Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Алекс Хатчінсон ( Alex Hutchinson ) є директором по розробці ігор в компанії Ubisoft Montreal.

Раніше він обіймав посаду креативного директора в EA Montreal куруючи гру: «Army of Two: The 40th Day», та в каліфорнійському відділенні Maxis, де він працював провідним дизайнером проектів «Spore» (для платформи PC) та «The Sims 2» (для платформ PS2, GC, XB). Він також був одним з провідних дизайнерів гри «The Urbz: Sims in the City» (платформи PS2, GC, XB).

Ще на початку своєї кар’єри, Алекс працював в Австралійській компанії Torus Games, дизайнером рівнів багатьох відомих ігор, наприклад: «Pitfall: The Lost ... Читати далі »
Категорія: Люди | Автор: Red_Shadow | 06.12.2012 | 3184/(0)


Йеспер Якобсон Кюд (дат. Jesper Jakobson Kyd). Народився. 3 лютого 1972 року, Херсхольм, Данія. Композитор, в основному пишучий музику для комп'ютерних ігор, таких як, наприклад, Asassin's Creed, Kane & Lynch: Dead Men чи Hitman.

З раннього дитинства Йеспер любив грати на піаніно, але вміння грати тільки на одному музичному інструменті його не зупинило, і він протягом декількох років брав уроки гри на класичній гітарі, хорового співу, нотного читання і уроки композиції на класичному фортепіано. У нього є одна особливість - завжди більше цікавитися різними аспектами написання музики, ніж вмконувати чужі речі.

Йеспер починав з того, що писав трекерну музику для європейської демосцени з 1986 по 1992 рік. Його му ... Читати далі »

Категорія: Люди | Автор: Red_Shadow | 18.11.2012 | 3246/(0)

Патріс Дезіле (Patrice Désilets) - французько-канадський дизайнер комп'ютерних ігор, відомий, як креативний директор нашої улюбленої гри - Assassin's Creed та Assassin's Creed II.

Народився в 1974 році в провінції Квебек, Канада. Його батько був видатним математиком і главою інституту CEGEP, а мати - Генеральним директором Секретаріату з питань міжнародного усиновлення.

У 1996 році Патріс отримав ступінь бакалавра факультету дослідження кіно та літератури в університеті Монреалю, а далі пройшов навчання в коледжі Едуард-Монпеті. Батьки готували для нього життя хлопчика в окулярах, але Патріс вибрав шлях бородатого програміста Ubisoft, вставши на нього в 1999 році.

Освіта кінокритика дозволила Патрісу по-новому поглянути на ігри. Вже у першій своїй роботі Hipe: The TimeQuest він показав неабиякі зд ... Читати далі »

Категорія: Люди | Автор: Red_Shadow | 18.11.2012 | 3073/(0)

Джейд Реймонд


В ігровій індустрії розробники та дизайнери рідко відомі і, взагалі, їх мало хто з гравців знає в обличчя. А тому, сприймається, як дивина, коли хтось не лише  стає публічним, але й сам прагне до цього. Одним з таких винятків є героїня нашої статті - ігровий продюсер  Джейд Реймонд (Jade Raymond). Ця дівчина працює в галузі, де домінують чоловіки, не через випадок, а за покликанням,  ламаючи звичні стереотипи про розробників, до яких звикли люди.
... Читати далі »

Категорія: Люди | Автор: Red_Shadow | 11.11.2012 | 3788/(0)

Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яка гра серії "Кредо вбивці" вам краще подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін