Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
10:41
Морські битви в Assassin's Creed 3
Отже, як ви вже здогадалися, сьогодні мова піде про одне із нововведень в ґеймплейну складову Assassin's Creed 3, а саме - можливість морських баталій. Так, однозначно ця подія стала однією з найнеочікуваніших за всю історію АС.
Ось як це пояснюють розробники:

"Період війни за незалежність США 1775-1783 рр супроводжувався масштабними морськими битвами та обійти їх стороною в грі було просто неприпустимо."

У цій статті ми розглянемо всі аспекти морських баталій в Assassin's Creed 3.

"Аквіла"

Не встигнувши підрости та набратися досвіду, Коннору дістається у спадок пошарпаний часом корабель. Хоч команда його добряче підлатала, він ще далекий від досконалості, тому у будь-якому порті ми зможемо прикупити для "Аквіли" декілька нових вдосконалень. 
Натисніть для збільшення

Покращити броню, і тим самим запобігти отриманню серйозних ушкоджень під час бою допоможуть дерев'яні покращення корпусу, яке обійдеться вам у 13000 фунтів. А після встановлення даних, ви зможете зробити з "Аквіли" справжній танк, оббивши його залізом. Таке задоволення вам обійдеться лише в 25000 фунтів.

Збільшити пошкодження, котре наноситься ворожим суднам дозволить додаткова гармата, яка коштує 12139 фунтів.

Покращити кермо за 11000 фунтів, ви зможете маневрувати на невеликих просторах, що дозволить як ухилятися від вогню супротивника, так і викидувати на нього всю міць "Аквіли".

Корабельний таран, який обійдеться вам у 12139 фунтів зробить із вашого судна справжнього монстра, залишаючого після себе лише тріски.

Бронебійні снаряди для фальконет збільшать пошкодження ворожим кораблям. А обійдеться таке оновлення лише в 12139 фунтів.

Крім усього іншого, володіючи потужними гарматами, "Аквіла" може наносити смертельні пошкодження кораблям чотирьма різними типами боєприпасів:
Звичайні ядра доступні вам спочатку. Наносять середні пошкодження по супротивнику, але за те, порівняно швидко пезаряджаються.
Кніппель - ще один вид снаряду, що доступний спочатку, але на відміну від ядер НЕ служить засобом потоплення, а зупиняє судно, ламаючи його щогли. Виглядає це діло як два ядра, скріпленних товстим металевим ланцюгом.
Картеч - маленькі, але смертоносні кульки, що знищують на своєму шляху все, від щогол та вітрил до живого м'яса, які були до пострілу людьми. Обійдеться вам ця забавка в 12139 фунтів.
Розжарені ядра вселять страх у ваших супротивників, падаючи з неба вогняним дощем. У магазині за це задоволення доведеться заплатити 19000 фунтів, але повірте, воно того варте.

Керування

Отже тепер ми готові вийти з доків та скуштувати морське повітря, але перед цим давайте розберемось з керуванням та інтерфейсом.

У нижньому лівому куті знаходиться мапа, яка часто допомагатиме вам орієнтуватися у відкритому морі. Також на ній позначається напрямок руху вітру, а поруч смуга "життя" корабля.

Сам корабель може плисти з двома швидкостями: з усіма піднятими вітрилами або лише з їх половиною. У першому випадку "Аквіла" набуває достатньої швидкості, аби наздогнати практично всі судна, у другому ж випадку, він стає бульш маневруючим, що дозволяє розвернутися за лічені секунди.

Бойові дії

Тепер, коли ви знаєте, як орієнтуватися та змінювати швидкість, час навчити вас справді цікавій справі. Час постріляти. Наш корабель спорядженний двома типами знарядь - фальконетами та гарматами.

Фальконети - мініаюрні гармати, які вільно обертаються навколо осі. Вони здатні потопити дрібні та середні суда або фрегати, якщо у них є слабкі місця.

Гармати розьашовані по обох боках корабля і не можуть обертатися, через що, доводиться повертати сам корабель, але вони мають дуже велику руйнівну силу і здатні топити фрегати та, навіть, зупиняти голіафи. Також, стріляючи з гармат можна оголити свої найслабші місця, які стануть мішенню для фальконетів.

Тим не менш, ваші вороги теж не позбавленні бойових знарядь, проте побачити їх плани наперед дуже просто. Якщо у ваш бік по воді спрямована червона лінія, знайте - зараз буде залп. І не впадайте у відчай, якщо вам не вдалось втекти від зони ураження, просто в момент пострілу варто натиснути потрібну клавішу, і ваша команда ухилиться, а корабель отримає мінімальні пошкодження.

Окрім ворожих судів, небезпеку в морі несе природа. Шквал загрожує винести корабель на скелі, а високі хвилі можуть змити всю команду. У першому випадку, вам потрібно вивертати кермо в протилежному напрямку, у другому врятує все та ж чарівна клавіша.

Капітану на замітку

  • "Аквіла" у перекладі з латинської означає "Орел".
  • Паруси підіймаються клавішею "E", прибираються клавішею "Q".
  • Щоб стріляти з фальконет, потрібно натиснути ПКМ, для стрільби з гармат потрібна ЛКМ, а для зміни типу знарядів, натисніть "R".
  • Для захисту від ворожих залпів та хвиль використовуйте клавішу "ПРОБІЛ".
Категорія: Все про AC: 3 | Переглядів: 5324 | Додав: Red_Shadow
Теги: битви, Аквіла, Assassin's Creed 3, морські
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Музика з якої частини вам найбільше подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін