Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
16:57
Проходження гри Кредо Вбивці 2 Частина II
Реальність: Невеликий перепочинок
Італія (приблизно)
2012 рік


Перші успіхи

Несподівано Дезмонд прокинувся в притулкові. А що, лежить уже раз у п'ять довше, ніж за один сеанс в Абстерго! Друзі підсипають солі, розповідаючи про численні побічні ефекти. Бідоласі б відпочити, але Люсі жене на склад - перевірити, чи навчився він нових умінь.
Не поспішайте, поспілкуйтеся з товаришами, дізнайтеся більше про їхнє минуле, характерах, світогляді (особливо цікаво послухати Шона), небагато з історії Кодексу.
На складі Дезмонд, нарешті, проявить себе в ролі трейсера. Завдання: активувати 4 охоронні системи. Дві кнопки на першому поверсі: за ящиком, поряд з тим місцем, де стояла Люсі і на протилежному кінці складу, біля воріт. Ще дві вгорі, на тих же кінцях складу. Дістатися до них можна легко, незважаючи на незвичні декорації. А взагалі-он, стовпчики і будівельні ліси цілком пізнавані, як і підвішені до стелі ящики і вузькі труби, на яких можна розгойдуватися ... Якщо впадете вниз, не страшно - такого параметра як здоров'я у Дезмонда ще немає.
Ах да, час від часу Дезмонда несподівано будуть відвідувати бачення: голуби, коні, стражники ... Позначається перебування в Анімусі, не лякайтеся, шкоди вони не заподіють. Робочий день закінчений, пора на бокову. Але в коридорі нас несподівано наздоженуть нові бачення. Екран темніє ...

Старі знайомі

Перед нами Альтаїр, а Альтаїр в Акрі. Якого ..? Схоже, у Дезмонда неквапливо їде дах... Навколо тамплієри, але якісь вони дивні: навіть якщо вбити одного з них, що проходить повз лише грубо штовхне Альтаїра. Не забивайте голову питаннями щодо такої поведінки і йдіть до замку. Суб'єкт в плащі і капюшоні, підсвічений золотистим кольором, тікає від нас через ворота. Що ж, тепер з'явилася хоч якась мета. Мета буде тікати, а ви наздоганяйте. Вбивати не потрібно, та й не вийде. Незабаром об'єкт забіжить в башту і закриє за собою двері. Збираємося наверх, не вперше адже. Ви дісталися до балкона. Тут багато хто стикався з проблемою: далі-то як? Все просто: сідаємо на перила, зажммаєм праву кнопку миші і тиснемо пробіл, щоб Альтаїр підстрибнув і зачепився за балку. А далі справа техніки. На верхівці з'ясовується, що людина в капюшоні - дівчина, і що ця дівчина - тамплієр Марія, яка колись прикидалася Робером дю Сабле в Єрусалимі і намагалася вбити Альтаїра ... Пам'ятайте її? Альтаїр підходить до неї і ... цілує. Ну і ну.
Через час Альтаїр піднімається з підстилки і стрибає з вежі в копицю сіна, залишаючи Марію на самоті. На випадок, якщо гравець до сих пір не зрозумів, що між ними сталося, камера переміщується в область її ... кхм, паху, як би натякаючи, що новий предок Дезмонда там. Романтична видалася нічка.

Знову за роботу

Злегка очманілий Дезмонд прокинувся в кроваті. Давно вже ранок, пора працювати, не лежати ж цілий день. Поговоріть з Люсі, вона підкине небагато песимізму. Ну да, тамплієри потихеньку тиснуть ассасінський рух, так що зараз будь який боєць на вагу золота. Тому лягайте в Анімус і продовжуйте навчання.

Венеціанська республіка
1481-1485 рік
Венеція, мила Венеція! Найпрекрасніший куточок Італії загруз по самі вуха в крадіжках і жорстких умовах торгівлі. Тут хочеться просто відпочити, але спочатку треба розгребти цю кашу, в якій замішаний, звичайно, Еміліо Барбаріго.


Бенвенуто

Якийсь Альвізе буде нашим гідом по цьому чудесному місту: "Венеція - самий тихий і спокійний місто в світі." Якщо не вважати оголошення глашатаїв про масові знищення голубів, утоплеників в каналах і отруєннях водою, з цим можна погодитися.
Власне, ця місія виконує роль екскурсії по цьому району міста. Запам'ятовуйте точки огляду, милуйтеся видами, дивіться ролики. Нічого більше робити не треба. Hа ринку ви станете свідком, як стражники за вказівкою Барбаріго громлять прилавки. Добравшись до майстерні, попрощайтеся з гідом і натисніть клавішу, щоб обійняти Леонардо. Зрештою, ви з ним вогонь і воду пройшли, вірно?

Відмітина на пам'ять

Тепер займемося оглядом палацу Еміліо. Так, серйозна задачка. Проникнути в зовнішній двір можна тільки через варту, або...
Роздуми Еціо перериває група злодіїв, що відволікають охоронців, поки вже знайома нам дівчина намагається залізти по стіні, і в неї майже виходить! На жаль, лучники на сусідньому даху не дрімають, і злодійка опинилася в неприємному становищі: з пораненою ногою проти кількох стражників. Кидаємося на виручку. Більшу частину супротивників краще відвернути на себе, так як наша підопічна обмежена у здоров'ї. Після бійки йдемо по вулицях. На нас нападуть ще 3 рази. Краще випустити злодійку вперед і перебити в спину всіх її ворогів. Але, знову ж таки, стежте за її здоров'ям. А краще взагалі найняти групу найманців і менше морочитися. Після цього дівчина впаде на землю. Далі доведеться нести її на руках. Мимохідь, вона представиться: Роза.А ось ім'я Еціо вона вже знає і сама. Все-то всі знають про нашого ассасіна ... По дорозі на вас ще два рази нападуть стражники. Тепер на них можна нацькувати попередньо найнятих поблизу злодіїв і пробігти мимо.
Нарешті ми возз'єдналися з рештою командою. Гондольєр Уго візьме постраждалу на борт, а нам треба слідувати за гондолою по суші, оперативно знімаючи лучників. Готуйте прихований клинок і не зменшуйте темпу, Уго вас чекати не буде! Деякі лучники будуть помічати вас відразу - цих краще метальними ножами. Так і супроводжуйте гондолу до самої бази.
Після прибуття, знову хапайте знесилену Розу на руки, тягніть її у внутрішній двір і кладіть на стіл. Вийде Антоніо - ватажок злодіїв - і почне проводити операцію, в ході якої з'ясується, що у Рози дуже вибуховий характер. Від вас буде потрібно подати рушник і затиснути рану долонею (тиснемо клавіші). В принципі, якщо ви цього не зробите, нічого страшного не трапиться, але буде неприємна сценка, у якій Еціо, мабуть, вважатимуть за останнього тормоза. Роза врятована, а Антоніо пропонує роботу. Можливо, злодійська братія може допомогти в поваленні Еміліо ...

По цеглинці

Гостинний Антоніо запропонує випити дивовижного напою - кави. Вип'є Еціо чи ні - вирішувати вам. У будь-якому випадку, приступимо до обговорення плану дій. Взяти Барбаріго з наскоку не вдалося, потрібна ретельна підготовка. Роботи завались, Еціо буде чим зайнятися. У злодіїв є для вас кілька доручень.

Замітка: Наступні п'ять завдань можна виконувати в будь-якому порядку ... Майже. Місія "Величезний стрибок вперед" з'являється лише після проходження місії "На особистому прикладі". Місія "Зустрічають по одягу" з'являється лише після проходження місії "Втеча".

На особистому прикладі

Напевно ви оглянули всі точки огляду в районі і наткнулися на вежу, на яку не змогли забратися фізично, тому що до наступного уступу не дотягнутися. А пам'ятаєте, як спритно Роза підійнялася на стіну, яку Еціо подолати не міг? Прийшла пора навчитися цьому прийому.
Роза показати зараз, зрозуміла справа, не може, але продемонструє підручний злодюжка. Стрибнув, підтягнувся - не складно адже, правда? Випробуємо нове вміння. Збираємося на ліси і завершуємо нехитру місію. Нехай тепер Барбаріго побоюється нападу зверху!

Величезний стрибок вперед

Роза хоче перевірити, як Еціо засвоїв урок. Завдання - застосовуючи нове вміння, забратися на дзвіницю і спуститися вниз. П'ять хвилин - більш ніж достатньо. Для початку потрібно залізти на дах церкви. Забігаємо за кут і збираємося за високим вікна. Піднятися на дзвіницю вже справа техніки. Синхронізуємо і стрибаємо у віз із сіном, підходимо до Рози і хвалимося. Готово.

Прибирання в домі

Антоніо в печалі: частина його людей продалася Еміліо, і тепер зрадники шпигують за злодіями всюди. Треба виправляти становище! У нас є три мети, кожну треба спочатку знайти в певному районі, включивши Орлиний зір:
1) У районі північніше злодійської гільдії. Сховався на кораблі. Обстановка така: є два кораблі, біля них - невеликі човни, на кожній - по два лучника. Мета знаходиться на ближньому до берега кораблі, її охороняють стражники. Все б легко: на безпечній відстані від човнів підпливти до корабля, забратися на нього і вбити зрадника, але на сусідньому кораблі теж лучники, і вони можуть не дати навіть на борт залізти. так що краще для початку прибрати їх, а потім зайнятися метою. Зрадника краще брати на кормі, коли поруч з ним немає охоронців. Тоді залишається шанс піти непоміченим.
2) В районі на південь від церкви. Бродить по дахах. Знаходимо і скидаємо вниз. Ну або вбивайте як вам завгодно.
3) В районі на схід палацу Барбаріго. Гуляє по ринку. Поруч ошивається його дружок, який нападе на вас, як тільки побачить. Вбивайте обох.

Втеча

Уго доручить звільнити з товаришів, які потрапили в полон . Потрібно знищити варту, відкрити клітки і привести до Уго хоча б по одному злодієві від кожної групи. Цілей, як і в попередньому завданні, три: 1) На півночі району, у дворику. Дочекайтеся, поки частина варти не піде патрулювати вулиці. Клітку охороняє лише один. Незважаючи на чудову можливість зістрибнути на нього зверху і вбити, робити цього не варто, так як стоять поблизу охоронці обов'язково це помітять. Краще акуратно спуститися прямо на клітку, з неї зістрибнути на землю так, щоб охоронець вас не побачив, і, підійшовши до нього збоку, швидко сунути клинок під ребро.
Інший спосіб: Зістрибнути у візок з сіном. Проноза підійде оглянути джерело шуму, тут-то ви його клинком і тикніть. Ніхто не помітить.
Всі виходи охороняються, так що забирайтеся по сходах на дах і йдіть.
2) На південно-заході. Робимо точно так само, як в минулий раз: чекаємо, поки один стражник відійде, тихо зрізаємо другого (можна провернути трюк з візком сіна), йдемо по дахах.
3) На південно-сході. Обстановка та ж, але по двору курсує патруль, який може вас засікти. Чекаємо, поки відійдуть, ріжемо охоронця, звільняємо злодіїв і швидко йдемо, поки патрульні не помітили трупи і не підійшли ближче. Трюк з сіном тут більш затребуваний.

Зустрічають по одягу
Уго повідомить, що ми можемо наймати злодіїв для відволікання варти. Неначе ми раніше так не вміли. Ну нехай, для нас є нове завдання: добути уніформу лучників для маскування злодіїв, а ще пригнати човен, щоб безпечно заслати наших "козачків". І знову три мети:
1) Найближче до початкової позиції. Стражники не пускають нас до закутку із заповітним скринькою. Все дуже просто: потрібне місце межує з каналом, за яким ніхто не спостерігає. Підпливаєте, і за спинами дурних вартових оббирайте скриню.
2) Біля церкви. До цієї скриньки повз стражників не підібратися. Доведеться або вбивати, або наймати злодіїв.
3) На півночі від церкви. Та ж ситуація, тільки охоронців атакувати вкрай не рекомендується: поблизу дуже багато варти! Використовуємо злодіїв для відволікання.
Займемося тепер човном. Потрібний нам човен знаходиться на пристані, а навколо повно охорони. Потрібно прибрати п'ятьох лучників, щоб спокійно відвести транспорт. Можна відловити поодинці і поскидати в воду, когось можна відвернути за допомогою тих же злодіїв: загін сидить на даху поруч. Як вам буде зручніше. На човні підпливайте до Уго, щоб завершити місію.
Рішучий штурм

Всі приготування закінчені, прийшла пора атакувати палац Барбаріго. Але для початку потрібно знищити лучників на дахах навколо, щоб не сталося інциденту, подібного поранення Рози під час минулої вилазки. Лучників п'ять, вбиваємо їх ... Ну як ви зазвичай вбиваєте лучників? Повертаємося до Антоніо і вирушаємо на штурм. Наймаємо злодіїв, нехай відвернуть варту. Залазимо по пам'ятної стіни на балкон (там лучник), а звідти - на дах. Тут ще чотири стрільця, але ви наловчились вбивати лучників як мінімум на початку цієї місії. Ну треба ж, Еміліо, виявляється, тільки що дізнався про те, що в місті ассасін. Такі ось всезнаючі тамплієри. Бородатого дворянина на ім'я Карло, з яким він розмовляв, запам'ятайте. Тепер, поки наляканий Еміліо не втік, потрібно вбити його. Зверху його не дістати, у внутрішній дворик він не виходить. Спочатку убийте самотнього спритника на терасі. Потім забирайтеся на дах прямо над цим місцем і чекайте. Як тільки Еміліо підійде, стрибайте на нього.
Після невеликого діалогу в коридорі пам'яті ви повертаєтеся в реальність. Всі стражники навколо раптом повмирали. Дивна річ. Виявляється, що це просто наші браві стрільці пробралися на дах і всіх перестріляли, щоб Еціо зовсім-зовсім не довелося битися. Ідіть за Розою і впускайте Антоніо до палацу. Тиран знищений, все награбоване їм добро повертається громадянам Венеції, а злодії отримали розкішні хороми Еміліо в якості штабу. Всі щасливі. Але наша місія не закінчена.
Паралельно Антоніо повідає, що Карло Грімальді - ім'я великого чиновника при дворі дожа. Він - наша наступна жертва.

Венеціанська республіка
1485 рік.
Карло Грімальді, очевидно, тамплієр, і те, що він наближений до правителя Венеції, загрожує поганими наслідками. Поспішати не будемо, спочатку з'ясуємо, які у тамплієрів плани на престол.


Одного поля ягоди

На площі починаємо стеження за Карло Грімальді і ще одним підозрілим суб'єктом - Сильвіо Барбаріго. Схоже, у нас тут ще одна сімейка тамплієрів ...
Стеження проводимо, як і попередню - слідуючи за метою по дахах, вислуховуючи суперечку між тамплієрами. Мабуть, їх орден не те що б дуже дружний і міцний. На наступній площі до змовників приєднується ще один Барбаріго - Марко - і його мовчазний охоронець. Зафіксувавши всіх в чорному списку, продовжуємо спостереження. Всезнаючі тамплієри дізналися про ассасiна і смерті Еміліо тільки зараз. Але потихеньку про це якось забувають і переходять до обговорення планів на майбутнє, а саме - кому бути дожем, якщо з нинішнім раптом щось трапиться? Вирішувати Іспанцеві. А Іспанець тут як тут, давно ми його не бачили. Дожа планують ліквідувати ... Сьогодні вночі! Його місце займе Марко, а ми знаємо, що якщо при владі тамплієр, то нічого доброго з цього не вийде. Сьогодні вночі. Потрібно поспішати. Може, Антоніо зможе допомогти?

Якщо відразу не вийде ...
Антоніо засмутить нас: в палац Дожів пробратися не так-то просто, а охорона навряд чи пропусте вас. Але вихід завжди є, так що вирушаємо до палацу - шукати цей самий вихід. В провулок, на дзвіницю, а потім на дах базиліки за будівельними лісами. Висновок огляду невтішний: по стінах не забратися, всі входи добре охороняються. Хіба що по повітрю пролетіти ... А що це там Леонардо говорив про машину, яка може літати? ..

Хто не ризикує, той не п'є марсалу

Леонардо і радий випробувати дітище своєї винахідницької думки, та ось добровольця немає. Еціо готовий бути добровольцем, врешті-решт, йому ще до палацу пробиратися.
Як би ви не виверталися, політ триватиме недовго, і Еціо впаде на землю. М-да. Невже шансів немає? Леонардо в повному захваті: машина-то працює! Та ось тільки слабенько вона працює, а до ночі адже зовсім нічого залишилося. Але в критичний момент нашого вченого відвідає геніальна ідея: гаряче повітря підніме машину вгору, для гарячого повітря потрібен вогонь ... На резонне питання, де взяти стільки багать, Антоніо відповість, що його хлопці готові гарненько попрацювати над цим питанням. Потрібно лише розчистити плацдарм. Вгадайте, хто цим займеться?

Гарний початок - половина справи

І знову безліч цілей. Аж вісім штук на чотирьох майданчиках:
1) Найближча до нас пара стражників самотньо чергує на мосту. Підходимо і проводимо подвійний удар прихованими клинками. Проблем виникнути не повинно.
2) Ще двоє громил на кораблі. Оптимальний варіант: залізти на щоглу і зістрибнути на них.
3) Три лучника на даху, поруч четвертий, якого чіпати необов'язково. Ви знаєте, що робити.
4) Два стражника на майданчиках, що межують з водою. Один з них охороняється (?) Ще четвіркою "необов'язкових" стражників. Краще підпливти, повиснути на уступі і скинути ціль в воду, як тільки підійде. Так само чинимо з другим. Стражникам попадатися на очі не варто.
Тепер, коли багаття палають по всьому місту, ніщо не заважає нам нормально політати. Захід номер два!

Відважний літун

І знову ми на цій пекло-машині. Вогнищами для вас викладений шлях, від якого не варто відхилятися, інакше не долетить. І обережніше з вогнищами, розташованими на вузьких вуличках: вилетіти назад буде важко. Після прибуття до палацу літальний апарат зламається, зате ми на місці. Розслаблятися рано: дож все ще в небезпеці. Варта не повинна помітити Еціо, інакше провал. Спускаємося на платформу під нами, з неї, зачепившись за трубу, стрибаємо на іншу платформу, а звідти вже до потрібного вікна. Спізнилися! Дож вже випив отруєного вина, а Карло тікає. Залиште бідолаху - йому вже не допомогти. Швидко стрибаємо у вікно. Карло якраз пробігає по сходах під вами, так що дістати його простіше простого. Пара секунд зволікання - і доведеться наздоганяти негідника по всьому двору, ухиляючись від численних стражників.
Закривавлений дож із заплющеними очима в кращих традиціях фільмів про зомбі виходить у двір, протанувши руки, і страшно хрипить: "Ти вбив мене!" Його рука вказує на людину в капюшоні, щойно вбив ще одного чиновника. Ой.
Ворота тепер відкриті, а це означає дві новини. Гарна - вибратися назовні стало набагато простіше. Погана - на додачу до охорони палацу на вас кидається стража з площі. Зараз вас будуть сильно бити. Раджу гнати на пристань, позичати там гондолу і плисти, плисти геть з цього місця!
Дож Моченіго мертвий, на його місце встає Марко Барбаріго, а Еціо розшукують як самого небезпечного злочинця в місті. Вітаю, ви пройшли восьму послідовність.

Венеціанська республіка
1486 рік.
В руках тамплієрів тепер вся Венеція. Настали темні часи? Аж ніяк! Розпочався знаменитий Венеціанський карнавал, а це означає феєрверки, музику, танці і нескінченні веселощі! Відмінні умови для вбивства.


Знання - сила

У Венеції зараз осіб, не прихованих масками, дуже мало. Отже, щоб надійно сховатися від влади, потрібна лише маска. У Леонардо якраз завалялася одна. А якщо вже зайшли, віддамо на розшифровку сторінку Кодексу, яку ми здобули у Карло. В сторінці міститься креслення цілого пістолета! Леонардо швидко його збере, а нам залишається тільки потренуватися у використанні на манекенах. Проникливий Леонардо сам підкаже, що робити далі, і наведе на потрібних людей: квартал Дорседуро, сестра Теодора. Запам'ятаємо. Не забудьте прихопити маску.
Замітка: У новому комплекті одягу - масці та плащі - ви зможете творити будь-які справи, і ваш рівень разшукуваності не підніметься ні на йоту. Правда, тільки в Венеції і тільки на час цієї послідовності.

Дівиці в біді

У місцевому борделі дами завжди готові тішити чоловіків (зараз, наприклад, Антоніо), а заправляє всім сестра Теодора ... Так, сестра. Так, нарядом і звичками схожа з черницею. Але причому тут бордель? .. На це німе запитання відповіді ми поки що не отримаємо, тому що на одну з куртизанок раптом напав місцевий м'ясник і вбив. Потрібно помститися і зупинити вбивцю.
М'ясник тікає по вулиці, періодично хапаючи в заручники куртизанок. Підійдете близько, і він уб'є дівчину. Наздогнати і зарізати не вийде. Залишається лише пістолет, але діяти треба швидко. Вбивця мертвий. Треба повідомити Теодорi, що цей псих більше не потривожить її бордель.

Мудра монахиня

Приступимо безпосередньо до плану вбивства Марко. Старий печеться про свою безпеку і ніколи не виходить з палацу, а другого літального апарату у нас немає. Але в честь карнавалу він все-таки ризикне звернутися до городян з промовою, тут-то ми його і ... Невелика неприємність: підібратися до дожa можна лише в особливій, Золотiй масці. Одна зараз розігрується на карнавалі, потрібно будь-що-будь добути її! По дорозі на площу дізнаємося про Теодору багато нового. Черниця душею і куртизанка тілом, вона хоче лише укріпити упевненість чоловіків в собі і навчити їх любові. Цікава жінка ... у всіх сенсах.
Розпорядник карнавальних ігор оголошує про початок змагань. Пора діяти. На задньому плані видно Сильвіо Барбаріго і Данте Моро (охоронець Марко), а це не призведе до хорошого.

Замітка: Наступну трійку завдань можна виконувати в будь-якому порядку.

Збір стрічок

Суть змагання така: в кварталі прогулюються кілька дівчат, кожна з яких носить при собі стрічку. Стрічки належить ввічливо відняти, поки не наберете 25 штук (затиснути ПРОБІЛ і підійти до дівчини). Часу дається як завжди достатньо. Вперед, на підкорення прекрасних дам!

Гонка стартувала

Це завдання вже складніше: за дві хвилини потрібно пробігти досить довгий маршрут через 16 Чекпойнтів. Тут особливих хитрощів немає, та й укластися цілком реально, так що дерзайте!

Захват прапора

Найскладніше завдання у всіх іграх. Є ви, є такий же паркурист. Ви знаходитесь на рівній відстані від прапора на площі, хто перший його схопить - того і тапки.
Ви, напевно, вже знаєте, що стражники-спритники, один з яких і виступає проти вас, бігають швидше Еціо. Так що прапор дістати можна лише так: відразу біжимо направо по дахах і стрибаємо прямо вниз. Втратите частину здоров'я, зате отримаєте прапор, а якщо спускатися звичайним способом, то ні за що не встигнете. І так три рази. Запасіться ліками.
Замітка: У багатьох на цьому моменті зависає гра, тож я рекомендую разок піддатися спритникові і тоді все буде окей.

Обманом добра не наживеш

Останній поєдинок - рукопашний. Перемогти тут легко, навіть коли проти вас вийде закутий в зброю громила. Його просто бити довше, а від ударів він не ухиляється. Тепер проти вас вийшов сам Данте Моро. Здоров'я у нього як у громили, та до того ж він ще й від ударів ухиляється. Стоїмо в блоці і постійно контратакуючи - і справа в капелюсі. А Сільвіо тим часом починає діяти. Гаманець судді став важче - і ось проти вас вже кілька озброєних стражників. Ну що тут вдієш, діставайте меч. Цих простіше простого вбити контратакою.
Отже, перемога? Суддя всіляко нахвалює переможця, яким виявився ... Данте Моро!
Прирізати б цю продажню сволоту найбільшим ножиком, та толку? Єдина маска дістається не нам, а без неї шанси дістати Марко стрімко впали. Швидше до Теодори - за порадою!

Бурхливi веселощі

Антоніо запропонує самий простий і очевидний варіант - вкрасти маску. Причому безпосередньо у власника - Данте. Данте знаходиться на півночі зазначеного району, включаємо Орлиний зір і шукаємо. Тепер йдемо за ним, непомітно підходимо ззаду і ... зрізаємо маску з пояса. Швидко тікаємо, бо Данте помітить пропажу. Вирушаємо прямо на бал до дожа.
У масці вас пропустять беззаперечно. Теодора, яка на святі заправляє куртизанками, повідомить, що Марко на кораблі і ось-ось вийде з промовою. Але раптово виникла проблема: оскаженілий Данте прийшов на чолі загону варти, і тепер вас розшукують. Потрібно ховатися. Укриттів багато, але найкращий варіант: повиснути на перилах над водою, вас там і не подумають шукати. На попередження про десинхронізацію не звертайте уваги.
От і Марко Барбаріго власною персоною. Промову він вимовляє прямо з корабля, і до нього не підібратися. Але у нас що, дистанційної зброї немає? Теодора щось порадить щодо заглушення шуму пострілу феєрверками. Забудьте. Як тільки ви уб'ет Марко, на вас все одно накинеться вся варта, так що просто підійдіть ближче, сховайтеся серед куртизанок, готуйте пістолет і стріляйте. Тільки не виявіть себе, інакше тамплієр втече в каюту, і все пропало.
Інший спосіб: Незважаючи на запевнення Теодори, до кораблю таки можна підпливти непомітно. Але спочатку потрібно пірнути. Під водою підпливаємо до протилежного від берега борту корабля, збираємося на нього, скидаємо через перила в воду самотнього охоронця і збираємося на щоглу. І знову трюк зі стрибком з щогли. Повертайтеся в бордель.
Поганий дож убитий, Венеція врятована, а Еціо оточений прекрасними мешканками борделя. Карнавал вдався!

Венеціанська республіка
1486 рік.
Залишившись один, Сільвіо Барбаріго, схоже, не на жарт перелякався і почав буянити і творити безчинства, перетворивши на поле бою цілий район. Щоб справитися з таким, Еціо знадобиться серйозна бойова підтримка.


Невдалий збіг обставин

На вулиці до вас підійде злодій і повідомить, що Антоніо хоче зустрітися з Еціо. Прямуємо до бази злодіїв в палаці. Антоніо познайомить нас з новим дожем Венеції - Агостіно ... Барбаріго! Не поспішайте оголювати клинок, цей огрядний пан, схоже, не тамплієр і взагалі хороша людина, до того ж Антоніо йому довіряє, а це щось та означає. Зрозуміло, знайомимося ми не просто так. Сеньйор Барбаріго бажає смерті власного кузена Сільвіо, що не дивно: хлопець зовсім озвірів, відбив собі Арсенал, сколотив невелику армію і здаватися не збирається. Щоб з ним справитися, потрібен власний каральний загін. Допоможе в цій справі нам генерал Бартоломео д'Альвіано з Військового кварталу.

Боєць в клітці

З даху штабу Бартоломео доносітя крик про допомогу. Нагорі лежить поранений найманець, який повідомляє нам, що люди Сильвіо захопили генерала і потягли в полон. Довгі у поганця руки. Залишимо померлого найманця і підемо на виручку Бартоломео.
Знову двір, знову клітка з полоненим. На даху три лучника - пустіть їх по-тихому за видатками. Клітку охороняє четвірка стражників. Поруч можна найняти злодіїв, так що проблем виникнути не повинно. Проблеми почнуться потім, коли на вас нападуть стражники, а звільнений і крикливий Бартоломео схопиться за... мітлу. Втім, поки що ворогів небагато. Як тільки стражники побачать вас, відразу ж нападуть, так що краще уникайте червоних точок на карті. У штабу вас чекають два стражника. Якось дуже легко в порівнянні з тією бійнею, через яку ми проходили, проводжаючи поранену Розу.

Ніхто не забутий

Поки Бартоломео збирає сили для атаки на Арсенал, потрібно звільнити інших найманців, що потрапили в полон. Знову ці клітки... Першу охороняють три стражника, двох з яких можна вбити в стрибку з даху, а третього тут же зарізати, поки він не встиг отямитися. Ну ДУЖЕ легко. До речі, вся варта буде атакувати ваших людей, так що уважніше.
На звільнення наступної групи з вами підуть кілька найманців. Цю клітку охороняють три стражника, плюс два спритника біля дерева. Стрибате з даху, убивши парочку, на решті нацьковуйте своїх бійців. Отже, ще одна клітка відбита, і тепер з вами ще четвірка воїнів.
У останньої клітки обстановка така ж, тільки замість спритників чергують два пронози. почати краще з них: підпливти ближче по каналу, забратися звідти на перила і швидко вбити обох подвійним ударом. З решти трійкою допоможуть найманці.
"Всі вільні, всім спасибі!" Всі найманці звільнені, йдемо до Бартоломео довідуватися про плани атаки.

До бою!

Війська, якщо можна так висловитися, в зборі. Що, в бій? Ні, Арсенал так з ходу не взяти, та й бійці нам видані не для атаки, а для відвернення ворога, щоб Еціо міг відносно спокійно підібратися до Сільвіо. Готувати ж найманців до маневрів буде також Еціо. Усі справи на нашого ассасiна звалили. У нас кілька найманців. Потрібно з їх допомогою зачистити три точки в різних частинах району. Отже, по порядку:
1) Два громили, два звичайних стражника, стоять тісною купкою. На двох можна зістрибнути з даху і тут же швидко прихованими клинками добити залишилися. Обійтися можна без підмоги.
2) Два стражника розмовляю один з одним, ще один трохи віддалік. Справитися можна так само, як і на попередній точці.
3) всього лише два стражника. Один стрибок, і точка зачищена.

Одним мечем двох зайців

Атака ось-ось почнеться. Для початку ми повинні вистрілити сигнальною ракетою з самої високої дзвіниці у кварталі, щоб дати сигнал нашої невеликої армії. Понеслася! На вулицях киплять бої, а Данте Моро серйозно так притискає Бартоломео своєю величезною сокирою. Так що стрибаємо в воду і пливемо на виручку. Моро втік, зате замість нього прибули двоє громил. Поки вони будуть кришити найманців, ми їх в спину ... Данте знаходиться біля воріт в Арсенал. Бити його довго, а коли залишиться один пункт здоров'я, втече. Тепер вони з Сильвіо збираються подобру-поздорову бігти з Венеції на одному з кораблів. У нас 5 хвилин на те, щоб убити обох. Тамплієри побіжать стрімголов до корабля, але шлях їм належить неблизький, так що можна і наздогнати, і вбити по одному. Правда, перед вами будуть вибудовуватися кордони варти, через які не проломитися, але завжди можна проскочити над ними.
Інший спосіб: А хто сказав, що їх не можна дістати прямо на кораблі? Дуже навіть можна! Правда, Сильвіо і Данте будуть чинити опір, але для цього ассасина це не проблема, вірно? Найкраще підпливти до корабля (на лучників в човнах можна не звертати увагу), забратися по борту, потім на щоглу ... Так-так, знаю, це вже було два рази. Але трюк, як не крути, ефективний: двох лиходіїв одним стрибком!.
Вас чекає несподівана новина: Сільвіо не просто з Венеції хотів утекти, він цілком цілеспрямовано намагався відбути разом з усією своєю армією на Кіпр. Навіщо - окреме питання, яким і доведеться займатися найближчим часом.

Венеціанська республіка
1488 рік.
З днем ??народження тебе, з днем ??народження тебе ... Двадцятидев'ятирічний Еціо похмуро сидить на лавці, і навіть Роза не може його розвеселити. Ще б пак: десять років тому загинула його рідня, а заради чого - невідомо. Втім, він пожвавиться, побачивши в руках злодійки декларацію корабля, що йде на Кіпр. Так як корабель повертається завтра, намічається робітка. Відволіче від радісних думок чимось стурбований Леонардо. Пройдемося з ним, заодно вивідати, в чому справа. Справа ось у чому: Леонардо примудрився дорозшифрувати пару сторінок Кодексу та ... Загалом, Частка Едему повинна прибути до Венеції з Кіпру, тобто, завтра, на тому самому кораблі. А зустрічати буде якийсь Оракул, про який дядько Маріо згадував ще вісім років тому, пам'ятаєте? Справа ясна, що справа темна. Всі тамплієри в нашому списку мертві, крім одного. Схоже, нам потрібно зустрітися із самим Родріго Борджіа.


Терпіння винагороджується.

Корабель прибув, і Частинку Едему вже кудись потягли, а Маріо непомітно підглядає зза рогу ... Маріо? Він-то як тут? Гаразд, потім розберемося, зараз часу немає. Слідуємо за кур'єром. Просто слідуємо як зазвичай, а коли він пуститься на біг головне - не наздогнати випадково, інакше засіче. Втім, біг по дахах і балках ніхто не відміняв. Біля церкви хитрун зробить коло по провулку, щоб вийти на те ж місце і продовжити шлях, поки ви втратите його з очей. Будьте обережні. Дійсно, поки будете нарізати коло, кур'єр преспокойненько зникне з очей, так що краще чекати його біля церкви. Зрештою, кур'єр зайде в дворик, що охороняється. Тут можна зробити перепочинок і подумати. Щоб дістатися до Іспанця, який вже в місті, потрібно приєднатися до загону тамплієрів. Щоб приєднатися до загону тамплієрів, потрібна форма. Щоб дістати форму, потрібно вбити її володаря. Відповідний володар форми як раз в цьому самому дворику. У вас 90 секунд, щоб, залишившись непоміченим, вбити потрібного тамплієра. Ви ще тут?! Збираємося на дах будинку прямо перед вами. Тут чергує лучник. Краще не ризикувати і застрелити його з пістолета з пристойної дистанції, але можна і зовсім не чіпати, якщо він вас не помітив. Бачите голубів справа? Під ними копиця сіна, в яку і стрибаємо. Висуньтесь з укриття, покажіться стражникові, що проходить повз і тут же лізьте назад в сіно. Як тільки підійде - б'ємо. Виходимо у дворик і чекаємо, поки другий стражник не вийде. Бачите кур'єра? Ну, ви вже знаєте, що робити ... Дивно, але костюмчик Еціо натягнув зовсім інший, ніж той, що був у кур'єра. Ну ладно. Беріть коробку.

Спектакль

Тепер від нас вимагають пройти за капітаном тамплієрів до Іспанця. Беріть ящик і йдіть за капітаном. Періодично вам будуть зустрічатися носії з коробками. НЕ натикайтеся на них, тому що якщо вони впустять свій вантаж, стражники, що стоять поруч, почнуть вас шпиняти, і ви втратите ціль з виду. Ось він, Іспанець, глава ордена тамплієрів. Під час ролика натисніть кнопку в будь-який момент (час не обмежений), щоб капітан раптом захлинувся кров'ю і осів на землю. Швидко натисніть цю ж клавіжу ще раз, щоб убити двох охоронців. не встигнете - не страшно, Іспанець відкличе їх. Ось воно що! Родріго, виявляється, і є наш пророк. Принаймні, він так сам вважає. Виходь на чесний бій, тамплієр, а як же ... Родріго - він як громила. Здоров'я неміряно, блок непробивний. Втім, бій зовсім не складний, просто бийте, бийте, бийте, а якщо раптом бити буде він, проводите контратаку і знову бийте. Убити головного ворога зараз вам, звичайно, ніхто не дасть. Навалиться натовп варти і буде бити нещасного ассасіна. Краще відразу вирвати у пронози спис і влаштувати массакр. Коли ви впораєтесь з першою хвилею, прийде друга, з якою вступлять в бій ... Маріо, Ля Вольпе, Антоніо і Бартоломео. Еціо від такого розкладу зовсім очманів, але робити нічого, треба битися. Хапайте щось побільше з чиїх-небудь рук і починайте вбивати. Незабаром залишитися повинен один Родріго, який побивається так само, як і минулого разу. Вбити, втім, знову не вийде: втече, зараза.
О, і Паола тут. І Теодора, звичайно. Відмінно, може, тепер хтось пояснить, що взагалі відбувається? Чоловік, який представився як Нікколо Макіавеллі, пояснює: "Цілком можливо, Еціо, що ти і є той самий Пророк. Хто я? Я ассасiн, як і всі-всі присутні тут. Ну а тепер нам пора, зустрінемося на заході ось тут. Бувай . " І вони підуть. Ось просто так.
Такий ось спектакль, який тривав всі ці роки, головну роль в якому грали ми. Далі - офіційне посвячення в ассасiни, Стрибок віри і довге обдумування подальших дій ...

Замітка: Від невідомого доброзичливця ви отримали венеціанський плащ. Працює він так само, як плащ Медічі, але тільки в Венеції і Форлі.

Романья
1488 рік.
Тим часом, Шон повідомляє, що Родріго Борджіа став Папою Римським Олександром VI. Отже, нам потрібно до Ватикану. Шлях Еціо пролягає через Форлі. А в Форлі, між іншим, зараз неспокійно ...


Теплий прийом

Замітка: На найближчій вежі з'явився літальний апарат. Приємного польоту!
Зустрічаємо на шляху в місто Нікколо і Катерину і йдемо за ними до міста. Катерина дуже мила - замовила власного чоловіка найманим вбивцям і сама стала правителькою Форлі. Втім, чоловік її був тамплієром, так що його не шкода. До речі, про найманих вбивць ...
З міста мчить геть ціла юрба народу. Горожанка повідомляє, що ті самі громили, що вбили чоловіка Катерини, тепер захопили місто. Кажете, Яблуко тут в безпеці буде? Ну да, тільки от спочатку треба відбити Форлі назад. Та й якось не хочеться зберігати тут древній артефакт після такого інциденту ... Звуть загарбників, до речі, Чеккі і Людовіко Орсі, їх, по всій видимості, найняв новий Римський Папа. Зовсім скоро ви з ними зіткнетеся.
Діставайте клинок. Уже на підступах до воріт на вас нападуть солдати Орсі. Слідкуйте за здоров'ям своїх супутників, його у них не так багато. Ситуація складна. У нас - Яблуко. У Орсі - місто, карта, на якій зазначено місцезнаходження частинок Едему, і діти Катерини в якості заручників. Штурм скасовується, будемо проникати приховано. Стрибаємо в одну з гондол, що погойдуються на хвилях неподалік, і пливемо не невеликий пристані на заході. Там як раз б'ються стражники Форлі і ворожі солдати. Невимушено посвистуючи, пропливаємо мимо - до чого нам ці проблеми? Огинаємо вежу і бачимо не охороняється прохід в місто. Тут доведеться зануритися, щоб проплисти під гратами. У місті нікого не, крім торговців, глашатаїв і ворогів, б'ються з нечисленною вартою. Чи не встрявати, нехай собі гризуться, краще ліземо на дах, щоб не попастися патрулю. На дахах, звичайно, лучники, але з ними впоратися легше. Рухайтеся до воріт, біля яких кричить Катерина. М-да, у стражників, які її вислуховують, мабуть, тепер важка психологічна травма. Забирайтеся на стіну по сходах, далі на дах вежі, а потім зістрибуйте звідти на голови нічого не підозріваючих охоронців і відкривайте ворота. Ох, не заздрю ??я Орсі ...

Охоронець

Назва місії точно описує суть. Катерина, Макіавеллі і дружні стражники будуть пробиватися до цитаделі, а ви повинні не допустити їх смерті. Ворогів буде дуже багато, але видаватися вони будуть порціями. Як уже згадувалося, головний плюс у таких битвах - противники часто повертаються до вас спиною. Так що особливих проблем у винищуванні виникнути не повинно. В цитаделі виявиться пропажа двох дітей, але зараз є проблеми серйозніше: ми вибили Орсі з Форлі, але вони йдуть на другий захід! Значить, будемо відчайдушно оборонятися.

Оборона фортеці

Замітка: У дворику можна безкоштовно поповнити запас куль і метальних ножів, просто ставайте в коло. Настріляєтеся досхочу!
Є три вежі, на яких і буде відбуватися основне побоїще, так що забирайтеся відразу наверх. Між баштами можна вільно переміщатися. Особливих хитрощів тут немає, потрібно всього лише перебити всіх супротивників і не допустити смерті союзників. Хіба що в бортиках веж є вибоїни, до яких можна відтіснити важковмерущого ворога, щоб скинути вниз на смерть.

Хрещений батько

Повернемося до дітей. Орсі вимагають за них карту. Це неприпустимо! До речі, зауважте ще одну "темну особистість в капюшоні на задньому плані". З цією людиною вам ще доведеться зустрінеться, не турбуйтеся. Дітей тримають за містом. У вас 10 хвилин, щоб врятувати обох. Повинно вистачити.
Дівчинка сидитьзв'язана в одному з дворів навколишнього села. Щоб її знайти, погляньте на міні-карту. Бачите велике скупчення червоних точок? Це все варта. Вбивайте їх і визволяйте Б'янку. Вона повідомить, що її брата тримають на маяку. Навколо маяка багато варти, будьте обережні. Якщо попадетеся - вас ще будуть жалити стрілами лучники з дахів найближчих будиночків. Лізте по шматку стіни і скидайте звідти лучника. Поруч прогулюється спритник, вбивайте і його теж. Забирайтеся на вежу. На майданчику - чергова пара лучників. По-швидкому заріжте їх і залазьте на самий верх маяка.
Хлопчика охороняє сам Людовіко Орсі. Зависніть на уступі і, коли він повернеться до вас спиною, вискакуйте і бийте прихованим клинком. Ну все, передсмертний виховний діалог з негідником проведено, залишилося лише розв'язати малюка Оттавіано, щоб завершити місію.

Шах і мат

Поки Еціо вбив Людовіко, Чеккі поцупив Яблуко і змився з міста. Потрібно негайно наздогнати його! Як тільки Чеккі вас побачить, він тут же кинеться тікати. Наздогнати його вкрай важко, враховуючи численні пости охорони на вашому шляху, які доведеться обходити, і спритники, постійно норовлять наздогнати і штрикнути ножем в спину. Можна скористатися конем і спробувати рубонути негідника на скаку, але простіше наздогнати його на віддаленій фермі, де він нарешті зупиниться і оголить клинок. Проти вас дуже товстошкірі громили і пронози , так що оптимальний і недокрівний варіант - забратися на вежу. Внизу всі побігають трохи і заспокояться, а у вас буде шанс зіскочити на Орсі зверху і прибити його одним ударом ... Зайнятий жорстоким добиванням противника Еціо не відразу помітить кинджал у себе в животі. Невдало якось вийшло. Поки бідолашний ассасін валяється в пилу, Яблуко прибирає собі той самий чоловік в капюшоні. Ключові прикмети: на лівій руці немає мізинця, одягнений в рясу, на пузі хрест. Будемо шукати мерзотника

Яблуко від яблуньки ...

Невідомо, скільки Еціо провалявся в відключці, але за цей час він відростив бороду i повністю оговтався від поранення, а от Яблуко до нього не повернулося. Катерина повідомить, що монахи в такому ж одязі, що у викрадача, живуть в абатстві за містом. В якості бонуса Сфорца дасть ту саму карту, на якій відзначені сторінки Кодексу. В абатстві купа варти, територія для нас заборонена, так що забирайтеся на будівлю з лівого боку, де немає патрулів, вбивайте лучника і дивіться вниз. Два стражника б'ють беззахисного монаха. Самі підписали собі вирок. Стрибайте прямо на них. Вдячний монах запропонує продовжити пошуки в іншому абатстві, в Форлі. Що ж, повертаємося в місто. В абатстві включаємо Орлиний зір, шукаємо потрібного монаха і підходимо. Монах в паніці закричить щось про брата Стефано. Стефано де Баньоне ... це ж один із змовників Пацці, якого Еціо вбив десять років тому! Гарна у ченців пам'ять, нічого не скажеш. Служителі Господа в паніці розбігаються в різні боки, а нам у загальній суматосі треба зловити саме цього лисіючого монаха, який підняв переполох. Наздоганяємо і валимо на землю, це можна зробити відразу ж після ролика. На смерть переляканий абат розповість цікаву історію про вигнаного девятіпалого ченця Джироламо Савонаролу, який зараз у Флоренції. Страшно подумати, що він там може накоїти за допомогою Яблука!

Флорентійська республіка
1497-1498 рік
Знову дома! Правда, рідну Флоренцію не впізнати: на вулицях бої між військами оскаженілого Іспанця і солдатами Савонароли, всюди горять багаття з книг і творів мистецтва, та й взагалі тут стало незвично сумно і сіро, як у Масіафі в кінці першої частини. Все це прокляте Яблуко. Отже, Флоренція в руках Савонароли. Озвірілий монах проти Папи Римського, Папа проти монаха, а Еціо проти всіх. Відбити артефакт буде непросто.


Фіаско у Флоренції

Для початку потрібно пробратися в місто. Ворота охороняють вартові, а ми в розшуку, так що вливаємося в купку ченцем і акуратненько проходимо повз охорону. На вулицях суцільні безлади і патрулі, так що до місця зустрічі з Нікколо добираємося звичайним шляхом - по дахах. Макіавеллі запропонує пройтися до палацу Пітті. По дорозі він прояснить ситуацію: поваливши Медічі, Савонарола швидко захопив владу з допомогою Яблука, а Іспанець шле до нього все нові загони в надії добути артефакт. Монаху можна віддати належне - папські війська він обробляє під горіх. По дорозі до палацу на вас можуть напасти стражники: ви в розшуку, що тут поробиш. Справитися допоможуть два найманця. Біля палацу у Еціо в голові народиться план дій. У Савонароли є 9 одурманених ним лейтенантів. Вони, в свою чергу, всіляко гноблять жителів міста. Якщо їх знищити, флорентійців можна буде підбити на повстання. Підбиттям займуться Паола і Ля Вольпе, а Еціо, як зазвичай, буде вбивати.

Замітка: Наступні 9 завдань можна виконувати в будь-якому порядку.

Натюрморт

Художник, як не парадоксально, спалює картини і книги на багатті. Оцініть вплив частинок Едему на незміцнілий розум. У цій місії ми познайомимося з новим елементом паркуру - трамплінами. За допомогою цього самого трампліну потрібно прострибати до стіни якраз над головою цілі. Для початку доведеться вбити трьох стражників на даху зліва. Потім, скориставшись трампліном, стрибаємо на інший кінець вулиці, якраз на дерев'яну площадку. По балках і лісах добираємося до наступної площадки, на якій чергує лучник, з яким треба вчинити як зазвичай. Внизу розгулює наш художник. Стрибаємо йому на голову. Ну все, залишилося лише сховатися від варти, а Паола з Ля Вольпе поведуть глядачів бунтувати проти нової влади.

Заклятий ворог

Кондотьєр перекрив міст, і тепер городяни не можуть перетнути річку. Варта тут на кожному кроці, включаючи дах. Але насправді все дуже просто. Ціль стоїть на терасі, підібратися до якої відносно просто. На балконі, що виходить на річку, лучник, на даху поруч ще один стрілець і спритник, ще один стрілець на терасі нагорі ... Тут-то і почнуться проблеми. Якщо спробувати його вбити, чотири лучника на даху навпроти нашпигують вас стрілами. Так що вбивайте тих, хто на даху, лучника на балконі, а з балкона добирайтеся до перил тераси, де знаходиться ціль. Вискакуйте і бийте негідника в спину. Тепер міст під нашим контролем.

Судний день
Священик віщає про близький Апокаліпсис, нагадуючи про Антоніо Маффі. Адже ми пам'ятаємо, чим така проповідь закінчилася для останнього, вірно? Якщо ціль нас помітить, то тут же кинеться бігти, а наздогнати за рахунок великої кількості постів варти буде нелегко. Спускаємося вниз, на площу, і дуже швидко зливаємося з натовпом перед нашим проповідником, поки варта не розхвилювалася. Підбираємося якомога ближче, готуємо прихований клинок і, швидко вискочивши з натовпу, всаджуєм його в священика. Ховаємося від варти. Більше прихожанам не будуть морочити голови крамольними промовами.

ортова влада

Якщо художник відбирав у народу видовища, то торговець загрібає хліб. Він засів у себе на кораблі, а охороняють його багато-багато стражників. Вбити ціль потрібно, не піднімаючи тривоги.
Да-а, для багатьох ця місія - найскладніша у всій грі. Насправді потрібно всього лише запастися терпінням і врахувати кілька тонкощів.
Відразу ж (поки на кораблі дивляться в іншу сторону) біжіть наліво і стрибайте на двох стражників біля сходів в гавань. Затаїться на пристані з боку корми корабля. Скоро підійде самотній стражник - у воду його. Тепер забирайтеся на борт корабля, що виходить на річку. Підбирайтесь до корми і зависніть на перилах. Незабаром до вас підійде стражник, чіпляйте його клинком і кидайте у воду. Аналогічно робимо з другим стражником, який так само виходить на корму, тільки з іншого боку корабля. Знову перебирайтеся на борт, що виходить на велику воду і зависніть приблизно на середині, в тому місці, де немає перил. Сюди підійде ще один стражник, а ви знаєте, що робити.
Увага! З стражником, який так само гуляє по протилежному борту, такий трюк не пройде. Його смерть чомусь помічають і піднімають тривогу.
Вибирайтеся на корму. Бачите двох стражників біля штурвала? Зараз діяти потрібно швидко. Дочекайтеся, коли стражник на борту, якого вбити не можна, відійде до носа корабля. Штурвал не чіпайте, а обійдіть його з лівого (або правого) боку і швидко вбивайте стражників одним ударом прихованими клинками. Вас помітили. Дуже швидко стрибайте на перила перед вами і стрибати прямо на голову торговцю внизу. Від варти можна сховатися, стрибнувши в річку.
br>
На сіновалі

Схибленого на сіні селянина потрібно вбити не піднімаючи тривоги. Не тому що він кинеться бігти, а тому що місія буде відразу ж провалена. Так то!
Від сіна він і помре. Забирайтеся в один з численних стогів сіна внизу, найкраще - в самий віддалений, біля стіни, під деревом. Якщо один стражник підійде перевірити - не страшно, можна поцупити до себе, зачепивши прихованим клинком. Коли ціль буде проходити мимо, вискакуємо і б'ємо. Марнославний селянин мертвий, район переходить під наш вплив. Але втечу від варти ніхто не відміняв.

Кар'єра

Капітан варти чекає нас у відокремленому дворику в супроводі своїх підлеглих, яких він і нашле на ассасiна. Проти вас кілька партій - тьху! - Спритників, кришити яких контратаками простіше простого. Розважайтеся. Коли кришити вже буде нікого, озирніться. Ціль на даху, але як тільки ви туди заберетеся, почнуться проблеми. По периметру розставлені лучники, які будуть дуже набридати шквалом стріл, поки ви будете розбиратися з капітаном і його охороною. Але вони не чіпають вас, поки ви внизу. Так що стріляємо зрізаємо метальними ножами прямо звідси. Тепер забігаємо наверх. Тут знизу попре чергова партія спритників ... Потім ще одні з даху ... Потім чотири звичайні стражника ... Так, капітан славно подбав про свою безпеку, виставивши на охорону натовп "м'яса". Тепер проти вас сам винуватець різанини. Тут з дахів його можуть прикривати ще два лучника, але можна просто відійти в "сліпу зону", де вони вас не побачать. І спокійно впоратися з самим серйозним супротивником в цій місії.
Після задушевної бесіди черговий лейтенант помре, а місія завершиться.

Вперед і вгору

Дворянин відразу ж кинеться бігти по дахах. Наздогнати його дуже легко, так як трейсер з нього гірше, ніж, скажімо, з спритника ... або з ассасіна. Просто на початку потрібно лізти не на дах ринку, де він стоїть, а на найближчий будинок, куди він буде стрибати. Для завершення місії потрібно, як завжди, стати інкогніто. Втім, правоохоронців, від яких потрібно ховатися, на дахах зазвичай немає.

Соборування

На самій верхівці собору монах зайнятий співами. Потрібно забратися до нього і вбити, не привертаючи увагу варти. А хто казав, що буде легко? Для початку заберемося на дах собору. там два лучника, їх краще убити з пістолета. Тепер збираємося на прибудову біля копиці сіна, звідти по круглому вікнi добираємося до карниза, ліземо направо і продовжуємо підйом по величезному куполу з південної його сторони. На майданчику нагорі купола гуляють два лучника, їх можна не чіпати, а просто непомітно підійти до цілі зі спини і ... Ховатися в цей раз ні від кого не треба, просто робіть Стрибок віри, щоб швидко спуститися.

Точкове втручання

Лікаря, який веде проповідь про гріхи, яку по ідеї повинен був вимовляти зарізаний нами священик, вбити потрібно все так само непомітно. До речі, священика я згадав не дарма: вбивається лікар точно так же. Хіба що вбивство в стрибку провернути не вийде: поки ви займете придатну позицію, ціль відговоритися у піде. Перетинаємо площу і дуже швидко вклинюється в натовп слухачів. З прихованим клинком напоготові оббігаємо чотирьох стражниіом і наносимо удар по цілі. Про втечу від варти навіть згадувати якось незручно.

Влада народу

Пора скидати Савонаролу! Вирушайте на площу перед палацом. Натовп бунтує, Савонарола ще якось намагається направити народ на "шлях істинний", а потім не витримує і хапається за Яблуко. Швидко натисніть кнопку, щоб Еціо метнув ніж. Якщо не зробите цього, ніж метне Нікколо. Монах упускає артефакт, і натовп тут же, відчувши слабину, викрадає тирана і забирає в даль. А поки ніхто не бачить, до Яблука бочком підбирається хтось верткий і в кольорах Борджіа ... Спритник захопив артефакт, спритника треба наздогнати. Швидко за ним! Незважаючи на велику кількість варти, наздогнати ціль неважко, коли він буде забиратися по ящиках на дах. Вбивайте прихованим клинком. Сховавшись від варти, прямуйте до площі перед палацом Синьорії.

Самосуд

Савонаролу вже щосили палять на вогнищі. Еціо в пориві благородства хоче перервати муки нещасного одним ударом. Поспішаємо крізь натовп, підходимо до ешафота, а далі Еціо все зробить сам.Спочивай з миром, єдиний не тамплієр в нашому списку. Потім Еціо раптом виявить, що натовп безмовно дивиться прямо на нього, і нічого кращого не придумає, ніж вимовити невелику промову. Цікаво, а всі ці люди хоч що-небудь зрозуміли? Ну нехай. Зате Джованні пишався б своїм сином...

Рим
1499 рік.
Отже, прийшла пора взятися за пошук скарбниці! Адже нам нічого не заважає з'ясувати її місце розташування, вірно? Чи все-таки є якась перешкода? Початок місії в кабінеті Маріо, але входи в кабінет закриті. Або не закриті? Змушений засмутити: якщо при вас немає всіх 30 сторінок Кодексу, то, звичайно, закриті. Тепер вас чекає вояж по всіх містах в пошуках всіх сторінок, щоб Еціо зміг зібрати з них Карту.

Замітка: Леонардо переселився на віллу, так що розшифрувати сторінки і отримати додаткове здоров'я можна прямо тут.

Місце відзначено хрестом

Ставте на п'єдестал Яблуко і, обернувшись до Стіни Кодексу, включайте Орлиний зір і збирайте карту. З'ясовується, що Скарбниця розташована в Римі. А Борджіа, схоже, про це знав, раз став Папою. Схоже, ми уб'ем відразу двох зайців! До речі, папський посох - ще одна частинка Едему, частина ключа до Скарбниці, але без Яблука у Іспанця зв'язані руки. Як тільки будете готові, поговоріть з Маріо, щоб відправитися в Рим. Поповнити запаси там не вийде, так що гарненько підготуйтеся.

In Bocca Al Lupo

По Риму, на жаль, погуляти не вдасться, це виключно лінійна місія, хоч і досить довга. Забирайтеся по балках, а потім по стіні на площадку з охоронцями. Декого можна скинути вниз, зачепившись за уступ, щоб полегшити бій. Після бійки смикайте за важіль. За гратами ще два стражника і лучник на башточці. Рухайтесь відразу по балках до лучників, щоб відразу ліквідувати їх. А потім розбирайтеся з іншими. Знову смикайте за важіль. Далі великий паруль, але його можна взагалі не чіпати, а забратися відразу на зазначену башточку. Набіжить стража, і Еціо стрибне на коня внизу. По ідеї, треба пробитися крізь заслони варти і стрибати через ящики, але незабаром стіна раптом скінчиться, доведеться злазити з коня і долати перешкоду "вручну", по навісний платформі. Якщо вас зіб'ють з коня (а ймовірність висока), краще не намагатися залізти назад і, тим більше, не битися з усією цією юрбою, а пробігти пішки залишок шляху. При необхідності киньте димову бомбу. Після "обриву" на вас налетить ще загін варти, обійти який можна ліворуч або праворуч. Ворота закриються, так що відразу забирайтеся по ящиках на стіну, а потім на башту. Там всього два лучника, з ними проблем виникнути не повинно. Стрибайте в копицю сіна внизу. Прямо перед вами невеликий будиночок, на дах якого і лізьте. Внизу на ганку два стражника, здійснюйте подвійне вбивство в стрибку. Далі по стіні ще два стражника, їх вже рубайте звичайним способом. Знову лізьте на вежу. Нагорі лише один лучник, бийте його в спину. Стрибайте в сіно внизу. Першого стражника можна непомітно поцупити в той же віз, в якому ви ховаєтеся, коли він підійде.Другого стражника, що стоїть біля копиці сіна трохи віддалік, можна вбити так же, непомітно підібравшись до нього по стіні. Ще двох можна вбити разом, як тільки вони підійдуть до краю стіни, на якій ви повисли. Забравшись на третю за рахунком вежу, ви виявите аж трьох лучників. Ще один чергує на стіні внизу, і один на наступній башточці. Справитися з ними відносно просто. На майданчику внизу два стражника так і напрошуються на те, щоб на них зверху стрибнув ассасін і встромив їм у шиї гостро заточені клинки. А тепер на вас налетить ціла зграя охоронців. Не діставайте меч, за будівельними лісами забирайтеся на терасу, де вас чекає важіль. Усіх, хто полізе за вами, відправляйте назад вниз, бажано по частинах.
А тепер увага: не смикайте за важіль, поки внизу ще хтось є. Атакуйте залишилися громив зверху, закидайте їх ножами, знищіть будь-яким зручним способом. Тому що після натискання на важіль вам потрібно буде залишатися непоміченим, а що залишилися в живих вас обов'язково помітять!
У наступному коридорі акуратно всаджуйте клинок в спини двох стражників. Все просто. Йдемо далі ...
Далі - більше. Спочатку ховайтеся в найближчій групі ченців. Бачите стражника, періодично проходить мимо? Як тільки зайде в сусідній коридор, бийте в спину і вливайтеся в групу ченців, яка не бачила труп і не панікує. З другим стражником поступайте так само. Тепер обходите двох охоронців зі спини і вбивайте відразу обох. Смикайте за важіль.
Ось і Родріго, тобто, Олександр VI. Зайнятий проповіддю, а дістатися до нього можна по підвісним платформам і будівельними лісами. Коли опинитеся прямо над ним, здійснюйте вбивство в стрибку.
Зрозуміло, ось просто так головного лиходія нам вбити не вдасться. Даремно у нього чи що Посох є? Всi навколо вмирають, а Еціо раптом стає п'ятеро. Так почнеться битва!
Поки Іспанець відволікається на ваших клонів, бийте його в спину. Так потихеньку його і заб'єте. Нічим крім товстої шкури глава тамплієрів не виділився.
Але все-таки він нас пересилив. Борджіа отримує Яблуко і доступ в Скарбницю, а Еціо отримує заточку під ребра... Знову. Але, звичайно, наш ассасiн живий і здоровий. Включаємо Орлиний зір, штовхаємо дві плити і входимо в прохід.
Щось у Іспанця в цьому дивному приміщенні, освітленому люмінесцентними лампами, нічого не виходить навіть з Яблуком і посохом. А Еціо настільки злий і суворий, що вирішує забити його голими руками. У прямому сенсі, зараз буде боксерський поєдинок. Під просторікування про Бога. М-да, маразм міцнішає. Коли здоров'я суперника впаде до критичної позначки, потрібно буде швидко натискати на клавішу атаки, щоб його задушити.
Борджіа буде прихильно залишений в живих. Еціо підходить до Ключу Едему і переконується в тому, що все-таки Пророк - це він. Потайний прохід відкривається, а всередині нас чекає богиня Мінерва, яка не те щоб богиня, а ... Втім, дивіться і слухайте самі.

На цьому сюжетна лінія завершується ... майже.

Італія (приблизно)
2012 рік.

Попалися!

Тамплієри таки знайшли притулок і ось-ось прибудуть. Поки Шон і Ребекка змотують вудки, Люсі і Дезмонд відправляються вниз, розбиратися з силами Абстерго. До речі, нам видали прихований клинок, заодно перевіримо, як Дезмонд навчився вбивати. Відік і його громили якраз нагодилися. З прихованим клинком бійка пройде набагато бадьоріше, ніж на початку гри. Коли ви переб'єте дві групи супротивників, відік змотається. Ассасіни, втім, теж змушені тікати. Куди вони відправляються, ми побачимо в наступній частині, а поки що можна залізти в Анімус і трохи з ним погратися. Сюжетні місії перепроходить не можна, і дуже шкода. Чим зайнятися? У вашому розпорядженні ціла купа побічних завдань чотирьох типів, відновлення вілли, загадки і таємниці Істини, видобуток пір'я, статуеток та обладунків Альтаїра (якщо ви цього досі не зробили), польоти над Романією на літальному апараті ... Загалом, ще є чим зайнятися на просторах середньовічної Італії!..


Категорія: Проходження ігор | Переглядів: 5570 | Додав: Red_Shadow
Теги: Проходження гри Кредо Вбивці 2, Проходження гри Assassin's Creed 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін