Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
19:01
Вбрання в Assassin's Creed 3
Сьогодні, шановні читачі, ми познайомимо вас з візуальною частиною ґеймплейних особливостей Assassin's Creed.

Братство завжди намагалося не афішувати свою активність, воліючи діяти в темряві, нападаючи з місць, де на них очікують найменше. Такий вид діяльності передбачає деякі запобіжні заходи, найяскравіший з яких, мабуть присутність капюшона на всіх костюмах асасинів. Але це не означає, що члени Ордену не могли стильно вдягатися.

Знаменитий асасин Еціо Аудиторе протягом усього свого життя, описаного в АС2, Братстві Крові та Одкровенні, ніколи не забував стильно вдягатися. Від різноманітних плащів та накидок до обладунків Альтаїра й Брута.

Отож, і Коннор не відстав від свого пра-пра-пра-хтознаскільки діда. Він має можливість не лише пробігтися по магазинах та підібрати собі одяг за розміром та останнім писком моди, але й придбати дещо особливе. Для відкриття таких костюмів вам знадобиться виконати ряд завдань та квестів, де потрібно проявити свою спритність та кмітливість. Щойно завдання буде виконане, ви зможете знайти нове "лахміття" у себе в гардеробі в підвалі будинку Ахіллеса.

Загалом, на вибір гра пропонує нам 15 різних варіацій на тему зовнішнього вигляду одягу Коннора. Шість з них без особливих проблем можуть бути придбані в крамницях Бостону та Нью-Йорку після досягнення певного прогресу в проходженні основного сюжету гри. Ще чотири ви отримаєте, виконавши ряд побічних завдань і квестів. Двома костюмами поповниться ваш гардероб після завершення сюжетної лінії, ще два присутні в грі у вигляді додаткового завантажувального контенту. І нарешті, останній ви можете отримати за допомогою внутрішнього сервісу Uplay, що знаходиться в меню гри.

Самі по собі костюми не впливають на ґеймплей чи сюжет гри і несуть лише естетичну цінність.
Ага. Ще броня. А її якраз і немає. Хочете вірте, хочете - ні, але це правда. Броні у грі більше немає.

Перейдімо безпосередньо до костюмів.

                                                                        

Вбрання Асасина

   Завершіть п'яту послідовність.

   Оригінальна накидка Коннора, у якій наш асасин милується на більшості артів та скріншотів. Поміряти його можна після проходження 5 послідовності ,і, навіть не дивлячись на довгий список альтернативи, більшість гравців його так і не знімають до самого кінця гри. Варіації перефарбування до рахунку не беруться.

   

Старе вбрання Ахілеса

   Виконайте всі завдання Маєтку.

   Вбрання, яке свого часу носив наставник Коннора - Ахілес Девенпорт, задовго до подій самої гри, коли він молодим асасином. За його словами, костюм був успадкований від його Наставника, першого асасина в колоніях. Вперше ми побачимо цей костюм під час додаткового завдання "Manor Mysteries", а отримаєте ви його після виконання завдання "Achilles Painting".

   

Вбрання в'язня

   Завершіть 8-му послідовність.

   Опинившись у в'язниці, наш герой позбувся не лише всіх своїх клинків та пістолетів, а й більшої частини свого одягу. Йому видали лише пару задрипаних штанів та футболку. Що було далі, ми знаємо, а хто не знає - дізнається. А після цих пригод, Коннор таки вирішив його собі залишити.   

 

Вбрання Ганьяґеха

   Зібрати всі пір'я. Хех, легко казати....

   Звичайне вбрання корінних жителів континенту тих часів. Саме в такому вигляді, ще зовсім юний Радунхуґейду опинився біля маєтку Девенпорт. Щойно ви зберете всі пір'я у Фронтирі, костюм миттєво опиниться у вашому гардеробі.   

 

Вбрання капітана Кідда

   Виконайте всі завдання Одноногого.

   Костюм знамениттого пірата Капітана Кідда, котрий ходив під вітрилами, наприкінці XVII століття. Життя даного персонажу оповите міфами та казками, що з них правда, зараз ніхто не скаже. За однією з легенд, Кідд заховав незліченні скарби, перед тим як здатися. Зі смерті капітана пройшло більше 300 років, а скарби так і не знайшли.    

 

Вбрання Альтаїра

   Виконайте всі завдання основного сюжету зі 100% синхронізацією.

   Знаменита накидка легендарного асасина часів Хрестових походів Альтаїра ібн Ла-Ахада. Прикро лише те, що окрім естетичної цінності, костюм більше нічого не несе, і від використання вам, себто Конору, майстерності та смертоносності не додасться.    

 

Вбрання Еціо

   Придбати через внутрішньоігровий сервіс Uplay.

   Легендарне вбрання не менш легендарного асасина - Еціо Аудиторе да Фіренце, часів його пригод у столиці Італії - Римі. На відміну від інших костюмів, цей можна відкрити лише придбавши у внутрішньоігровому сервісі Uplay, і не інакше. Не дивлячись на всю свою крутизну - це всього лише лахміття, адже він не впливає на здатність Коннора.   

 

Капітан Аквіли

   Встановити завантажуваний контент "Приховані секрети".

   Якщо ви вподобали капітанський костюм Коннора, тоді ви прийшли за адресою. Ззовні він майже точно відтворює вбрання Коннора, коли той вирушає в морські пригоди, за винятком двох кишеньок для мушкетів.   

 

Колоніальний асасин

   Встановити завантажувальний контент "Приховані секрети".

   Костюм, який колись належав першому асасинові в колоніях - Джону де ла Туру. Дане вбрання нагадує зовнішній вигляд "червоних мундирів", хоч і відрізняється в кольоровій гамі. Зручне маскування в широких лісах Фронтиру. Чи не так?   

 

Категорія: Все про AC: 3 | Переглядів: 6545 | Додав: Red_Shadow
Теги: костюми, Коннор, Assassin's Creed 3, альтаїр, Еціо, накидки, одежі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Чи хочите Ви продовження серії AC?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін