Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
11:56
Кредо Вбивці: Чорний прапор (Black Flag)

Assassin’s Creed IV: Black Flag (укр. Кредо Вбивці Чорний прапор) - комп`ютерна гра в жанрі action-adventure і стелс екшена з видом від третьої особи розроблена компанією Ubisoft.

Четвертого березня компанія Ubisoft відкрито заявила про нову гру в серії пригодницького екшену Assassin's Creed. Для когось це стало новиною, для когось - звичною справою. Чутки, плітки та витоки заповнювали простори Інтернету довгі тижні. Піар-хід або банальна неуважність? З Ubisoft не буває все просто. 

Assassin'sCreed 3 принесла досить багато нового і порадувала фанатів безліччю цікавих ідей, але вивести серію на кардинально новий рівень в AC III не вийшло. Історія американської революції - відмінна база для створення захоплюючого сюжету про протистояння ассасинів і тамплієрів. Важкі відносини батька і сина додавали якусь родзинку. А витончені вбивства хідден-блейд як і раніше захоплювали дух. Але, все-таки, найцінніше, що було в Assassin'sCreed III - це морські битви. Вони вийшли, без удаваної скромності, чудовими. Але і тут стало ясно, що як би барвисто не була подана ідея, їй не вистачає доопрацювання.

При всій своїй уявній новизні та масштабності, Assassin'sCreed 3 так і не стала революційною в серії.  

Керуючись цими думками, Ubisoft анонсує нову частину. Цього разу, знову все серйозно: з цифрою після назви і підзаголовком Black Flag ("Чорний Прапор"). А на розробку надсилаються майже всі вільні резерви, від Монреаля до Сінгапуру. Цілих вісім студій і 1000 робітників найближчі місяці будуть працювати над новим продуктом. 


СЮЖЕТ

Дії розгортаються на 300 років назад раніше. Ця епоха відома як "Золотий вік піратства", і якщо ви чули про "Піратів Карибського моря" або "Острів скарбів", перед очима тут же промайнуть брудні і розгульні пірати з милицями, гаками замість рук, і папугою на плечі. Defacto, розробники поставили перед собою мету, показати в Assassin'sCreed 4: BlackFlag піратів абсолютно з іншого боку. Без дурних стереотипів і штампів, адже піратство як таке не було розважальною програмою. Можна сказати, що події розвивалися під темними хмарами. Це історія про життя людей, які намагаються вижити у ворожому світі, далеко від своїх близьких, але з вірою у світле майбутнє. 


ГОЛОВНИЙ ГЕРОЙ

Новим героєм виступить перший з родини Кенуїв, що отримав "ассасинську освіту". Едвард Кенуей, так звуть батька Хейтема і дідуся Коннора з попередньої гри Assassin'sCreed 3. Людина, що прославилась як безстрашний вбивця та зухвалий пірат. Який  до того ж, не обділений жіночою увагою. 

Едвард Кенуей - виходець з Уельсу, його батько був чистокровним англійцем, а мати все життя прожила в Уельсі. Загалом, Едвард скоріше позитивний персонаж, але не без своїх дивацтв. Так, він розумний, кмітливий і чарівний, завжди йде до призначеної мети і не зупиниться ні перед чим, щоб отримати дане ним слово. Але нерозсудливість Едварда навряд чи відрізна від безумства. Особливо це помітно у прийнятті важливих та відповідальних рішень. Крім того, Едвард егоїстичний і самовдоволений тип, який звик ставити свої цілі вище проблем інших людей. Звинувачувати Едварда в такому складі характеру язик не повертається, адже на момент початку гри він уже побачив стільки жорстокості і виходив з таких колотнеч, що немає куди податися. Після такого, хто завгодно стане цинічним егоїстом. 

Склад характеру добре простежується в стилі бою головного героя. Едвард Кенуейспоряджений двома мечами і чотирьма пістолетами. Такий значний арсенал дозволяє буквально зносити ворогів штабелями. Особливо це актуально при взятті ворожих кораблів на абордаж. А якщо хочеться виносити ворогів по-тихому, на допомогу прийдуть рідненькі приховані клинки, по одному на руку, і духова трубка з отруєними дротиками (привіт, Авеліна!). Крім того, розробники обіцяють залишити у грі шєнбяо - дротик на мотузці, який так сподобався гравцям в Assassin'sCreed 3. Навіть якщо справа зовсім погана, Едвард не розгубиться і піде на ворога з першою-кращою під руку зброєю - від чужої рушниці, до піднятої з землі пляшки рому. 


ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Про геймплейну складову, представники Ubisoft розповіли в загальних рисах, але звинувачувати їх рано. Як говориться, все попереду. До речі, представлена ​​журналістам версія гри була, швидше за все, заточена під "персоналки". 

Відомо, що в Assassin'sCreed 4: BlackFlag буде величезний "заповнений водою" відкритий світ з п'ятьма десятками локацій, повністю відкритими для вивчення. Дістатися до всіх одразу, щоправда, не вийде. Замість нудних завантажень та умовних кордонів будуть ну дуже-дуже злі NPC, пройти по трупах яких можна лише з певним рівнем головного героя і ... його особистого корабля. Ні, правда, яка гроза морів без свого особистого судна? Називається воно Jackdaw ("Галка") і покращувати його чекає неодноразово. Встановлюючи різні типи вітрил, гармат і навіть наймаючи власну команду головорізів. 

Попередні ігри серії виявилися занадто легкими для гравця. Навіть в оточенні десятка супротивників він відчував себе комфортно.

 Розробники акцентували увагу на тому, що попередні ігри серії виявилися занадто легкими для гравця. Навіть в оточенні десятка супротивників він відчував себе комфортно, методично знищуючи корабель за кораблем. У Assassin'sCreed 4: BlackFlag доведеться неабияк попотіти, аби добути черговий трофей. 

Погодні умови будуть відігравати значно більшу роль в корабельних сутичках. Наприклад, стріляти ядрами потрібно "наперед", передбачаючи траєкторію ворожого судна. Крім того, у грі з'являться нові класи кораблів. Деякі з них подібні до танків будуть врізатися у ваше судно в надії розбити його на друзки. Не підготувалися до такого? Ваші проблеми, адже ви капітан! 

Втім, йти лоб-в-лоб гра не змушує. Любителі стелсу можуть доплисти до ворожого корабля самі і тихо вирізати всю команду разом з капітаном. Розробники обіцяли повернути багато елементів стелсу, так як з еволюцією ігор серії деякі з них ставали просто непотрібними. Навіщо ризикувати і мучитися, коли можна "покришити в салат" цілий загін ворогів, натискаючи на кілька клавіш? 

У перервах між місіями, Едвард може плавати у всіх чотирьох напрямках, оглядаючи безкраї моря через свою підзорну трубу. Працювати це буде так, що в полі зору завжди буде відбуватися щось цікаве. Неподалік пливе, дружній корабель? Треба б перевірити. А ось кит проплив, вильнувши величезним хвостом. Саме час влаштувати полювання! А відкинувши якір, можна самому поплисти на глибину і вивчити морські глибини. Лише не забувайте виринати за ковтком повітря. 

Дії гри будуть відбуватися в рівній кількості, як на суші, так і на морі. До того ж, перехід від одного до іншого, розробники обіцяють зробити якомога менш помітним. Можна сказати, що Едвард і його "Галка" - дві половинки одного цілого. Поки загартований у боях, Едвард бореться щоб за командою несправедливістю на суші, його судно слухняно чекає в найближчому порту, щоб по команді "Відпустити якір!" Плавно пуститися в далечінь. Іншими словами, видовищні бої, соціальний стелс, як прикро,досі залишаються ключовими елементами геймплею. Однак неможливо створити повноцінну гру про піратів, не приділяючи значної уваги морським пригодам. Для продовження розповіді і дослідження ігрового світу від гравця потрібно вміння вести битви як на морі, так і на суші. 

У технічному плані Assassin'sCreed 4: BlackFlag планується стати найдосконалішою в серії. 

Досить складно уникнути порівняння такого типу геймплею з таким, з якої-небудь Grand TheftAuto або Saints Row, однак Ubisoft обіцяє виконати все на вищому рівні. 

У технічному плані,Assassin'sCreed 4: BlackFlag має бути найдосконалішою в серії. Що вже там говорити, Ubisoft планує "покращену" версію для PlayStation 4, задіють новий контролер, а також має куди кращу графіку. 

Розповіли й про ключові міста, в яких будуть відбуватися сюжетні події AC 4: BlackFlag: 

  • Гавана - столиця Карибських островів, переповнена іспанцями.
  • Кінґстоун - знаходиться під впливом Англії, живе місто з великою кількістю плантацій.
  • Нассау - притулок злочинців і відчайдух. Справжній рай для пірата.

Нарешті, з відомих особистостей варто виділити капітана Чорна Борода, який вважав себе колись "грозою морів". Вгадайте, познайомившись з ким він змінив свою думку? У повітрі витає слух, що у гру внесуть деякі елементи кооперативного проходження не без участі Чорної Бороди. Але поки це лише припущення, підкріплені емоціями, але не фактами. 

А от щодо Дезмонда Майлса, то розробники стримали слово. Герой дійсно йде з серії та його місце займе якийсь агент могутньої корпорації Абстерго, аналізуючий спогади сім'ї Кенуїв. А в коротких перервах між зануреннями в безодню пам'яті, нам дозволять пройтися по офісах компанії вселенського зла і напевно побачити якусь страшну правду. Старий Дезмонд буде згадуватися в деяких сюжетних моментах, так як за цілих шість ігор він став занадто важливою фігурою у світі Assassin's Creed, щоб про нього взяти й забути в один момент. 


ПІДСУМКИ

"Майже" новий сеттінг разом з духом морських пригод і харизматичним головним героєм посеред всього цього - коктейль досить цікавий. Але чи той це Assassin's Creed, до якого ми звикли? Як би там не було, Ubisoft обіцяє нам чергову захоплюючу історію, а вже як її сприймуть - справа часу.

 

Піднімати вітрила належить вже у цьому році, 29 жовтня (31 жовтня в країнах СНД) на всіх популярних платформах (PS3, Xbox 360, PC, Wii U) і, хтозна, можливо й на консолях нового покоління....

Категорія: Відомості про серію AC | Переглядів: 5391 | Додав: Red_Shadow
Теги: Assassin's Creed 4: Black Flag, Black Flag, Assassin's Creed 4, Assassin's Creed IV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Музика з якої частини вам найбільше подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін