Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
Ubisoft не прогнозує, що продажі Assassin's Creed 4 Black Flag поб'ють рекорд, встановлений Assassin's Creed 3. Про це, як повідомляє Gamespot, заявив виконавчий директор компанії Ів Гільмо під час дзвінка інвесторам і підбиття підсумків 2012-2013 фінансового року: "Повертаючись до Assassin's Creed 4 Black Flag, за нашими підрахунками ...ми очікуємо меншу кількість продажів у порівнянні з минулим роком".

Згідно з останніми даними, Assassin's Creed 3 з моменту релізу була продана тиражем 12,5 мільйона копій, що включає фізичні та цифрові продажі.
Так чи інакше, Ubisoft вірить, що As ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 17.05.2013 | 4871/(0)

Фанати Кредо Вбивці давно знайомі з закономірністю, що кожна нова номерна гра серії в якості місця дії вибирає якусь відому історичну епоху, переломний момент у житті людства. Сеттінґом Кредо Вбивці 4 Чорний прапор став так званий Золотий Вік Піратства, і згідно Дербі МакДевітту, сценаристу гри, вибір розробників був далеко не випадковим.

У новому інтерв'ю Дербі МакДевітт із задоволенням розповів про історичні дослідження, які він провів, перш ніж приступити до написання детального сюжету, а також поділився інформацією про те, як у минулому виглядав типовий пірат, і який спосіб життя він вів.

Як багато історичних досліджень вам довелося провести, перш ні ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 16.05.2013 | 5012/(0)

Днями в інтерв'ю видання EDGE продюсер студії Ubisoft Singapore Хьюдж Рікор (Hugues Ricour) зізнався, що Assassin's Creed 4 Black Flag запропонує «більш соціальний, більш зв'язний" ґеймплей для консолей наступного покоління, на які гра портується з високої конфігурації ПК. Студії допомагає Ubisoft Montreal, яка колись працювала над так званими "екзотичними місіями" Кредо Вбивці.

"Ми працюємо з ПК високої конфігурації, і це сильно спрощує процес [розробки], - сказав Рікор -. Ми досліджуємо можливості загалом для Assassin's Creed, так що ми в курсі того, що ігри стають більш со ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 30.04.2013 | 3813/(0)

Як вже відомо, в Assassin's Creed 4 Black Flag окрім 50 локацій будуть представлені три великих міста. Гавана дотримується європейського стилю, начебто Флоренції з Assassin's Creed 2, урядовий Кінґстон - аналог Бостона з Assassin's Creed 3, і, нарешті, Нассау - база Багамських піратів - традиційно передає піратський дух епохи.

Ґейм-директор Assassin's Creed 4 Black Flag Ашраф Ізмаїл (Ashraf Ismail) в ексклюзивному інтерв'ю Examiner поділився короткою характеристикою кожного з присутніх в грі міста.
< ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 16.04.2013 | 3652/(0)

Компанія Ubisoft опублікувала інформацію про колекційні видання Assassin's Creed IV: Black Flag. Склад та соковиті картинки-прев'ю далі. Також, гравці, які оформлять передзамовлення на гру, отримають спеціальний код для нової програми The Watch Dogs, метою якої є надання інформації про світ Assassin's Creed.


На минулих вихідних компанія Ubisoft вперше продемонструвала геймплей Assassin's Creed 4 Black Flag широкій публіці в рамках заходу PAX East 2013. Гра була показана за закритими дверима, тому "глядачам по той бік екрану" доведеться задовольнятися лише переглядом фотографій з виставки і читанням нової інформації зі слів тих, кому довелося побачити все в живу.

Отже, представляємо вам список найцікавіших нових деталей про Assassin's Creed 4 Black Flag:
            • На PAX East був показаний, за словами розробників, живий геймплей гри, проте виглядав він як заздалегідь оброблений на комп'ютері ролик.
            • Гравці отримають можливість подорожувати по світу без екрану завантажень і досліджувати острови.
            • Розробники відзначили, що гравець в будь-який момент з ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 25.03.2013 | 3232/(0)

Головний менеджер з контенту Assassin's Creed 4: Black Flag - Карстен Мейхілл, розповів, що нова частина пригод ассасинів буде більш реалістичною, мужньою, і в той же час покаже захоплюючу піратську історію. Команда оцінює свою роботу як еквівалент тв-серіалу від HBO (The Wire, Game of Thrones, The Sopranos, True Blood).
"Ми маємо прекрасну можливість для воскресіння піратів у відеоіграх. А прикладом попиту на цю тематику, стали морські битви в Assassin's Creed 3, однак змішування всього цього з більш проробленим абордажем, кораблями та геймплеєм на землі без кордонів і завантажень - непроста справа , "говорить Карстен."

"Ми намагаємося триматися подалі від кліше. Таких речей, як ходіння по планці, папуг на плечах, гаків замість рук та інш ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 11.03.2013 | 3260/(0)

Організація PETA, котра бореться за права тварин, вкрай негативно поставилася до одного з елементів геймплею майбутньої гри Assassin's Creed 4: Black Flag. За їх словами, можливість влаштувати полювання на бідних та беззахисних китів у грі вкрай неетично. Ось, що вони говорять з цього приводу:

"Ми, як організація, що веде боротьбу за права тварин, закликаємо всіх творців відеоігор відмовитися від показу на екрані сцен насильства над тваринами, та вже тим більше, їх вбивства" 

Представник компанії Ubisoft Стоун Чин не змусив PETA довго очікувати відповіді:

"Ми розуміємо ваші обуре ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 08.03.2013 | 3209/(0)

В останньому інтерв'ю виданню Kotaku продюсер Assassin's Creed 4 Black Flag Сильвейн Трот'є (Sylvain Trottier) заявив, що нова гра запозичить все найкраще від своїх попередників: Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations та Assassin's Creed 3. Команда розробників вірить, що історія Едварда Кенуейя продовжить традиції серії.

"Від Assassin's Creed ми візьмемо відкриту структуру, а також постараємось повернути те відчуття свободи, яке мав гравець, коли вирушав на вбивство ключової цілі, та міг вирішити:" Чи піду я у відкриту? Або по-тихому? Або проберуся непоміченим? Залізу на дах, аби здійснити вбивство з повітря? "Саме це відчуття свободи, коли ви проходите місію так, як ви забажаєте".
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 07.03.2013 | 3230/(0)

Зіткнувшись з безліччю витоків ще до офіційного анонсу, компанія Ubisoft, нарешті, зняла заборону на публікацію перших подробиць Assassin's Creed IV Black Flag. У прямому сенсі:  море інформації, скріншотів, артів та інших матеріалів. 

Розповідь про Assassin's Creed 4 Black Flag слід почати з того, що гра за традицією створюється кількома студіями Ubisoft, включаючи - Ubisoft Montreal (вона веде розробку), Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Québec (відповідальні за сінглплеєр), Ubisoft Annecy і Bucharest (розробляють багатокористувацьку складову). Жан Гедон (Jean Guesdon) є креативним директором гри, і він якраз дуже підходить на цю посаду, оскільки протягом останніх 7 років був нерозривно пов'язаний з серією Assassin's Creed - спочатку пр ... Читати далі »
Категорія: Assassin's Creed: BF | Автор: Red_Shadow | 04.03.2013 | 3600/(0)

1 2 »
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Хто з героїв гри вам найбільше подобається
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін