Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
11:03
Кредо вбивці: Братство Крові (Brotherhood)
Кредо вбивці Братство Крові

Assassins Creed: Brotherhood (укр. Кредо Вбивці - Братство крові )- комп`ютерна гра в жанрі action-adventure і стелс екшена з видом від третьої особи розроблена компанією Ubisoft Montreal для платформ Microsoft Windows, Xbox 360 і PlayStation 3. Гра видана французькою компанією 19 листопада 2010 року для консолі, а 17 березня 2011 року вийшла версія для ПК. Являється третьою грою в серії ігор Кредо Вбивці. Дія гри розвивається в кінці XV - початку XVI століття. Кредо Вбивці - Братство крові є прямим сиквелом гри Кредо Вбивці 2.
Сюжет розвивається після закінчення оригінальної гри. Головним героєм гри є італійський дворянин-асасін Еціо Аудіторе да Фиренце, який продовжує свою боротьбу з орденом тамплієрів у Римі.



СЮЖЕТ

40-річний Еціо Аудиторe да Фіренце піднявся на вершини ієрархії ордена після закінчення подій гри Assassin's Creed II. Помстившись вбивцям батька і братів, він покинув Рим і насолоджується життям на своїй віллі. Дія гри починається в 1499 році, коли Еціо після розмови з Мінервою тікає з Риму разом зі своїм дядьком Маріо Аудиторе. Потім, фамільну резиденцію роду Аудиторе - Монтеріджоні обложили найманцями сім'ї Борджіа. Облогу проводить син Родріго Чезаре Борджіа. В облозі, на очах у Еціо, гине його рідний дядько Маріо. Після цього дія гри переноситься в 1500 рік. Еціо змушений організувати і почати розвивати «підпілля» (до якого входять Римські злодії, куртизанки, а далі і рекрути- ассасіни). Коли починає відроджуватися орден, лідером якого формально був Ніколло Макіавеллі, передає титул Еціо. Протягом гри Еціо намагається знайти вбивць своїх родичів і помститися їм, а також повернути Риму порядок і процвітання.
В майбутньому Дезмонд, Люсі, Шон і Ребекка прибувають в Монтеріджоні. Вони повинні пройти підземні тунелі і влаштувати укриття в Святилище під віллою Аудиторе для того, щоб знайти Яблуко Едему і зупинити катастрофу, що насувається.
Сам же Еціо за допомогою Бартоломео, Ла Вольпе і Клаудії дізнається що Яблуко Едему було передано на вивчення вченому, Катерина Сфорца буде в замку Сант-Анджело на наступному тижні, а Чезаре в замку з Папою. Крім того Ла Вольпе повідомляє що Макіавеллі - зрадник і навіть показує його зустріч з солдатами Борджіа. Але, довіряючи Макіавеллі Еціо просить Ла Вольпе не робити поспішних висновків. Після Еціо проникає в замок і рятує Катерину але Чезаре не вбиває. Нарешті Еціо вирішує почати створити Братство Асасинів. Того ж вечора з Еціо зустрічається Леонардо Да Вінчі. Повідомивши що Яблуко у нього відняли, він вирішує допомогти Еціо зі зброєю. А також повідомляє про всі плани Чезаре. За допомогою сенатора Еціо дізнається де знаходиться кардинал Хуан Борджіа, він же банкір. З його смертю Чезаре позбавляється коштів на війну. Потім Еціо і Бартоломео хитрістю вбивають барона Де Валуа. Нарешті Еціо рятує життя акторові П'єтро, який в таємнo від Чезаре зустрічається з Лукрецією. Довідавшись Чезаре наказав Мікілетто отруїти його, Еціо нейтралізує Мікілетто але не вбиває його і рятує актора, а натомість отримує ключ від запасного входу в замок Сант-Анджело. Того ж вечора Еціо зустрічає злодія з пов'язкою на правому оці, того самого який брав участь під час битви за Монтеріджоні. З'ясовується що зрадник - він, а не Макіавеллі. Еціо вбиває зрадника і знаходить Ла Вольпе, який вже майже збирається вбити Макіавеллі, і повідомляє про те що дізнався, надавши лист, який він взяв у злодія.
Потрапивши в замок Еціо вирішує вбити Чезаре, але той вбиває свого батька і за допомогою тортур дізнається місце розташування Яблука від Лукреції. Еціо випереджає його, і, знайшовши Яблуко вирішує раз і на завжди покінчити з Чезаре. Спочатку він знищує всі війська Чезаре в Римі, потім зупиняє зустріч Чезаре з кардиналами, щоб він не попросив у них допомоги. Нарешті через рік Еціо назавжди позбавляється від Чезаре, коли його заарештовують солдати під звинуваченням у зраді і вбивстві.
У 1506 році Чезаре втік з полону в Кастилії і в 1507 почалася війна у Віан. Пройшовши поле битви, Еціо перемагає Чезаре і скидає з кручі зі словами: "Я передаю тебе в руки долі". Після Еціо залишає Яблуко Едему під Колізеєм у Римі.
У цьому, зі спогадів Еціо стає ясно, що той сховав яблуко Едему під Колізеєм у Римі. Команда вирушає туди, щоб забрати яблуко, вони проходять катакомби, і знаходять шукане. Як тільки Дезмонд взяв в руки яблуко, воно опанувало ним і змусило вдарити Люсі прихованим клинком в область живота. Обидва вони падають без свідомості. Після, два невідомих знаходять героїв і підключають Дезмонда до «Анімуса», так як той був у стані сильного шоку, а врятувати його можна було тільки так. В кінці доповнення «The Da Vinci Disappearance» з розмови незнайомців стає ясно, що одного з них звуть Вільям (ймовірно, той, з яким листувалася Люсі), а Дезмонд впав у кому.



ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Геймплей гри стандартний для серії Assassin's Creed і є розвитком ігрового процесу Assassin's Creed II. Як і в попередніх частинах, основою механіки гри є паркур, використання натовпу і різних укриттів для непомітних вбивств («стелс») і розвиненої системи ближнього бою. Відкритий світ гри представляє деякою ступінь нелінійності проходження, хоча основні сцени гри і її хронологічні рамки збудовані за допомогою системи скриптів. Безпосереднє проходження сюжетної лінії займає близько 15 годин. Крім того, до гравців повернулася можливість перегравати всі сюжетні місії гри.
Дія гри переважно відбувається в Римі XVI століття, проте періодично події переносяться у наш час, де головним героєм є Дезмонд Майлс , який навчається мистецтвам ассасiна за допомогою машини «Анімус 2.0» (лат. anima - душа), що дозволяє зчитувати генетичну інформацію про предків Дезмонда і занурювати його в минуле. Головний герой історичної частини гри - Еціо Аудиторе да Фіренце (італ. Ezio Auditore da Firenze), один з лідерів і наставників ордена асасінів. Найлютіші вороги асасінів - представники впливового клану Борджіа, повністю контролюють політику Риму і його корумпованих лідерів.
В процесі виконання завдань Еціо зустрічає і взаємодіє з різними історичними персонажами, такими як Леонардо да Вінчі, Нікколо Макіавеллі, Катерина Сфорца; представники роду Борджіа є основними противниками гри. Сюжет гри в цілому чітко вписаний в хронологічні рамки.
Дія гри в основному відбувається в Римі, який, за словами розробників, неможливо було реалізувати в повному обсязі в рамках гри Assassin's Creed II, так як він настільки великий, що для того, щоб перетнути його пішки, потрібно кілька годин. Через руйнівну політику влади Ватикану в місто прийшов занепад , і Еціо буде сприяти його відновленню, знищуючи тамплієрів і вкладаючи власні кошти у відродження звільнених територій.
Місто ділиться на чотири райони-локацій:
Центр

У свою чергу центральний район складається з трьох частин - безпосередньо центру міста, Тібрського острова і Тібрського району. У центральному районі будинки багато прикрашені, вулиці заповнені натовпами багатих дворян і селян. На вулицях, ринках, площах чергують стражники, рідше - вершники. Дахи охороняються арбалетчиками або стрілками. На Тібрському острові знаходиться головна римська база асасінів з численними потайними входами. На острові живуть прості люди, правоохоронці на острові немає. Тібрській район - єдина локація Тибру. У тій місцевості всі будинки напівзруйновані, частина доріг заросла травою, церкви розвалюються а всі городяни - бідняки і селяни. У римських руїнах несе дозор пильна варта, на дахах чергують арбалетчики. На півдні району знаходиться порт Траставер. Вночі в Тібрском районі можна легко піддадуться нападу грабіжників.
Околиці

Околиці - край з численними відкритими просторами, де знаходяться села, руїни римських храмів і акведуки. Територію патрулюють вершники або прості солдати. Великі зосередження варти в термах Діоклетіана і таборі преторіанців. В районі зустрічаються табори французів, стражники там ведуть себе агресивно по відношенню до чужинців в таборі. Основна частина населення - селяни, рідше - дворяни. Бандитські нічні напади - звичайна справа в околицях.
Антико

Головні визначні пам'ятки - Колізей, Римський Форум і терми Каракали. Стражники там ті ж самі, населення однакове, бандитські напади - звичайна справа.
Ватикан


Визначні пам'ятки
У грі присутні всі визначні пам'ятки тодішнього Риму. Для збільшення доходу можна придбати:
Мавзолей Августа
Пантеон
Палац Сенаторів (Табуларiй)
Арка Тита
Арка Костянтина
Базиліка Максенція
Колізей
Палатін
Терми Траяна
Терми Каракали
Терми Діоклетіана
Акведук (8 штук у різних частинах Риму)
Піраміда Цестія

Визначні пам'ятки, в які можна потрапити тільки під час спогадів:
Велика Клоака
Лантеранскій палац
Гробниця Цестія (під пірамідою Цестія)
Підземелля Колізею
Внутрішні приміщення головної будівлі замку Сант Анджело
Сікстинська капела
Собор Святого Петра
Апостольський (Ватиканський) палац


Прапор Борджіа на верхівці замку Сант Анджело - найвища точка огляду в грі, з якого відкривається вид на Рим і сусідні долини.

Остання місія гри відбувається не в Римі, а в Іспанії, а саме - в місті Віана, де навколо відбуваються польові та міські битви з наварцями під командуванням Чезаре Борджіа та віанцями.

Крім Риму, найбільшого міста в серії, під час виконання завдань Леонардо і спогадів про Христинy можна відвідати і побачити такі місця Італії, як:
Неаполь
Замок Неаполя
Коллі-Олбені
Албанські гори
Озеро Нері
Везувій
Монте-Чирчео
Вальянеріна
Флоренція (частина)
Венеція (частина)



БОЙОВА СИСТЕМА

У порівнянні з попередньою грою, бойова система не зазнала серйозних змін. За словами розробників, динаміка бою стала більш активною і наступальної. Контратаки стали менш ефективними. Система поводження NPC стала агресивною, гравця атакують відразу кілька супротивників. Збільшилася кількість зброї, з'явилася можливість використовувати стаціонарні гармати в деяких ігрових ситуаціях. Крім того, серйозно переглянута роль коня, на якому тепер можна пересуватися і в межах міста. Кінь бере участь в деяких елементах паркуру.



СИСТЕМНІ ВИМОГИ

Процесор-AMD Athlon 64 X2 6000+
Відеокарта-512 Мб відеопам'яті, сумісна DirectX 9.0 і підтримкою Shader 3.0
Звукова карта-сумісна з DirectX 9.0с
Керування-Геймпад, клавіатура і мишка
Носій-DVD-ROM
Категорія: Відомості про серію AC | Переглядів: 5074 | Додав: Red_Shadow
Теги: Ubisoft, кредо вбивці, сюжет, Assassins Creed: Brotherhood, Братство крові, системні вимоги
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Якщо ми зробимо переклад книг за мотивами АС українською мовою, ви будите їх читати?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін