтеріджоні.

Пізніше Еціо дізнається, що його сім'ю зрадила сім'я Пацці, і він вирішує поквитатися з нею. Спершу він вбиває молодшого з цієї родини, Вієрі Пацці, потім його батька, Франческо Пацці, а потім старшого з родини зрадників - Якопо Пацци - і його помічників.

Дія переривається і переноситься в даний час. В ході інтермедії Люсі перевіряє навички Дезмонда. У сні Дезмонда виникають галюцинації, і він бачить події з життя Альтаїра, головного героя попередньої частини. На наступний день Дезмонд знову поринає у спогади Еціо.

Із зібрання тамплієрів, в якому безпосередньо брав участь Якопо, Еціо дізнається, що наступні дії тамплієрів будуть у Венеції. Припливши в «місто на воді», він співпрацює з місцевою гільдією злодіїв. Він вбиває одного зі змовників - Еміліо Барбаріго, а також Карло Грімальді, який отруїв венеціанського дожа Джованні Моченіго. Потім Еціо вбиває Марко Барбаріго, що зайняв місце колишнього дожа, пізніше Еціо вбив Сильвіо Барбаріго і охоронця Марко Данте Моро, але упускає корабель, на якому ті збиралися виїхати. Через два роки він дізнається, що скоро повертається корабель тамплієрів з острова Кіпр, і на ньому, ймовірно, буде одна з частинок Едему. Слідуючи за кур'єром, Еціо лицем до лиця стикається з Родріго Борджіа, який переконаний, що він якийсь пророк. Борджіа вдається сховатися, зате Еціо дізнається, що люди, які допомагали йому на всьому шляху - ассасіни. Після знаходження частинки Едему - яблука Едему - Еціо відправляється в Романью, де допомагає Нікколо Макіавеллі і Катерині Сфорца захистити їхнє місто - Форлі. Проте таємниче яблуко було вкрадено, і пошуки приводять нашого героя назад до Флоренції. Скориставшись яблуком, колишній монах Джироламо Савонарола захоплює владу у Флоренції. Еціо підриває його плани, вбиваючи дев'ять помічників Савонароли по всьому місту. Розгніваний народ збирається заживо спалити «просвітителя», але Еціо вбиває його прямо на багатті. Пройшовши посвяту в Ассассіни, Еціо направляється в Рим, де йому належить раз і назавжди розібратися з Родріго Борджіа, який став Папою Римським Олександром VI. Здолавши противника, Еціо дізнається, навіщо Родріго став Папою Римським і навіщо він полював за частками Едему. Весь секрет у тому, що під Римом покоїться «Бог», потрапити в гробницю якого може тільки пророк, використовуючи яблуко і посох. Пророком виявляється сам Еціо, не знаючи про пророцтво; просто дотримуючись своєї долі, він виконує його. У гробниці Еціо дізнається від якоїсь Мінерви, що люди були створені інопланетної расою, яку стародавні люди приймали за Богів, але вони давно загинули від загадкової катастрофи, та ж доля чекає Землю, і Дезмонд єдиний, хто може перешкодити цьому. Тим часом в наші дні в лігво асасинів вторгаються люди «Абстерго», Дезмонду, Люсі, Шону і Ребеці доводиться бігти. Після титрів можна почати грати в режимі Freeplay, особливості якого такі ж, як і в Assassin's Creed можна вбивати невинних людей, вільно відвідувати будь-які локації (крім Риму).



ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Кредо Вбивці 2 проходить у відкритому світі з нелінійним геймплеєм, дозволяє гравцеві вільно переміщатися в межах декількох регіонах наприкінці п'ятнадцятого століття в Італії, таких як Венеція, Флоренція, Форлі, Сан-Джіміньяно, і Тоскани. Анімус 2.0, нова версія машини , забезпечує в грі контекст для змін і доповнень до деяких елементів гри. База даних також доступна, забезпечуючи додаткову історичну інформацію про ключові орієнтири, символи та послуги, з якими гравець стикається у грі. Система охорони здоров'я стала більш динамічною, тяжкі травми вимагають відвідування лікаря або використання лікарських засобів (які можуть бути придбані в лікаря або виявлині нна тілі жертви).

Гравець тепер може плавати у воді, у Орлиного зору є здатність ідентифікувати конкретних людей і пам'яток, тепер може бути використаний під час руху. Леонардо да Вінчі, присутній в грі, допомагає Гравецеві, створюючи нові види зброї і перекладаючи "сторінки Кодексу", що Альтаїр, головний герой оригінальної гри, залишив для майбутніх асасинів для аналізу та розуміння. У грі, гравець зможе використовувати літальний апарат Леонардо да Вінчі (на основі реальних планів Леонардо) під час однієї місії. Гравець також має можливість контролювати перевезення на одному рівні, і може гребти гондоли, а також покататися на конях в будь-який момент у грі, де вони легко доступні між містами. гравець може найняти собі на допомогу найманців, куртизанок, або злодіїв, ці групи можуть бути використані для боротьби, відвернути, або спокусити охоронців, відповідно. Також в гру додали зміну дня і ночі, даючи грі більше відчуття часу.
Вілла Аудіторе, розташована в Монтеріджіоні, виступає в якості штаб-квартири Еціо: навколишнє майно може бути модернізоване, використовуючи дохід гравця. Є кілька точок використання валюти, продавці, що продають предмети, такі як ліки, отрута, зброя, ремонт, модернізація, картини, одягу і барвників. Коли ці магазини ремонтують, Еціо отримує знижки в магазинах на товари, які вони продають. Покупка зброї, набори броні і творів мистецтва також сприяє підвищенню загальної вартості вілли, в свою чергу, виробляючи більше доходу Монтеріджіоні.

Головний герой тепер може плавати, маскіруючись при цьому, чи просто перепливсти відстань між зонами. Місій в грі стало значно більше так само як і їхня різноманітність. Наприклад, гравець може слідити за жертвами, брати участь у перегонах. У грі понад 200 місій, половина з яких основні. Також гравець повинен розблокувати доспіх Альтаїра, знайшовши всі 6 гробниць воїнів-асасінів.



БОЙОВА СИСТЕМА

Бойова система є більш складною, ніж у першій частині, з можливістю роззброїти супротивників, використовуючи контратаки. Якщо гравець краде зброю противника, можна довести до кінця атаку, яка миттєво вбиває ворога. Да Вінчі дає гравцеві нову зброю, таку як подвійний прихований клинок, отруйні леза і мініатюрний пістолет, який кріпеться до зап'ястка. Мечі, шабелі, булави, сокири та кинджали можуть бути придбані у постачальників в кожному місті чи просто зібравши з трупів,деякі елементи, такі як списи і алебарди, не можуна купити в постачальників.

Натиснувши кнопку голови, гравець може активувати спецздібність "Орлиний зір".Він змінює вид камери. Неінтерактивні об'єкти зливаються з фоном, темніють, вороги виділяються червоним кольором, союзники (злодії, найманці, куртизанки) виділяються синім кольором, укриття (сади на дахах, стоги сіна, лавки, колодязі), корисні речі (пір'я, скрині скарбів) білим кольором, цілі завдання (жертви вбивства, об'єкти стеження) жовтим кольором. Також в цьому режимі можна побачити гліфи істини. Орлиний зір дозволяє провести швидкий тактичний аналіз обстановки, виявити малопомітні об'єкти чи втекти від охорони.



Системні вимоги

Процесор-Intel Core 2 Duo 1.8 GHz чи AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Оперативна пам'ять-1 Гб для XP, 2 Гб для Vista чи Windows 7
Відеокарта-512 Мб відеопам'яті, сумісна DirectX 9.0 і підтримкою Shader 3.0
Звукова карта-сумісна з DirectX 9.0с
Керування-Геймпад, клавіатура і мишка
Вільне місце-8 Гб
Носій-DVD-ROM
Категорія: Відомості про серію AC | Переглядів: 5264 | Додав: Red_Shadow
Теги: Кредо Вбивці 2, геймплей, про гру, вимоги, Assassin's Creed II
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи хочите Ви продовження серії AC?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін