Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
11:54
Проходження гри Кредо Вбивці - Братство крові
Дивимося ролик, в якому розповідається сюжет попередніх частин. Граємо за того ж Еціо Аудіторе. Гра триває рівно з того місця, на якому закінчилася друга частина.

Масовий результат

Слідуємо за дядечком Маріо, освоюючись в управлінні і трохи поліпшено бойовою системою. Включаємо Орлиний зір і піднімаємося по підсвіченій стежці. Стражники вбиваються досить просто, але іноді беруть числом. Добираємося до башти і зістрибуємо з неї

.
Повернення

Скачемо на коні за дядьком. Потрібно дістатися до вілли в Монтеріджоні. На вибір надаються відразу кілька завдань. Беремо те, що найближче до нас.

Відпочинок і розваги

Допомагаємо дівчині донести ящик квітів. Натискаємо відповідну кнопку і, спілкуючись, слідуємо за нею.

Скачки і перешкоди

Конюх упустив улюблену коняку Маріо. Швидко наздоганяємо її (ото сміхоти буде) і, осідлавши, повертаємо до стайні.

Стрільби

Піднімаємося на вежу і спілкуємося з найманцями. Необхідно знайти того, хто готував знаряддя, але не закінчив своєї справи. Після нашої розмови, інженер таки погоджується доробити свою роботу. І ми в свою чергу можемо випробувати гармати. Прицілившись, знищуємо п'ять манекенів.

Возз'єднання

Вирушаємо на віллу, де продумуємо подальший план дій. Піднімаємося на другий поверх, щоб відпочити з ... Катериною Сфорца, ото повезло хлопцеві.

Очорнення

Вранці Борджіа зі своїми людьми нападає на місто. Ми повинні дістатися до знарядь і утримати сили противника, поки городяни не сховаються в безпечному місці. Намагаємося охоплювати відразу декілька гармат противника, щоб знищити якомога більшу кількість за обмежений час. Потім вибираємо меч і йдемо на допомогу найманцям. В основному використовуємо захисну стійку, завдаючи контрудари. Так як у нас немає зброї, активно користуємося лікувальним зіллям. Від ударів особливо захищених ворогів, слід ухилятися. Наносимо удар ногою і добиваємо.

Аварійний вихід

Після того як Маріо вбили, а нас поранили, проривається до віллі разом з помічниками. Клаудія в небезпеці, допомагаємо їй. Йдемо в будинок, вбиваючи зустрічних ворогів. Щоб вистрілити з пістолета, необхідно затиснути відповідну кнопку і тримати удар. Чим далі тримаємо кнопку удару, тим точніше буде постріл. По тунелях покидаємо місто.

Переміщаємося в сьогодення і дивимося ролик, в якому ми з командою, ховаючись від "Абстерго Індастріз", добираємося до вілли в Італії.
Граючи за Дезмонда, слідуємо за примарою ассасiна. Стрибнувши вниз, виявляємо печеру. Пройшовши трохи вперед, використовуємо важіль, щоб Люсі могла проповзти через грати. А ми піднімаємося на стіну і просуваємося по обхідному шляху. Знову перетнулись, просуваємося разом. Встаємо на платформу і використовуємо її, щоб дістатися нагору. Проходимо нескладні випробування, поки не дійдемо до чергового важеля. Люсі використовує перемикач, і тепер ми можемо видертися по стіні і перейти на іншу сторону. Затиснувши кнопку, чекаємо, поки Люсі перестрибне через платформу. Пірнаємо у воду і йдемо до неї. Піднімаємося по дерев'яній конструкції і потрапляємо на іншу сторону. Утримуємо кнопку, поки Люсі не перебіжить. Разом встаємо на платформу. Підходимо до краю і натискаємо кнопку. Далі все за тією ж схемою, допомагаємо то їй, то вона нам. Добравшись до святилища, оглядаємося навколо і, включивши орлиний зір, відкриваємо двері. Це місце стане нашим новим притулком. Виходимо на вулицю і активуємо перший маршрутизатор. Залишилося знайти ще три. При включеному орлиному зорі, по-перше, щитки будуть світитися яскравим світлом, по-друге, їх можна знайти по лініях електропередач, які також виділяються відповідним забарвленням. Шукати потрібно не тільки на території вілли, а й по всьому містечку. Повертаємося в притулок і лягаємо в Анімус, але перед цим раджу вам поговорити з товаришами, можна взнати багато цікавого. Проходимо невелику випробування від Ребекки, складаючи якомога довгий ланцюжок з вбивств.

Послідовність 2

Тут водяться тигри

Прокидаємося в будинку, де якась жінка доглядає за нами. Одягаємося і вирушаємо до лікаря, так як наше здоров'я неабияк попсоване. Добираємося до дзвіниці і піднімаємося на неї так, щоб не помітили стражники. Синхронізуємо місцевість, зістрибує вниз. Підслухавши розмову стражників, слідуємо за ними. Щоб залишатися поза полем їх зору можна використовувати натовп або лавки. Уже на площі вбиваємо всіх до єдиного, потім говоримо з чоловіком.

Заплічних справ майстер

З пагорба спостерігає кат, який пообіцяв убити чоловіка, якщо він забере повішене тіло своєї коханої. Піднімаємося на пагорб, де бачимо невелику будівлю. З даху можна нанести удар в польоті захованим клинком. Залишається тільки втекти з місця злочину.

Новоприбулий

Макіавеллі не очікував побачити нас, тим не менш, необхідно супроводити його. По дорозі отримуємо трохи грошей. У крамниці коваля купуємо римські наплічники і коротку зброю "Стилет". Борджіа знаходиться в забороненій області. Можна безпосередньо прорватися до нього і вбити всіх стражників. А щоб розправитися з ним, чергуємо удар ногою і атаки мечем. Залишається тільки захопити конюшню. Для цього піднімаємося на зазначену вежу і підпалюємо її. Підходимо до вивіски, щоб поліпшити конюшню.

Легкі гроші

Сідаємо на коня і слідуємо за Макіавеллі на Капітолійський міст. В дорозі стаємо жертвою злодія, але дуже швидко наздоганяємо його і забираємо все, що нам належить.

Кому лист?
Наша задача зустрітися з агентом і забрати листа. Слідуємо за Макіавеллі до Колізею. Діставшись туди, відбиваємося від стражників. Потім наздоганяємо кур'єра, який забрав лист.

Crepi il Lupo

Відносимо лист Макіавеллі, який ми забрали у кур'єра. Тут же піддаємося атаці від послідовників Ромула. Їх багато, тому тримаємо оборонну позицію з використанням контратак.

Зали Нерона.

Виявивши притулок послідовників Ромула, проникаємо в нього і вирушаємо на пошуки святині. Перше випробування - активувати чотири механізми. Зробити це досить таки просто. Відправною точкою до всіх механізмів є невеликий камінь біля колони. Коли все запрацює на повну силу, фонтан провалиться вниз. Зстрибуємо в воду. Вибираємося з води і йдемо в прохід, зі зламаними воротами. Повертаємо направо, трохи пройшовши знову направо. Піднімаємося на конструкцію і стрибаємо на стіну, вхопившись за уступи. Таким чином, перетинаємо закриті ворота. Перед нами територія покрита вогнем. Відразу ж повертаємо направо і деримося вгору по уступах. Також проходимо через територію охоплену водою. Поруч з багаттям піднімаємося на стіну. Добравшись до балкона, забираємо скарби з скринь і Сувій Ромула. Вибираємося назовні через відкритий люк. Спілкуємося з Макіавеллі і слідуємо за ним. Завдяки тунелях ми можемо швидко переміщатися по місту. Вирушаємо в притулок на Тіберіні.
Замітка: Тепер ви можете грабити гробниці послідовників Ромула, зібравши всі сувої відкриваємо двері до обладунків, які доречі найміцніші у грі.

Послідовність 3

Воїн, коханець і злодій

Піднімаємося на точку огляду, щоб синхронізувати територію. Можна отоваритися у коваля чи лікаря. На вибір дається три завдання, виконати які можна в будь-якому порядку.

Між молотом і ковадлом.

Дізнавшись про ситуацію, виходимо на вулицю і, не відволікаючись на солдатів, біжимо за капітаном Борджіа. Наздоганяємо і вбиваємо його, бажано захованим клинком. Добираємося до вежі, до якої так прагнув капітан, піднімаємося на неї і підпалюємо. З стражниками , що стоять поруч, бажано розібратися, щоб вони не відволікали під час лазіння. Підніматися на вежу по уступах, які розташовані не зовсім зручно. Якщо з однієї сторони немає уступів, потрібно шукати їх з іншої. Повертаємося до Бартоломео. Потім говоримо з архітектором для поновлення казарм найманців.

Важливі переговори

Соларі, господиню закладу "Квітуча троянда ", захопили в полон работорговці. Для викупу необхідно набрати 2500 Флоринів. Підходимо до перехожих і в нахабну обкрадаємо їх, натискаючи відповідну кнопку. Якщо робити це на очах у стражників, то вони відразу ж визнають нас за злодія і нападуть. Втім, вбиваючи і обшукуючи їх, ми будемо отримувати не тільки гроші, але і різні корисні предмети, метальні ножі, аптечки і т. д. Особливо багато грошей у капітанів Борджіа. Однак вони дуже швидко ховаються, але якщо встигнути їх вбити, то винагорода буде відповідною. Набравши потрібну суму, йдемо до работорговців. Віддаємо гроші, але вони все одно вбивають дівчину. Швидко розправляємося з ними і повертаємося в "Квітучу троянду". Зустрічаємо маму з сестрою. Клаудія вирішується допомогти, замінивши загиблу господарку. Говоримо з архітектором, щоб відремонтувати "Квітучу троянду" на ті самі 2500 Флоринів, які ми збирали.

Подвійний агент

Ла-Вольпе вважає Макіавеллі зрадником, Еціо ж у свою чергу заперечує це. Ла-Вольпе пропонує підслухати розмову Макіавеллі. Ми погоджуємося, щоб розставити всі крапки над i і переконати його приєднатися до Братства. Добираємося до ринку на зустріч з Ла-Вольпе. Спостерігаючи за подіями, захищаємо злодія, знищивши шістьох лучників, поки вони не вбили його. Йдемо разом із злодієм в безпечну зону так, щоб не помітили стражники. Зменшити рівень відомості можна по-різному. Наприклад, зриваючи плакати, підмовляючи глашатаїв, або вбиваючи чиновників. Ставши інкогніто, повертаємося до Ла-Вольпе. Говоримо з архітектором для поновлення будівлі гільдії злодіїв.

Збір даних

Обговоривши з однодумцями план дій, вирушаємо на розвідку. Необхідно встановити місцезнаходження Яблука Едему, Катерини Сфорца, Чезаре і Родріго Борджіа. Говоримо з агентом.

Послідовність 4

Лігво злодіїв

Катерину схопили і збираються катувати. Ох тільки б дібратися до цих гадів!..

Чужинець у замку

Перш ніж врятувати її, ми повинні проникнути в замок і вбити Чезаре і Родріго. Пірнаємо у воду по ліву сторону від моста. Деремося по стіні, залишаючись непоміченим. Стрибаємо в копицю сіна і чекаємо, поки до нас не наблизиться стражник, щоб безшумно усунути його. В принципі залишатися постійно непоміченим складно, але якщо для вас важлива повна синхронізація, то можна спробувати простежити маршрути стражників і спробувати прошмигнути повз них. Якщо ж це не так важливо, то можна здійснювати невеликі помилки, але, знову-таки не привертаючи занадто багато уваги, інакше проходження місії вийде надто затягнутим. Контрольні точки чітко позначені. За ним і пересуваємося, спостерігаючи за подіями, що відбуваються в замку . Врятувати Катерину з ув'язнення можна піднявшись на дах, а вже з внутрішнього дворика потрапити всередину замку. Розправляємося з парочкою стражників.

Фатальна жінка

Єдиний ключ від камери знаходиться у Лукреції Борджіа. Повертаємося у внутрішній двір, звідти піднімаємося на саму верхню точку. Виявивши її, акуратно спускаємося вниз. Розбираємося з кількома стражниками і хапаємо Лукрецію в заручники. Відтягугніть її в камеру Катерини, розправляючись по шляху зі вартою.

Тягар, що ми несемо

Звільнивши Катерину, беремо її на руки і вибираємося із замку, знищуючи стражників. Правильний шлях вказують білі голограми. Скидаємо її вниз на копицю сіна і самі стрибаємо слідом, але не поспішаємо виходити. Чекаємо, поки пройде стражник, щоб зробити смертельне захоплення. Продовжуємо йти. Коли наткнемося на закриті ворота, праворуч бачимо механізм, що відкриває їх. Потім піднімаємося по перших же ліпшій сходах, де буде ще один механізм.

Захисник Форлі

Посадивши Катерину на коня, скачемо вперед, не реагуючи на стражників. Промчав по мосту, наші шляхи розходяться, але ми ж, у свою чергу, б'ємося з ворогами, поки не закінчиться таймер. За цей час Катерина встигне втекти. Продовжувати бій не має сенсу, тому тікаємо. Сховавшись, зменшуємо популярність і вирушаємо за наступне завдання.

Людина з народу

Щоб зміцнити наші сили, нам потрібно більше однодумців. На міні карті відзначені місця, де стражники нападають на мирних громадян. Захищаємо римлян, потім переконуємо їх вступити в Гільдію асасiнів. Спочатку можна нанести удар з відстані, використовуючи метальні ножі або арбалет і потім вже добивати мечем. Тепер ми в будь-який момент можемо викликати помічників асасiнів, натискаючи відповідну кнопку.

Рецидивіст

Плачуча дівчина повідомляє, що Мальфатто вбиває ні в чому не винних панночок. Потрібно знайти і вбити його. Швидко слідуємо за куртизанками, які зазначені на міні карті синьою ціллю. Виявивши Мальфатто, біжимо за ним. Можна наказати ассасінам-учням убити його, досить близько підійшовши до цілі, поки вона не підсвітиться. Чим частіше ми викликаємо їх, тим більше досвіду вони отримують.

Вантаж - люди

Говоримо з хлопчиком і дізнаємося, що Сильвестро Сабатіні викрав людей і зник. Добираємося до зеленої зони на міні карті, включаємо "Орлиний зір" і, виявивши Сильвестро, слідуємо за ним. Не можна попадатися на його очі, щоб уникнути десинхронізації. Він приведе нас до рабів. Прибувши на місце, найкраще викликати помічників, так буде легше впоратися з цілями. Розправившись з ними, йдемо в голуб'ятник. Тут ми можемо покращити екіпіровку асасінів-учнів.
Несподіваний гість

Чуємо голос і намагаємося з'ясувати, звідки він долинає. Для цього йдемо вниз по сходах і одразу на повороті взаємодіємо з підсвічуваною коробкою. Невідомим виявляється наш старий друг Леонардо. Він передає нам карту, на якій відзначені розташування бойових машин. Їх знищенням ми і займемося. Сідаємо на лавку і купуємо у Леонардо новітні винаходи.

План кампанії

Щоб дістати карту з місцезнаходженням бойових машин, необхідно вбити тамплієра - наглядача, виявити якого можна Орлиним зором. По дорозі можна взяти в допомогу найманців. Прямуємо до воріт.

Вогнева міць

Отже, наша мета креслення бойової машина, які потрібно знищити за будь-яку ціну. Не можна щоб нас виявили, це призведе до десинхронізації. Переміщаємося виключно по дахах і височинах. Знищивши їх, піднімаємося нагору. Підкравшись до машини, підпалюємо бочки і швидко відбігаємо на безпечну відстань. Пускаємося слідом за возом з кулеметом. Наздогнавши і взявши його під контроль, намагаємося сховатися, таранячи супротивників на конях. Також, стежимо за здоров'ям, вчасно підліковуємось. Далі - більше. Влаштовуємося за кулеметом і починаємо розстрілювати найближчих ворогів. На завершення зістрибуємо з воза і розносимо його на друзки.
Замітка: Знищивши всі машини Леонардо, ви отримаєте можливість копувати парашути

План

Добираємося до притулку. Спілкуємося з Макіавеллі, Клаудією, Ла-Вольпе і Катериною. Потім дивимося на карту, що лежить на столі. Залишаємо притулок.

Послідовність 5

Банкір

Вирушаємо в бордель, на розмову з Клаудією.

Повернення боргів

Дізнатися місцезнаходження Банкіра нам допоможе сенатор Егідіо. Добираємося до Капітолійського пагорба. Включаємо Орлиний зір і, виявивши сенатора, захищаємо його від стражників. Далі, супроводжуємо до безпечного місця, бажано минаючи стражників. Для сплати боргу сенатора перед Банкіром необхідно зібрати 3000 флоринів. Робити це можна різними способами. Наприклад, красти у перехожих (найпростіший варіант), або виконувати квести і т. д.

По сліду грошей

Слідуємо за Егідіо до Банкірова. Підслухавши розмову сенатора і стражників, спускаємося вниз і продовжуємо стеження. Проникнути в Пантеон можна через дах, а щоб забратися на дах потрібно йти в задню частину будівлі. Підніматися починаємо по зруйнованої колоні. Добравшись до самого верху, дивимося вниз і спостерігаємо за капітаном Борджіа, який підраховує гроші. Акуратно спускаємося вниз, так щоб він не помітив, і в стрибку вбиваємо його захованим клинком.

В чужий монастир

Переодягнувшись у форму капітана, хапаємо скриню і ведемо стражників до Банкірa. За їх реакціїєю можна дізнатися правильний шлях.

Одна нога тут

Стражники виявили тіло капітана, тому йдемо за стражниками, які несуть гроші Банкірові, не потрапляючи їм на очі. Бажано наймати куртизанок, щоб легше було проходити по забороненій зоні. Також іноді використовуємо сіно, для знищення окремих супротивників. Продовжуємо стеження за Банкіром, використовуючи натовп і куртизанок як прикриття. Прибувши на вечірку, насамперед пірнаємо в сіно і знищуємо стражника. Повертаємо наліво і змішуюємося з натовпом. Коли буде проходити Банкір, викликаємо асасінів - помічників, які завершать нашу справу. Втікаємо, не відволікаючись на стражників, так як їх занадто багато.

Компромат

Стражники напали на Квітучу троянду", після того як дізналися що дівчатка викрали гроші. Дивимося ролик.А сестричка то підросла...

Послідовність 6.

Барон Де Валуа

Викликаємо коня і вирушаємо на допомогу до Бартоломео.

Сторож

Наша задача закрити троє воріт, щоб французи не змогли захопити казарми. Зробити це не так-то просто, коли нас постійно атакують. Тому на бої з противниками бажано не відволікатися, а зосередитися на закритті воріт. Обходити скупчення ворогів, не провокувати їх, а при потребі використовувати димові шашки, адже час обмежений. Заблокувавши всі шляхи, можна спокійно розправитися з французами. Далі, сідаємо на коня і скачемо за Бартоломео до табору Валуа. Щоб прорватися туди у нас недостатньо сил, тому відступаємо на час.

Французький поцілунок

Обговоривши план з Бартоломео, вирушаємо вбивати французів. Нам потрібні їхні обладунки, але вони не повинні бути забруднені кров'ю. Використовуємо клинок для вбивств. Не плутайте французів зі стражниками Борджіа. У французів синя форма, у стражників Борджіа червона. Території, де мешкають французи, відзначені на міні карті.

Троянський кінь

"Захопивши" Бартоломео в полон, слідуємо за ним і його найманцями. По дорозі непомітно знищуємо французів на заставах. Винищувати їх треба поодинці, за короткий час, поки вони не зрозуміли, хто насправді стоїть перед ними. Можна також випереджати найманців. У цьому випадку за грамотного планування у нас буде набагато більше часу. При цьому не можна далеко відходити від команди, це загрожує десинхронізацією. Після невеликих переговорів проникаємо у фортецю і йдемо назустріч з де Валуа. Він відмовляється відпустити дружину Бартоломео, після чого ми починаємо атаку. Вбиваємо три цілі.

Оревуар

Де Валуа втік. По дахах добираємося до іншого кінця фортеці і спускаємося до воріт. Розбираємося з чотирма стражниками і відкриваємо ворота. Не можна щоб французи виявили нас, тому йдемо по лівій стороні. Тут нам зустрінуться всього лише два стражника, а у внутрішньому дворі сам де Валуа, якого бажано вбити зі зброї дальнього бою (пістолет, арбалет).

Послідовність 7

Ключ до замку

Знижуємо популярність, якщо вона підвищена і вирушаємо в кабак, назустріч з Ла-Вольпе.

Затикаючи витік

Хтось явно доповідає про нашi плани ворогам. Всі підозри на Макіавеллі. Гільдію злодіїв ось-ось виявлять. Виходимо на вулицю і відбиваємо атаки супротивників. Потім сідаємо на коня і слідуємо за Ла-Вольпе, рятувати інших злодіїв. Захищаючи їх, дізнаємося свіжі новини. Для доступу до наступної місії, необхідні чотири ассасіна-рекрута. Звільняємо римлян від лап стражників.

Всi на допомогу!

Добираємося до східних воріт, звідки починаємо стеження за Мікелетто. Коли він передасть костюм для виступу стражникам, доручаємо ассасінові знищити цілі, а самі продовжуємо стеження за Мікелетто. І нарешті, до кінця простеживши за ним, дізнаємося, де проходить вистава.

Вихід на сцену

Проникаємо в Колізей, орієнтуючись за позначеними слідами. Піднімаємося на самий верх. Камера люб'язно вказує шлях, яким найкраще рухатися. Знищуємо чотирьох стрільців, бажано з відстані. Йдемо за лаштунки, до переодягнених ассасінів. Теж переодягаємося і виходимо на сцену, через один єдиний прохід, зазначений на міні карті. Швидко включаємо орлиний зір і встаємо на підсвічену область. Рухаємося по колу, поки не опинимося найближче до сцени. Знову включаємо орлиний зір і нападаємо на Мікелетто, але не вбиваємо його.

Втручання

Звільняємо П'єтро, беремо його на руки і добираємося до найближчого лікаря. Прямо біля крамниці на зустріч можуть попастися стражники, можна почекати поки вони пройдуть або викликати асасiнів на допомогу. Отримуємо ключ від П'єтро і бачимо злодія зрадника, який нібито допомагав нам під час нападу на віллу. Кидаємося навздогін за ним. Наздогнавши, отримуємо лист як доказ не причетності Макіавеллі до зради. За обмежений час добираємося до Ла-Вольпе, який через хвилину збирається вбити Макіавеллі, і зупиняємо його.Фух - близбко ж було...

Послідовність 8

Борджіа

Добираємося до замку Сант-Анджело, попередньо підготувавшись.

Реквієм

Папа римський знаходиться неподалік, наша задача знайти його. Деримося нагору, орієнтуючись за відмітками. В замок повертається Чезаре. Він у поганому настрої і жадає побачитися з Папою римським. Йдемо до потайних дверей і використовуємо ключ, отриманий від П'єтро. Звідси починаються невеликі випробування. Ліземо вгору, починаючи з ящиків з лівого боку. І так до кінця завершення спогада.

По яблуку в день

Дивимося ролик. Чезаре злий на Папу римського і вимагає від нього Яблуко Едему. Папа не погоджується, після чого Чезаре нападає на Лукрецію, з метою дізнатися про місцезнаходження Яблука. Добираємося до них, але занадто пізно. Дізнаємося, що Чезаре втік разом з Яблуком. Залишаємо замок через головні ворота. Біля виходу перетинаємося з Чезаре. Він перекриває нам шлях. Камера показує шлях наверх. Для цього відходимо трохи назад. Відштовхуємося від стіни і рухаємося по турніках, потім деримося нагору. Зстрибуємо з вежі прямо на сіно. Пробігши ще трохи, стрибаємо в воду. Тепер за обмежений час ми повинні дістатися до базиліки Св. Петра. Стражники будуть переслідувати нас, тим не менш, ми повинні прибути в базиліку без "хвоста". Включаємо Орлине зір, щоб виявити золотий купол.

Яблуко Едему

Взаємодіємо з куполом і забираємо Яблуко Едему. Чезаре хоче забрати Яблуко і нацькував на нас стражників. Еціо використовує нищівну силу Едему. Після чого вони самі себе вбивають. Але прибуває ще, не один десяток ворогів, тому просто біжимо, що є сил, поки не покинемо територію Ватикану і не станемо інкогніто. При бажанні можна побалуватися новою "іграшкою". Яблуко здатне автоматично відновлювати здоров'я, зате при його використанні рівень здоров'я помітно падає.

Роззброєння

Добираємося до скупчення ворожих сил. У нас в руках єдина зброя Яблуко Едему. Отже, чим довше утримуємо відповідну кнопку, тим більше радіус ураження. Радіус можна бачити по збільшуваному жовтому колі на землі. А білий круг означає моментальну смерть всіх, хто потрапить в нього. Потужність атаки безпосередньо залежить від здоров'я. Не треба доводити Еціо до повного виснаження. Таким чином, знищуємо п'ять цілей.

Небезпека

Вирушаємо на таємну зустріч Чезаре з кардиналами, щоб зірвати її. На зеленій ділянці, на міні карті, відшукуємо кардинала і починаємо стеження за ним. Зустрічних стражників можна знищувати за допомогою яблука, поки не бачить кардинал, або викликаючи асасінів. Зриваємо зустріч і як завжди розправляємося з солдатами Борджіа.

Всі дороги ведуть

Чезаре зібрав усіх своїх солдатів біля головних воріт Риму. Просуваємося до них і починаємо бій, використовуючи всі свої сили, в тому числі асасiнів. Знищивши всіх, дивимося ролик. Чезаре заарештовують за звинуваченням у зраді і вбивстві. Здється все... Чи ні?

Послідовність 9

Падіння

Останні слова Чезаре перед арештом здалися дуже підозрілими. Використовуємо Яблуко, щоб дізнатися правду. Вирушаємо за ним. Швидко натискаємо на відповідну кнопку. Убити його не вдалося, продовжуємо боротися з противниками.

Римський світ

Використовуємо коня, щоб дістатися до оливкового гаю. Перестрибуєм через зруйнований міст і просуваємося по оливковою гаю вже на своїх двох, знищуючи десятки стражників Борджіа. Добираємося до облогової вежі і піднімаємося на неї. Зстрибуємо вниз. Добираємося до воріт замку і деремося на ще одну вежу. Нарешті Наздоганяємо Чезаре і починаємо боротися з ним. У нього міцний захист, тому бій буде в три етапи. Краща тактика удар ногою + серія атак. Періодично будуть з'являтися стражники, бажано спершу вбивати їх, і тільки потім продовжувати бій з Чезаре. Під час коротеньких вставок швидко натискаємо відповідну кнопку, і відколюється частина обладунків з його тіла. Дивимося завершальний ролик. Кінець? Ще ні.

Повертаємося в сьогодення. Тепер нам відомо, де знаходиться Яблуко Едему, але пароль для відкриття приміщення з місцезнаходженням Яблука - ні. Граємо за Дезмонда. Намагаємося вийти на поверхню, включаємо Орлиний зір і бачимо якісь числа на стіні. Шон допомагає розшифрувати числа, і вони дійсно виявляються паролем. Вирушаємо в Колізей. Проходимо найпростіші випробування. Зстрибуємо вниз і повертаємо наліво, потім знову наліво. За генератором ліземо вгору. А далі все просто: камера люб'язно вказує правильний шлях. Генератори як би є покажчиками шляху. Тому, якщо заплуталися - шукаємо їх. Зробивши Стрибок віри , активуємо Орлиний зір. Бачимо червоні значки на стінах, з жовтими кругляшками. У цьому порядку і взаємодіємо з ними. Проходимо вперед через потайні двері. Слідуємо за голограмою, проходячи нескладні випробування. Знову включаємо Орлиний зір і відкриваємо ще одну потаємну дверку. Піднімаємося наверх і опиняємося в церкві. Дивимося ролик. Проходимо вперед і слідуємо за тінню ассасіна. Активуємо механізм. Повертаємо наліво і знову проходимо легкі випробування. Добираємося до чергового важеля. Спускаємося вниз. У залі з місцезнаходженням Яблука Едему необхідно активувати всі турніки. За активації кожного турніка, буде відкриватися новий шлях, в іншому випадку зникати (при виборі неправильного з двох). Дивимося заключний ролик.
Категорія: Проходження ігор | Переглядів: 5356 | Додав: Red_Shadow
Теги: Проходження гри Assassins Creed Bro, Проходження гри Кредо Вбивці - Брат
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін