Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Стартувала остання частина тривалого доповнення до Assassin's Creed 3 про шаленості Вашинґтона.
Шлях Радунхагейду нарешті завершується. Діставшись до Нью-Йорку, він повинен закликати всі сили, що дісталися йому від пращурів, щоб прорватися до фортеці узурпатора, та покласти край тиранії короля Вашинґтона. Запаліть полум'я нової революції! В історії, якої ніколи не було!

Для володарів Season Pass доповнення  вже доступне.

[ОНОВЛЕНО]

А тепер оцінки критиків.

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 23.04.2013 | 3625/(0)

Компанія Ubisoft випустила черговий патч 1.05 для Assassin's Creed 3. Змін небагато, і велика частина призначена для DLC Тиранія Короля Вашингтона: "Зрада". Патч вже доступний для власників персональних комп'ютерів та консолей.

Повний перелік змін одиночної гри:
- В охорони більше не буде в озброєнні меча Вашинґтона.
- Виправлена ​​ іконка потаємності після виходу з-під вовчого плаща
- Збільшено призову ефективність вовчої зграї проти ворогів з вогнепальною зброєю
- Вовча зграя більше не збиває Коннора з контр-вбивства.
- Виправлені інші відомі помилки в "Зраді" (злам замків, фрагменти пам'яті)
... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 17.04.2013 | 3975/(0)

Натисніть для збільшенняКомпанія Ubisoft анонсувала вихід видання Assassin's Creed 3 Washington Edition.

Assassin's Creed 3 Видання Вашингтона пропонує фанатам повноцінний ігровий досвід: крім основної гри збірник включає весь додатковий контент. Спеціальне видання надійде у продаж 11 квітня.


"Професійний вбивця Коннор відродиться з попелу рідного дому. Його меч, який несе свободу і справедливість, буде викований в полум'ї революції".

Ключові особливості Assassin's Creed 3:

... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 31.03.2013 | 3272/(0)

19 березня компанія Ubisoft оголосила про надходження у продаж "Зради" - другого з трьох епізодів доповнення для Assassin's Creed 3 - Тиранія короля Вашингтона. На цих вихідних, PC-Версія DLC несподівано для багатьох витекла в мережу, тому деякі нетерплячі фанати вже змогли її протестувати  одночасно з ігровою пресою. Тим не менш, пропонуємо вам ознайомитися з оцінками експертів.

Слідуючи сюжету повномасштабного DLC, "Зрада" є наступною главою історії про війну Радунхагейду проти знавіснілого короля Джорджа Вашингтона, яка приводить гравців в Бостон, де герой нашої пригоди знаходить знайомого, але несподіваного союзника. Радунхагейду також пізнає нову здатність - силу Орла, яка дозволяє йому швидко перелітати на короткі дистанції та нападати на ворогів, здій ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 21.03.2013 | 3249/(0)

19 лютого компанія Ubisoft оголосила про надходження в продаж "Безчестя" - першого із трьох епізодів доповнення для Assassin's Creed 3 - Тиранія короля Вашингтона. Тим часом великі закордонні ігрові видання мали можливість раніше інших випробувати і оцінити незвичайний для серії експеримент по впровадженню в гру альтернативної реальності і винесли свій вердикт.

З опублікованих на даний момент рецензій найпозитивніша з усіх, мабуть, належить авторам порталу Eurogamer. Свій ігровий досвід вони оцінили у 8/10 балів: "Тиранія виявилася кульмінаційним нагадуванням всього прекрасного, чим славиться серія ігор Assassin's Creed. Цей експеримент цілком окупає себе. Нова механіка геймплю і ще один раунд додаткових ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 22.02.2013 | 3259/(0)

Новий патч для Assassin's Creed 3 вже доступний для володарів персональних комп'ютерів!

Нарешті ми дочекалися цього. Сьогодні став доступний для завантаження довгоочікуваний патч 1.02 який виправляє величезну кількість багів, виявлених після початку старту продажів. Нагадаємо, що на консолі ця "таблетка" від головного болю для геймерів з'явилася трохи менше місяця тому. Завантажити можна тут, важить 92Mb. Приємної всім гри!

Мережева гра:

Виправлені помилки в системі персоналізації у мережевій грі.
Виправлені незначні помилки інтерфейсу в ігровому лоббі.
Звукові повідомлення під час гри тепер працюють корект ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 15.01.2013 | 3400/(0)


Оголошено склад та дату виходу наступного набору додаткового контенту для Assassin's Creed 3.

Сьогодні компанія Ubisoft повідомляє про реліз другого DLC зі складу Сезонного пропуску Assassin's Creed 3, яке цього разу буде повністю присвячене багатокористувацькій складовій гри .

The Battle Hardened Pack ("Загартовані в бою") вийде на PlayStation 3, Xbox 360 та PC і додасть три нові карти, і трьох нових персонажів в брутальному багатокористувацькому режимі. Доступний 8 січня на Xbox 360, 9 січня на PlayStation 3 і 15 січня на PC за ціною £ 7.99 (800 Microsoft Points), набір принесе невелику різноманітність в симульованих анімусом хаотичних багатокористувацький баталіях.
Також повідомляється, що власники Сезонного п ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Aleks__ | 08.01.2013 | 3197/(1)

Видавець поки не повідомляє коли саме він стане доступний для завантаження, але вихід запланований одночасно на всі ігрові платформи. Список внесених змін колосальний, починаючи від виправлення глобальних багів, та закінчуючи виправленням мультиплеєра.

 

... Читати далі »

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 19.12.2012 | 3255/(0)

Компанія Ubisoft оголошує про те, що продажі (sell through) пригодницького бойовика Assassin's Creed 3 досягли 7 мільйонів. Таким чином, гра стала лідером за продажами по всьому світу за всю історію компанії.

Гравці не втрачали часу дарма: тільки в синглплеєрі вони прожили більше 82 століть ігрового часу, протягом яких скоєно більше 3 мільярдів вбивств; в багатокористувацьких баталіях кількість жертв віртуозного умертвіння досягло 250 мільйонів.

«Гравці виключно тепло прийняли Assassin's Creed 3, і завдяки їхній підтримці, гра стала одним із бестселерів цієї зими, - заявили Джефрой Сардана (Geoffroy Sardin), керівник продажів і маркетингу європейського офісу, і Тоні Кей (Tony Key), старший віце-президент з продажу та маркетингу Ubisoft. ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: 1001mem | 13.12.2012 | 3224/(0)

Ubisoft випустила перше доповнення до гри Assassin’s Creed III під назвою The Hidden Secrets. Як з’ясувалося, розробники випустили всі додаткові місії, котрі раніше були доступні в якості бонусів для замовлення, в одній упаковці.

У доповненні з’явиться три місії:

- Втрачені руїни Майя – гравцям належить відправитися в Мексику, у стародавні міста індіанців Майя, які залишили ... Читати далі »

Категорія: Assassin's Creed 3 | Автор: Red_Shadow | 06.12.2012 | 3205/(0)

1 2 3 4 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін