Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
16:49
Проходження гри Кредо Вбивці 2 Частина I
Хлопчаки

Починається наша історія з розбирання двох італійських родин. Слово за слово - і ось ватажок однієї з банд і за сумісництвом найлютіший ворог Аудиторе - Вієрі Пацци - дістає камінь і кидає Еціо прямо в обличчя, спровокувавши атаку.
У бійці використовуйте виключно контратаку - набагато швидше впораєтесь, ухилятися ці телепні не вміють. Незабаром прийде брат Еціо - Федеріко - і захоче подивитися, скількох Еціо зуміє завалити. На ділі це означає другу хвилю ворогів, з якою чинимо так само, як з першою.
Підлий боягуз Вієрі втік із залишками своєї банди. Начебто перемога, але Еціо обливається кров'ю. Треба до лікаря, а гроші всі пішли на борделі та випивку. Що робити? Звичайно, мародерствувати! Потрібно обібрати кількох повалених хлопців Вієрі у пошуках 200 флоринів.

Бачили б ви іншого хлопця

Тепер до лікаря. Біжіть за Федеріко, де потрібно - стрибайте. Незабаром опинитеся перед дивною істотою з великими круглими очима і дзьобом. Це і є доктор. Всього за 200 флоринів він врятує "гарненьке личко" нашого героя. Шрам на губі, втім, залишиться. Не страшно: Альтаїр і Дезмонд адже живуть якось з такими ж ...

Брати-суперники

Пора спати? Ні, веселощі тільки починається. Федеріко пропонує нову розвагу - побігати наввипередки. Фінішна пряма на даху найближчій церкві. Обігнати братика за наміченим шляхом неважко.
Інший спосіб: Забратися безпосередньо по стіні церкви. Легко і швидко.
Далі просто піднімаємося на дзвіницю по стінці і спостерігаємо ролик під чудову музику Джаспера Кiда. Славна нічка видалася.

Стаканчик перед сном

Ну а тепер-то додому? Знову ж ні - у вікнах будинку, де живе кохана Еціо - Христина Веспеччі, - ще горить світло. Ну як тут не відвідати? Спускатися потрібно скоріше, щоб не віддаляти момент побачення, так що, попередньо оглянувши місцевість, стрибаємо з вежі в стіг сіна внизу ...
... Нас чекає м'яка посадка і неласкава зустріч: головорізи Пацци обшукують вулиці в пошуках Аудиторе. Їх легко забити контратаками, так що можете і побитися, якщо хочете. Можна й не нариватися. Як би там не було, ми дісталися до будинку Христини.
Кристина зустрічає коханого досить прохолодно, але тут же вона розтане і ... тисніть вчасно потрібні кнопки, щоб надати ролику побільше романтики. Відводити від екранів дітей не обов'язково.
Ось вже і світає. "З добрим ранком, дочка!" - Вривається в кімнату батько Христини. "І Вас, молода людина, з добрим ранком" - хмуриться він, замахуючись свічником. Герой-коханець ледь встигає натягнути штани і вистрибнути у вікно.
"Зрубайте йому голову!" - Волає з балкона люб'язний мессер Веспуччі підоспілим стражникам. У стражників зброї не спостерігається, так що голову, схоже, будуть відривати голими руками. Еціо така перспектива не приваблює, і він пускається в перегони. Ну чи не пускається, якщо враховувати те, що стражники поки не страшніше хуліганів, з якими ви стикалися раніше.
Замітка: Після цієї місії відкриється новий тип побічних завдань: гонки.

Посильний

Ось ми і вдома. Під суворим поглядом свого батька Джованні, який чув про пригоди нащадка, Еціо мліє, але той швидко змінює гнів на милість і довідується, мовляв, ти, синку, про роботу не забуваєш хоч? "Та ні, звичайно!" - З полегшенням вигукує Еціо.
Професія Еціо найбільше підходить для такого талановитого трейсера, як він - кур'єр. Нам видають лист і відправляють до самого Лоренцо Медічі. Справа легка: збігати туди і назад.
Замітка: Лист можна прочитати, вийшовши в Меню -> База даних -> Документи. Надалі тут можна буде прочитати майже всі документи, навіть з побічних кур'єрських місій.
Лоренцо вдома не виявиться, але лист ми передали. Біля дверей будинку нас зустрічає Федеріко в блаженному неробствi і глумиться. Не звертайте уваги, але біля дверей затримаєтеся і підслухатe початок таємничої розмови.
Усередині Джованні розмовляє з другом сім'ї - гонфалоньєром Уберто Альберти. Почувши про те, що Лоренцо поїхав, Джованні відсилає сина поговорити з рештою сім'ї і залишається з Уберто наодинці. З Уберто ж ми ще зустрінемося.
Замітка: Після цієї місії відкриється новий тип побічних завдань: кур'єрські доручення.

Замітка: Наступну трійку завдань можна виконувати в будь-якому порядку.
Таємниця Петруччо

Петруччо, молодший брат Еціо, збирає пір'я з невідомою метою. На жаль, пір'я лежать на дахах, куди йому не залізти, та до того ж йому давно пора спати. Так що потрібно виручати брата поки його не загнали в ліжко.
Всього є три пір'їнки, всi на дахах. За дві з половиною хвилини вам потрібно зібрати їх усі. Часу більше ніж досить, так що можна не поспішати. Після повертайтеся до Петруччо і віддайте подарунок. Навіщо йому пір'я, він так і не скаже.
Замітка: Після цієї місії ви зможете збирати пір'я, які стануть в нагоді пізніше. Три пір'їнки, що ви зібрали, в рахунок не йдуть.

Розплата за зраду

Клаудія, сестра Еціо, тихо плаче на лавці - їй зраджує її молодий чоловік на ім'я Дуччо. Треба покарати негідника!
Ось і він. Щосили заграє з новою пасією і вже навіть дарує її обручку. Вчасно натисніть кнопку - і Еціо нагородить Дуччо ударом в щелепу. Потім у міцних виразах вкаже йому на те, як він недобре поводиться. Противник лізе в бійку. Він ще не знає, як Еціо вміє проводити контратаки.
Замітка: Після цієї місії відкриється новий тип побічних завдань: бійки.

Друг сім'ї

Ну і на останок - знайомство з новим, сюжетно значущим персонажем. Підходимо до Марії - матері Еціо - і заводимо розмову. Вона запропонує прогулятися. По дорозі мати з сином будуть розмовляти про сварку з родиною Пацці, так що не поспішайте бігти вперед, якщо не хочете пропустити розмову. Втім, Марія зовсім не поспішає, так що швидко добігти до пункту призначення не вийде.
Куди ж вона нас вела? До самого Леонардо да Вінчі! Ще молодий, він тільки думає про можливість змінити світ. А поки він лише пише картини, які Еціо змусять тягнути до будинку. Беремо коробку і знову ж таки не поспішаємо, слухаючи діалог. Втім, можете і пуститися на біг, якщо вже вам так хочеться - Марія і Леонардо наздоженуть. Пізніше ви ще не раз зустрінетеся з Леонардо, а поки настав момент прощання.

Особлива доставка

Знову за роботу! Батько просить доставити два листи і забрати одну з голуб'ятні. Не вперше, впораємося. Однак по ходу справи будуть відбуватися дивні речі.
Перший лист - для куртизанки і бомжуватого вигляду грубого мужика - схоже, злодій. З чого б це Джованні, багатому банкірові, листуватися з подібними особистостями? Схопивши лист, дані суб'єкти ретируються, залишивши Еціо в роздумах.
Другий адресат чекає на даху. Цей схожий на найманця - на голові бандана, на руках татуювання. Чоловік дуже підозрілий, запитує, чи не було стеження і говорить щось незрозуміле про нічний виїзд незрозуміло кого. А потім тікає вдаль, не відповівши на жодне із запитань. Темні справи кояться ... У голуб'ятні нікого немає. Просто забираємо лист і в тривозі поспішаємо додому.

В'язень

Вороги спалили рідну хату ... Ну, не спалили, але погромили неабияк. А де всі? Невже нікого немає? ..
... Вчасно натискаємо кнопку, щоб не отримати глечиком по черепу. Служниця, всього лише служниця ... Вона повідомить, що за ті кілька хвилин, що ми носилися по місту з листами, Федеріко, Петруччо (його-то за що?) І Джованні запроторили до в'язниці. Марія і Клаудія тут, але з Марією щось не так: дивиться скляним поглядом в одну точку і не розмовляє. Що з нею зробили стражники? ..
Треба терміново розібратися, в чому справа! Питати з влади, схоже, безглуздо, оскільки за словами служниці до в'язниці хочуть посадити і нас. Так що вирушаємо відвідати батька.
Йти до в'язниці через парадний вхід було б нерозумно, так що збираємося на будівлю з північної прибудови. Майданчик патрулює самотній стражник. Хапаємо його за грудки і кидаємо через бійниці або на будівельні ліси - в будь-якому випадку випустить дух відразу.
Замітка: Можна просто непомітно для нього забратися по цим самим лісам на наступний ярус.
На наступному ярусі чергують вже двоє вартових. Чинимо з ними також, як з першим - тобто, або через бійниці, або ніяк. У будь-якому випадку піднімаємося на вежу і підбираємося до зазначеного вікна. Батько нічого толком не розповідає і відсилає назад додому - забрати чергову пачку документів і віддати їх Уберто Альберти. Ну що за знущання?

Спадщина

Будинок не поспішаючи оглядаємо - ми тут перший і останній раз. Хоча нічого цікавого тут немає, так що просто включаємо орлиний зір і спрямовуємо погляд на камін. Підходимо до нього і відкриваємо тайник. У скрині знаходимо меч, прихований клинок (зламаний), стильний костюм з капюшоном і листи для Уберто. Модник Еціо напинає біле вбрання (тепер воно з вами назавжди) і прибирає до рук клинки - стануть в нагоді.
Ще й як знадобляться. У дворі вже чекають двоє вартових з оголеними мечами. "Ей, може, ви мене заарештуєте?" - "Та ми сюди взагалі грабувати і вбивати прийшли ..." З прийомів поки тільки удар, блок і контратака, здоров'я ще мало, але й вороги толком битися не вміють. А ось Еціо вже ніби тренований вбивця. Приріже обох контрударами і навіть не скривиться. Після, поспішаємо до Уберто.
Замітка: Стражники на вулицях обзавелися зброєю і шукають вас. Будьте обережні.
Уберто здивований нічним візитом. Побіжно прочитавши отриманий документ, він заспокоює Еціо, кажучи, що сталося непорозуміння. Тим не менш, Еціо хоче бути присутнім на завтрашньому суді, щоб особисто переконатися в цьому. На пропозицію залишитися переночувати він відмовляє - у гонфалоньєра гості. Он, хтось страшний і в капюшоні по кімнаті ходить. Ще одна особистість, з якою ми познайомимося пізніше.

Останній герой

Дочекавшись ранку, йдемо на суд. Щось тут не так. Родичам вже накинули петлі на шиї. Уберто, який начебто повинен допомогти, активно звинувачує недавнього друга в змові і заперечує існування документів, які ми йому вчора принесли. Треба б підібратися ближче, та як крізь цей натовп проштовхнешся? А поки проштовхувалися ... Загалом, в родині Аудиторе стало на трьох чоловіків менше. "Зрадник!" - В люті кричить Еціо. Необачно. Ще недавно добрий і турботливий Уберто сичить "Вбийте його!" - І ось вже закутий у залізо бугай з величезним сокирою одним ударом позбавляє нас єдиної зброї. У натовпі знайомий злодій, якому ми недавно відносили лист, викрикує слушну пораду: мовляв, біжи-но ти, хлопче, подобру-поздорову, що ми і зробимо.
Кидаємося в сторону, збираємося на стіну, втікаємо по дахах - проти вас великий натовп стражників, серед яких є громили (броньовані здоровані з сокирою, якщо хто не знав.
Від варти ви втекли, але Еціо від цього не легше. На такий песимістичній ноті закінчується перша послідовність.

Флорентійська республіка
1476
Так Еціо Аудіторе втратив половину сім'ї та придбав великі проблеми. Ніби вся рідна Флоренція обернулася проти нього. Адже він навіть не розуміє, що взагалі відбувається. Ясно одне: вбивця Уберто повинен бути покараний.

Замітка: На дахах вийшли на чергування лучники. Подорожувати по місту стало ще небезпечніше.
Замітка: На стінах деяких будинків з'явилися гліфи, які відкривають частини Істини. Знайти їх ви можете, скориставшись картами.

Маскування

Для початку треба переконатися, що з живими членами сім'ї все гаразд. Яка удача: служниця, яка сховала Марію і Клаудію, чекала Еціо біля будинку. Вона вкаже шлях, а добиратися Еціо віддасть перевагу поодинці, побоюючись стеження.
Замітка: У лівому верхньому кутку з'явився індикатор розшукуваності. Зараз ви як раз в розшуку. Це означає, що стражники будуть придивлятися до вас, а потім кидатися в атаку. З цим поки нічого не поробиш, доведеться триматися подалі.
Роза колти, кращий бордель в місті. Так, саме тут сховалися мати і сестра. Зайшовши всередину, Еціо відразу потрапляє під крило господині борделя - прекрасної Паоли. Вона приймає подяки за опіку і з розумінням ставиться до благородного прагнення жорстоко помститися зраднику Уберто. Але просто так вона Еціо не відпустить. "Я навчу тебе, як залишитися в живих", - говорить Паола і виводить нас у внутрішній дворик ...
... Стовпилися в тісні купки куртизанки всі як одна спрямовують на юнака спокусливі погляди. Тут навіть охочий до протилежної статі Еціо, мабуть, зніяковів. Тепер треба підійти до компанії дамочок і встати в її центр. Це не просто так, поки ми серед такого прекрасного суспільства, нас ніхто ні в чому не запідозрить. Ну а що - йде багато одягнений чоловік в оточенні зграйки куртизанок - які вже тут темні задуми. Ось і все маскування.
Потершись трохи біля них, Еціо потрапляє під опіку Паоли. Тепер треба пройти за нею по людній вулиці, заповненої патрулями варти. Використовуйте отримані навички, щоб не попастися. Якщо купка цивільних, в якій ви так затишно влаштувалися, веде вас не туди, куди треба, перескакуйте в іншу, тільки не затримуйтеся на відкритому місці.
Інший спосіб: Можна зробити простіше - пробігти за Паолою по дахах, не спускаючись, втім, занадто низько. Але краще, звичайно, попрактикуватися.
Потім Паола змусить Еціо зрізати на вулиці п'ять гаманців - все заради його блага. Ну що ж, крадемо. Тільки одразу ж відходимо подалі від місця злочину, а то обікрадений може і в бійку полізти. Ви ж не хочете нікого вирубувати спритною контратакою?
Замітка: Після цієї місії ви зможете наймати групи куртизанок, злодіїв і найманців.
Козир в рукаві

Отже, Еціо навчився виживати, та й убивати він, загалом-то, вміє. Залишилося лише роздобути зброю. Є у нас клинок складної конструкції, але він зламаний. Хто може полагодити? Паола відправить до Леонардо.
Леонардо і радий допомогти, та тільки на розшифровку креслення потрібнмй час. Еціо не терпиться, але доведеться почекати ...
... Пізно ввечері Леонардо, нарешті, закінчить і заявить, що доведеться відрубати власнику клинка палець. Добрий погляд, приємна посмішка і м'ясницький топірець в руці ... Втім, він жартує - нічого рубати не доведеться.
Проте зараз обом стане не до жартів: хтось чесний і порядний настукав сторожі, що в сусідній майстерні зараз гостює небезпечний злочинець - Еціо то є. Грубий солдафон виводить Леонардо у двір і, не знаючи, що перед ним взагалі майбутній великий вчений, починає бити. Хм, як там цей клинок висувається? ..
Зайшовши зі спини, убийте стражника. Потім віднесіть його в невеликий домашній морг, облаштований Леонардо в майстерні. Перехожі будуть поглядати, але під загрозливим поглядом промовчать. Кладіть труп у вказаній комірчині і прощайтеся з Леонардо. Тепер у вас є повний набір початківця ассасiна, включаючи базові вміння.

Суддя, присяжний, кат

Настав час розплати. Ідіть до церкви Санта-Кроче. Там Уберто Альберті і Лоренцо Медічі якраз пiдходят до будівлі, напружено розмовляючи про владу в місті. Побіжно Лоренцо згадав про нових союзників Уберто - Пацці. Швидко ж він переметнувся ...
Але нам пора діяти. Належить проникнути у внутрішній двір повз охорони і вбити зрадника, при цьому залишившись непоміченим. Спускайтеся на площу. Змішайтися з натовпом і йдіть по вузькій вуличці прямо перед вами. Бачите куртизанок? Не пошкодуйте 150 флоринів, щоб вони відвернули стражників біля входу. Заходьте всередину.
У внутрішньому дворику варти немає, зате є багато стоять на місці людей, захоплених бесідою, серед яких можна сховатися і послухати діалоги між гонфолоньером та відвідувачами виставки. Уберто всіляко вихваляють, а на Аудиторе обмовляють. Накопичте, якщо хочете, злості і підходьте до нього.
Інший спосіб: Можна й не маскуватися. Біжіть по дахах наліво, не затримуючись на одному місці, щоб не привертати увагу лучників. Забирайтеся на дах церкви зі східного боку (з боку дзвіниці), де лучників немає. Вуаля - внутрішній двір перед вами, трійка лучників варто до вас спиною. Можна зістрибнути Уберто буквально на голову.(що я і зробив).
Як би ви не таїлися, Уберто все одно вас помітить. Бити треба швидко, інакше він покличе варту, і все пропало. Завдавши удару ... п'ять ударів, Еціо переноситься в свій перший коридор пам'яті, де Уберто повідомляє йому, що насправді він рятував своїх близьких. Про що це він?
Ну нехай. "Це я, Еціо Аудиторові! Дізналися?" Німа сцена. "Варта!" - Схаменувся хтось. По ящиках встрибуйте на стіну, звідти на дах і, не звертаючи уваги на туго розумних лучників, втікайте.
У базі даних з'явився лист Уберто, адресований дружині. З нього ви зрозумієте, що він мав на увазі, кажучи про близьких. Схоже, він був лише пішаком у великій змові.

У притулок

Вбивство гонфалоньєра - серйозний злочин, так що з Флоренції треба терміново накивати п'ятами. Але поки ми в розшуку, далеко не втечеш. Паола підказує три способи позбутися від уваги влади: зривати плакати з портретом вбивці, підкуповувати глашатаїв (500 флоринів штука) і вбивати продажних чиновників. Парочка плакатів висить поруч з борделем, а десь поблизу зазвичай гуляє чиновник.

Арріведерчі

Ось тепер пора в дорогу - на віллу дядька Маріо в Монтеріджоні. Нарешті Еціо зустрічає матір і сестру. Матері краще не стало, а Клаудія дуже засмутилася, дізнавшись про смерть рідних, але тут нічого вже не поробиш. Прощаємося з Паолою і виходимо на вулицю.
Від нас вимагається вивести матір і сестру за міські ворота. Заслони варти не датут вам відхилитися від наміченого шляху. Тільки не здумайте вступати в бійку. Всі стражники в окрузі злетяться на вас і порубають ваших підопічних.
Біля воріт чергує великий загін варти і нікого не пускає. Наймайте куртизанок, які ошиваються поблизу і просіть їх відвернути охоронців. Виходьте з міста.
До побачення, Флоренція. Сюди Еціо повернеться лише через рік, а поки приготуйтеся до зміни обстановки: замість міської суєти вас чекають похмуре запустіння Монтеріджоні та романтичні ночі тихого Сан-Джіміньяно.

Тоскана
1476-1478 рік
Еціо попрямував прямо до Монтеріджоні, де на віллі живе його дядько Маріо. Він повинен дати притулок родичів перед тим як вони рушать за кордон, геть від усіх цих змов. Тут би наша історія і закінчилася, якби не одна непередбачена обставина ...


Допомога в дорозі

Монтеріджоні вже поруч, але у дорозі нас підстерігає небезпека - давній ворог Вієрі Пацці та екскорт із стражників зустрічає Аудиторе з розпростертими обіймами. Знущається і загрожує вбити. Доведеться битися.
Перший стражник виходить на арену з голими руками. Недбало вбивайте одним ударом прихованого клинка і обертайтеся - ззаду другий стражник щосили вже б'є Клаудію і Марію. Робіть з ним так само.
Решта противників, нарешті, оголюють мечі. Тут би нам і кришка, якби не прийшла підмога - якийсь брутального вигляду чоловік в оточенні найманців вбивають половину атакуючих, а Еціо отримує меч. Боягуз Вієрі втік, так що нам залишається лише перерізати ворогів, що залишилися. Не відходьте далеко від матері і сестри - вони чомусь теж лізуть в бійку і на цьому страждають.
З'ясовується, що лідер найманців - це Маріо Аудиторові, дядько Еціо. Яка зустріч! Ласкаво просимо до Монтеріджоні!

Дім, милий дім

Слідуйте за Маріо, слухаючи його розповідь про місто. Вічно похмуре небо, старі будинки, повиті плющем, брудні мостові, забиті вікна ... Тепер тут ваша головна база. Дім, милий дім.
Привівши гостей до вілли, Маріо стає говорити загадками. Еціо не розуміє, що дядько намагається йому пояснити. Під приводом необхідності покупки дорожнього спорядження він відфутболює племінника в магазин.
У коваля купите шкіряні наголінники і кинджал, у доктора - пляшечку цілющого зілля, а краще декілька. Повертайтеся на віллу.

Повторення - мати навчання

Еціо все рветься в путь, подалі від Пацці, влади і всіх проблем, але дядько не відпустить його непідготовленим. Так що нас чекає вивчення нових прийомів. Просто робіть все, що вам говорять, і мотайте на вус - нові прийоми ще ох як знадобляться.
Летять дні. По ходу навчання з'ясовується, що батько Еціо - ассасiн, що за його смертю стоїть багато народу (і всі тамплієри), що креслення, за яким Леонардо полагодив нам клинок - насправді сторінка з ассасінского Кодексу, і що взагалі все дуже складно.
Після, проти вас в тренувальному поєдинку вийде сам Маріо. Та він особливо й не чинить опір, перемога дасться легко.
Замітка: Біля арени тепер буде чергувати тренер, який за гроші може навчити новим прийомам. Виявляється, Маріо все це розповів, щоб Еціо роздумав бігти і перейнявся благородними справами асасiнів. Але племінник вже зморозив "Спасибі дядечко, ну, я пішов", - і дядечко в люті відбуває до свого кабінету. Підійшов найманець повідомляєь, що це через те, що Вієрі, з тих пір як прибув Еціо, серйозно так наїхав на Монтеріджоні. Недобре якось вийшло ...
Йдемо до Маріо. Його на місці немає. Інший найманець повідомить вам, що дядько, виявляється, так сказився, що за пару секунд сколотив загін відплати і рушив брати Сан-Джіміньяно. Що ж, пора досліджувати нові території.
Але спочатку заскочимо до Марії. Вона все так же мовчазна і бліда, тужить про чоловіка і синів. І якщо від Федеріко і Джованні у неї нічого не залишилося, то в пам'ять про Петруччо ми можемо класти в її шкатулку пір'я. Кладемо пір'ячко (якщо зібрали) у скриньку. Ех, Петруччо ...
Замітка: Всього пір'я 100. За п'ятдесят ви отримаєте некволий такий молот, за всю сотню - особливий фамільний плащ, надівши який, ви автоматично будете оголошені в розшук у всіх містах. Зате гордо виглядати будете.

Невідворотність покарання

Сідаємо на коня і в путь дорожку.
Маріо радий знову бачити племінника. Нахабство Вієрі зростає, пора серйозно за нього взятися - увірватися в місто і влаштувати бійню.
Бійню влаштовувати буде купка міцних молодців, а ми переліземо через стіну і відкриємо ворота, щоб можна було продовжувати банкет. Маріо видав нам метальні ножі не дарма: перед вами на дахах двоє лучників, праворуч на стіні ще один. Тихо зніміть їх, а то ж і стрельнути можуть.
Якщо швидко відкриєте ворота, то ще зможете взяти участь в бійці. Втім, це необов'язково, наші товариші і самі прекрасно впораються. Маріо видасть на піклування групу найманців і накаже розібратися зі вартою. Варта стовпилася далі по вулиці. Найкраще залізти на дах, пустити найманців в атаку, а потім злізти і, зайшовши ззаду, спокійно перерізати всіх захоплених бійкою супротивників.
З другої, набагато меншою купкою ворогів розправляємося так само. Поранений найманець у криниці повідомить, що на сусідній площі різанина. І дійсно - ціла юрба народу, і всі жорстоко б'ються. Повбивати всіх ворогів ударами в спину простіше простого.
Те, що ми вирізали майже весь гарнізон Сан-Джіміньяно, звичайно, добре, але де ж, власне, Вієрі? А Вієрі якраз входить в місто зі своїм батьком і дідом, а також з вже знайомим чоловіком у капюшоні. Ну той, що гостював в Уберто, коли Еціо заскочив до того з документами, пам'ятаєте? Хто він, і як у всьому цьому замішаний, ми дізнаємося пізніше, а поки наша мета - Вієрі.
Внизу знову бій, але нам не туди. Нам - на вежу, де окопався Вієрі і два його охоронця. Як тільки ви себе виявите, до вас невеликими порціями почнуть надходити стражники в нескінченному кількості, так що з Вієрі треба розправитися скоріше.
Помер Пацци-молодший з все таким же гордим виразом обличчя. Безпристрасний Маріо виголошує коротку епітафію: "Спочивай з миром." Еціо цю фразу запам'ятає.

Нові плани

В Монтеріджоні весь гарнізон святкує перемогу по борделях і шинках. Всі задоволені. Можна спокійно поговорити про плани на майбутнє.
Виясняється, що суб'єкт в капюшоні - ватажок тамплієрів Родріго "Іспанець" Борджіа. Він і буде нашою кінцевою метою, а поки Еціо, який недавно збирався просто втекти, будує плани по знищенню тамплієрів. Для початку займемося батьком Вієрі - Франческо Пацці.
У базі даних читаємо лист від монаха Фра Джокондо, який, схоже, був у сім'ї Пацци кимось на зразок сімейного психолога. Що б він не писав про те, що з Вієрі можна зробити доброго і чуйного хлопчика, ми-то знаємо, що якийсь ассасін вже подбав про нього, вірно? Йдемо до Маріо.
Пора вже розібратися, що це за Кодекс такий. Перед вами - стіна Кодексу, розрахована на 30 сторінок, з яких повинна скластися якась карта (включіть Орлиний зір). Дядя побіжно згадує творця Кодексу - якогось Альтаїра. Знайоме ім'я?
Поки в нашому розпорядженні лише 8 сторінок, плюс та, яка виявилася у Вієрі в кишені, нерозшифрованою. В Монтеріджоні заховано ще 4 штуки. Але ви їх не знайдете, поки не заберетеся на дах вілли і не синхронізуєтесь ...
Сторінки лежать в скриньках: три в місті, ще одна на фермі (краще взяти кінь). Вони забезпечать вас ще одним квадратиком здоров'я ... якщо їх розшифрувати. А розшифровувати вміє тільки Леонардо. А Леонардо якраз у Флоренції, де зараз перебуває Франческо!
Замітка: Тепер ви можете збирати сторінки Кодексу в містах. 4 сторінки = 1 квадратик здоров'я. Але для початку варто закінчити справи на віллі. Клаудія в люті: Маріо посадив її за стіл, видав купу паперів і змусив з ними працювати. "Ну а втім, чим мені ще зайнятися в цій дірі?" - Пом'якшується вона. Поруч стоїть архітектор завдання якого - перетворити Монтеріджоні в процвітаючий центр і мекку для туристів. Купа райдужних планів і відсутність грошей. Добути гроші - справа Еціо.
Замітка: Не забувайте забирати зі скрині доходи, а то він перестане заповнюватися.
Познайомтесь з архітектором. Вам покажуть макет міста, на якому можна намітити майбутні прибудови, що приносять прибуток. Коли ви, нарешті, повністю відбудувати віллу, доходи просто нікуди буде дівати. Зате в Монтеріджоні стане набагато чистіше, світліше і життєрадісніше.
Маріо чекає нас в кабінеті, відсунувши книжкову шафу, за якою - хто б міг подумати! - Секретний прохід. Ну правильно, який же великий древній особняк обійдеться без якої-небудь Таємниці ... Коридор веде в Святилище. Тут стоять статуї семи знаменитих асасінів, серед яких - Альтаїр. Його статуя в центрі, а перед нею на п'єдесталі лежить кращий в грі обладунок. Щоб його дістати, потрібно знайти гробниці інших шести асасінів ... Загалом, дістанете обладунок Альтаїра ви лише у другій половині гри, та й гробниці поки недоступні.
Суєтний день видався. Відразу стільки справ з'явилося ... Для початку розберемося зі сторінками Кодексу, так що їдемо до Флоренції до нашого перекладача.

Флорентійська республіка
1478
Франческо Пацці, наступний в нашому списку тамплієр, проживає у Флоренції. Минуло два роки, про славну сім'ю Аудиторе всі вже забули, як і про юнака, що убив гонфалоньєра. Ніщо не віщує біди ...


Живий приклад

"Еціо! Невже живий ще?" - Зустрічає друга Леонардо. Ще б пак: два роки минуло, а від Еціо ні слуху, ні духу. Але ми ж сюди не тільки привітатися, але і справи робити прийшли, вірно? А Леонардо і радий ще одній сторінці.
На сторінці було записано опис нових прийомів, відпрацюванням яких ми і займемося. У дворі стоять три манекена, накачані гранатовим соком, який з них так і б'є при ударах. Вбивство в стрибку, вбивство з укриття, вбивство з уступу - тепер ви здатні на справжній майстер-клас!
Поки ми розважалися, чарівник да Вінчі зробив для нас другий прихований клинок, і сталевий наруч, що захищає від ударів. Ви отримали набір просунутого ассасина.
Ви ще не забули, навіщо ми прибули до Флоренції? Де зараз Франческо Пацці? Всезнаючий Леонардо підкаже ринок, на якому можна знайти якогось Лиса. Вирушаємо туди.

Полювання на лисиць

На ринку в натовпі потрібно знайти потрібного нам злодія. Включаємо орлиний зір і дивимося. Можна забратися на дах, щоб було зручніше. Мета підсвічена золотистим світлом і стоїть на північно-східному кутку ринку. Підходимо ...
... "Гей, гаманець поверни, гад!" Кидаємося в погоню за вуличним злодюжкою. Він ніколи не зупиниться, так що потрібно підбігти якомога ближче і натиснути SHIFT, щоб Еціо повалив нахабу на землю. В принципі, можна взяти його відразу ж після ролика, поки він буде розвертатися.Ось так і треба виходити на босів місцевих кримінальних елементів. Знайомтесь, Ля Вольпе, на прізвисько "Лис". Це він нам так трапився, а от ім'я Еціо він вже знає. Звідки? .. "Робота в мене така, синку - все про всіх знати." Власне, за цим ми його і шукали. На питання про Франческо він запропонує пройтися до потрібного місця.

До зустрічі

Неясно чому, але Лис дуже поспішає. Біжимо за ним, в якийсь момент включиться таймер. За хвилину потрібно дістатися до Санта-Марія Новелла. Завдання цілком здійсненне.У цій церкві у Пацци та інших тамплієрів сьогодні зустріч, а тут якраз черговий секретний лаз через катакомби, як натякає нам Ля Вольпе. Гріх не скористатися.

Таємниця Новели

Смикаємо важіль, і відкриваємо для себе лаз в підземелля. До речі, помітили, що череп вписаний в символ асасинів? Скоро зрозумієте, чому...
Скелети та летючі миші ... А чого ще очікувати від катакомб? Йдемо в гробницю прямо перед вами і смикаючи за важіль справа. Залазимо по стіні в наступний зал. Тут належить зробити черд стрибків, щоб дістатися до другого важеля. Зовсім не важко, просто стрибайте по балках і жердинкам перед вами. Якщо раптом зірветеся, доведеться забиратися до важеля за будівельними лісами. По драбині лізти не треба, вона зовсім поверне вас до початку шляху.Після того, як смикнули важіль, потрібно ... смикнути наступний важіль. Пробігаєм через відкритий прохід, стрибаємо по балках праворуч, смикаємо. Падаємо в копицю сіна внизу.Пацци подбав про свою безпеку і виставив в гробниці охорону. В цьому залі є лише два противника. Від басейну йдемо наліво, стрибаємо по уламках стіни, чіпляємося за виступаючі камені і ліземо по стінці вліво, до площадки, по якій ходить стражник. Його найкраще вбити, скинувши вниз з уступу. Другий десь поруч, убийте його, як вам буде зручно.Далі з цього майданчика знову стрибаємо по балках і чіпляємося колесо. Ми на черговому майданчику з важелем. Ви вже знаєте, що робити.І знову по балках, по стіні на балкон, звідти - на підвішену до стелі труну, потім наліво, чіпляючись за жердинку. Ви знову біля важеля. Смикайте.
Двері внизу, нарешті, відкрилися і в зал увійшли три стражника. Одного краще вбити в стрибку, для цього зійдіть нижче. Після цього два інших кинуться в атаку. Цих найпростіше закинути в басейн, нехай тонуть. Четвертий стражник кинеться піднімати тривогу. За ним! Просто намагайтеся не відставати. У якийсь момент прохід, через який він побіжить, раптово закриється, так що звертайте направо і біжіть в обхід. Як тільки знову побачите мету, біжіть, дотримуючись правої сторони, щоб відразу застрибнути на ящики, а з них перестрибнути зрушений міст.Такий фокус з гратами негідник проверне ще два рази. Просто запам'ятайте: якщо бачите, як дорога роздвоюється, біжіть відразу по обхідному шляху. Насправді, якщо ви загальмуєте, нічого страшного не станеться: гонець, як справжній джентельмен, почекає вбивцю.
У довгому вузькому коридорі відбудеться кульмінація цієї гонки: або ворог встигне попередити своїх, або ви його уб'єте. Щоб здійснити другий варіант, біжіть з лівого боку, швидко забирайтеся на уступ і продовжуйте погоню, а наблизившись, вбивайте бігуна в стрибку. Перемога! Охоронці в наступному залі продовжують мирно грати в карти і ассасіна не помітять.
Збираємося по стінці до важелю і смикаємо.
Ось ми і дісталися до мети. Якопо і Франческо Пацці, Іспанець і ще троє невідомих (запам'ятайте їхні обличчя, скоро ви з ними познайомитеся) замишляють щось недобре. Шоу вже завтра. Треба б знову переговорити з Ля Вольпе, але спочатку виберемося звідси. У сусідній кімнаті виявляється гробниця ... Впізнаєте статую? Шон теж її впізнав і повідомляє, що ми знайшли гробницю ассасіна. Ось чому нам зустрічався цей символ! В труні виявилася печать, а в скринях поруч - гроші. Не полінуйтеся їх обібрати. Ну а тепер - на вихід!
Замітка: Гробниці асасинів тепер доступні для дослідження.
Хто сидить на лавці? Ля Вольпе анітрохи не здивувався, коли Еціо виліз з каналізаційного люка. У процесі розмови з'ясовується, що завтра вранці сім'я Медічі виходить до церкви на месу, а Пацці, очевидно, спробують їх перебити. А ще у них зброї на цілу армію. Будуть погроми. Треба терміново щось робити.

Вовки в овечих шкурах

На площі включаємо Oрлиний зір і шукаємо очима Франческо. І тут же стаємо свідками вбивства Джуліано Медічі, брата Лоренцо. Лоренцо ж відбувся лише пораненням, але небезпека ще не минула. Проти вас - маленька армія посіпак Пацці. Тут вже краще дістати меч, тому що перебити всіх в спину по-старому не вийде: нечисленних охоронців Медічі швидко уб'ют, і увага супротивників переключиться на вас. Так що блок і контратаки вам на допомогу. І прикривайте Лоренцо, а то хіба мало що.Зрештою, проти вас залишиться тільки Франческо. Він добре б'ється і вправно ухиляється від ударів, так що приготуйтеся вчасно встати в блок. Коли ви зробите пустим його здоров'я, він просто втече. Ну що ж, видно, не судилося.Але головне ми зробили - врятували Лоренцо. Правда, він стікає кров'ю, так що треба швидше відвести його додому. Погроми дійсно мають місце. На вулицях йдуть бої, в які, втім, можна не втручатися, якщо тільки з провулка раптом не вискочить натовп ворогів і не нападе прямо на вас (таке може статися кілька разів).У будинку Лоренцо паніка: місто поступово охоплює хаос, палац Синьйорії ось-ось захоплять, а це гарантований каюк. Потрібно усунути призвідника. Еціо повинен убити Франческо Пацці.

Прощай, Франческо

Битва біля будинку Лоренцо все не вщухає, так що забирайтеся відразу на дах. Прямуйте до палацу Синьйорії, де колись були заточені батько і брати Еціо. Вулиці спорожніли, і лише двірники похмуро підмітають бруківку ... Зловісна картина.Пацци на вежі. Забирайтеся наверх тим же шляхом: по прибудові.З уступу скиньте лучника, потім заберіться на ліси і убийте когось у стрибку. Решта ворогів налетять на вас. Діставайте меч ...
Майданчик номер два. Тут сторожують чотири стражника. Можна забратися на дах поруч з ними і з стрибка вбити парочку. Решту доведеться порубати звичайним способом. Підходимо до Франческо ... а той стрибає вниз.Звичайно ж, всі такі стрибки в грі закінчуються м'якою посадкою, так що наша мета звалилася прямо в візок з сіном. Наша черга. Пацци тут же кинеться тікати, а ви наздоганяйте і клинком його, клинком!
В коридорі пам'яті після короткої промови Еціо, подумавши, додасть: "Спочивай з миром." Тепер цей вислів з нами на всю нашу ассасінскую кар'єру.
Переворот запобігли, залишки тамплієрів в жаху біжать з міста. А це значить, що ми перемогли. Насичена подіями послідовність завершена.

Тоскана
1478
Змова проти Медічі - це серйозно. Франческо ми вбили, але є ще як мінімум шість змовників, серед яких Іспанець. І якщо до вбивства останнього нам ще як до неба, то що до інших ...
Чотири жертви

Підходимо до Лоренцо і заводимо розмову. Раз вже взялися за сімейку Пацці, потрібно довершити почате. Залишився тільки Якопо, глава сім'ї і один з головних організаторів змови. Ну і ще четверо вбивць, яких теж потрібно покарати. Так-то. Насправді жертв п'ять.
Паралельно отримуємо від Лоренцо сторінку Кодексу. Цікаво, якщо минулого разу Леонардо зробив другий клинок, то що буде зараз? ..
Замітка: Після цієї місії відкриється новий тип побічних завдань: замовні вбивства.
Кусючий клинок

Отрута! Ну який вбивця без отрути? Підсипати отруту в їжу не доведеться, отруєна голка тепер прямо в нашому клинку. Леонардо підкаже, що запастися потрібним товаром можна у ... доктора. Ну а що, їх послухати - вони всяке продають.Тренуватися на манекенах тепер не вийде, самі розумієте чому. Можете випробувати на найближчому стражникові. Цікава річ, хоча особисто я за всю гру ніразу ним не скористався.
Далі нам в Монтеріджоні, так що краще скористатися найближчою станцією подорожей.

Обхідний маневр

Маріо, почувши про те, скільки народу треба вбити, вважає це відмінним приводом для пари тренувань. Ну що тут вдієш, йдемо на арену і освоюємо ще парочку прийомів.Між тим, потрібних нам людей вже знайшли. Вони повинні привести нас до Якопо. Все в Сан-Джіміньяно. Пора за роботу!

Замітка: Наступні 4 завдання можна виконувати в будь-якому порядку.

Виходь грати

Почнемо з банкіра Бернардо Барончеллi. Він блукає по ринку в супроводі двох стражників. Якщо він вас помітить, то тут же пуститься в перегони по вузьких вуличках, а кордони стражників будуть перекривати вам шлях. Але можна приловчитися і прирізати його прямо на ринку.
Інший спосіб: Бачите вежу з великим вікном, прилеглу до ринку (на ній ще перо лежить)? Залазьте на неї, на самий верх. Коли Бернардо внизу підійде на дистанцію удару, можна буде провернути вбивство в стрибку.Скаже Барончеллi тільки місце зустрічі змовників - церква. Та ось тільки коли? ..

Міський глашатай

Монах Антоніо Маффі трохи звихнувся - забрався на найвищу вежу в місті і сипле звідти пророцтвами і стрілами, обклавшись вартою з усіх сторін. На кожній сусідній вежі по кілька лучників, готових зняти будь-кого, хто спробує підібратися до безумця. Це означає, що доведеться багато битися.
Це в теорії. На практиці ж можна відразу лізти на потрібну вежу, а на лучників наплювати: все одно не помітять. Коли доберетеся до дерев'яного майданчика, зустрінетеся з трьома стражниками. Битися дуже небезпечно: простору мало, один невірний крок чреватий падінням з величезної висоти. Якщо не хочете ризикувати, відразу забирайтеся на маленьку башточку, де засів Антоніо - там хоч бійниці, падати нікуди. Вбиваємо всіх.
Маффі нічого потрібного нам не скаже, але в нього знайдеться лист, який вказує лише на те, що відбудеться зустріч. Нічого нового ми не дізналися.
Людина в рясі - ще не монах

Третя мета - Стефано де Баньоне, ще один монах. Він сидить у себе в абатстві, виставивши на захист переодягнених у ченців бійців (їх можна впізнати за допомогою Орлиного зору). Найманець видасть нам димові шашки, які можуть стати в нагоді. Забирайтеся на дах і озирніться.
Стефано розмовляє з ченцем, невимушено прогулюючись по внутрішньому дворику. Скоро він зайде в будинок, і тоді вже його не дістати. Швидко стрибайте у візок з листям, а коли мета буде проходити мимо, вискакуйте і бийте прихованим клинком. Якщо забаритеся, він просто може втекти.
Стефано скаже, що тамплієри зустрінуться в "тіні римських богів". Хм, до речі, а біля міста, здається, давньоримський амфітеатр є ... Вас миттєво оточать липові монахи зі зброєю напоготові. Ось тут-то димові шашки і стануть в нагоді: кидайте одну під ноги, і, поки всі будуть задихатися від диму, втікайте з абатства.

За закритими дверима

Архієпископ Франческо Сальвіатті засів у себе на віллі, а охороняє його ціла армія. У вас в розпорядженні, втім, теж натовп найманців, але це не дуже втішає. Потрібно підвести їх до воріт, а поки вони розбираються з охороною і підоспілими підкріпленнями, перелізти через стіну і відкрити ворота. Знайоме?
За воротами багато варти, кілька громил, на стінах по всьому периметру розставлені лучники ... Битва буде довгою. Архієпископ, втім, теж не ликом шитий і буде відбиватися величезною сокирою. Димові шашки дуже знадобляться. Ви прокололи Франческо своїм клинком. Вмираючий архієпископ повідомить лише час - ніч. Тепер ми знаємо все, що потрібно.

З такими друзями ...

Спочатку треба знайти Якопо в натовпі. Включаємо Орлиний зір і фокусуємо погляд на золотистому силуеті. Тепер за Якопо треба простежити, не підходячи занадто близько, не втрачаючи з поля зору і не вбиваючи його. Просто біжимо за ним по дахах, зрідка вбиваючи підозрілих лучників. Незабаром до Якопо приєднається охоронець, його теж не чіпаємо. Просто спостерігаємо.Незабаром вони вийдуть з міста і попрямують до руїн амфітеатру. Біля входу стоять стражники, поруч ошиваються злодії, тому краще проїхати за метою по стіні міського муру, а потім стрибнути з неї у візок з листям і, не вилазячи з укриття, найняти групу і надіслати її відволікати охорону. Спритність рук і ніякого шахрайства!
Входимо в амфітеатр і дивимося сценку. Зібралися разом три тамплієра: Якопо, Іспанець і якийсь Барбаріго. Якопо виправдовувався за провал у Флоренції, виправдовувався ... а потім його вбили. Схоже, тамплієри своїм поблажок не роблять.
Але ніколи засмучуватися - у нас серйозні проблеми. Іспанець помітив Еціо, і два стражника схопили його під білі рученьки.Вчасно натиснете клавішу - позбудетеся від двох ворогів разом. Тепер перед вами орава супротивників, включаючи новий їх тип: пронози зі списами (проти них добре працює роззброєння). У центрі арени лежить Якопо ... все ще живий. Ну, він скоро помре, але вбити його повинен ніби як Еціо. Можете битися, а можете пробігти повз і добити бідолаху. А потім бігти.
У нашому "чорному списку" з'явилося нове ім'я - Еміліо Барбаріго. Живе він у Венеції, так що нам тепер саме туди.

Флорентійська республіка - Романья
1480-1481 рік
Венеція неблизько. Спочатку треба перетнути Апеннінськi гори і найняти корабель у Форлі. Без пригод, звичайно, не обійдеться.


В дорозі
Заскочимо до Лоренцо і повідомимо йому, що змовники мертві. Лоренцо дякує, благословляє на подорож до Венеції і дарує фірмовий плащ, в якому варта Флоренції і Тоскани буде менше звертати на вас увагу. Тепер варто відвідати Леонардо.А Леонардо поїхав і навіть не попрощався, про що нам повідомить перехожий. Ну, термінові справи у людини, буває. Зате він відбув туди ж, куди і збирається Еціо - до Венеції. Можна наздогнати. Виходимо з міста і прямуємо в гори.

Канікули в Романьї

Леонардо ми наздогнали вчасно: його візок злегка зламався, і треба його підняти, а Леонардо у нас учений, а не боєць ... Загалом, силоньки у нього обмаль, зате у Еціо - в самий раз. Попутно він бачить у візку дивну штуку, яка за словами генія якось пов'язана з польотами ... У майбутньому вам це стане в нагоді, а поки беремо в руки віжки і готуємося до веселої поїздки.
Люди Іспанця наздогнали ассасiна. Зараз треба на величезній швидкості гнати по вузькій гірській дорозі, вивертаючись так, щоб не врізатися в купи ящиків і бочок, то тут то там розкидані по дорозі. При цьому весь час ззаду на віз будуть стрибати спритники. Як тільки вони виберуться на дах, триматися їм не буде за що, так що можна різко повернути, щоб вони потрапляли. Якщо один такий все ж добереться до Еціо, швидко і багаторазово тисніть SHIFT, щоб скинути його.
Коли ви перетнете підпалений міст, лучники на узбіччях стануть поливати дорогу вогняними стрілами. Ухиляється від плям палаючого масла, щоб не рознести віз. І, так, спритників ззаду ніхто не відміняв. Незабаром Еціо зрозуміє, що довго так тривати не може і треба відвернути всю цю зграю від Леонардо. Леонардо їде далі, а ви на фермі і проти вас 6 супротивників. Спробуйте вирвати у бугая сокиру і порубати парочку ворогів. Можете кинути димову бомбу. Коли розправитися з проблемою, прямуйте в Форлі.

Tutti a Bordo

Форлі. Похмуре брудне і непривітне містечко. На щастя, ми тут тільки проїздом. Живий і здоровий Леонардо чекає на пристані. Після обміну люб'язностями з'ясується, що на кораблі вимагають пред'явити перепустку, якої у Еціо немає. Е-е, пропуск? Леонардо нічого не говорив про пропуск! Втім, коли вони останній раз зустрілися, було не до тонкощів подорожі ... Доведеться якось викручуватися.
Поки нам пропуску все одно не видно, так що звернемо увагу на жінку, що застрягла посеред річки. Ну як тут не допомогти? Стрибаємо в гондолу і на виручку. Як і навіщо дама опинилася на скелі в оточенні води, враховуючи те, що вона не вміє плавати, ми так і не дізнаємося. Може, це новий спосіб знайомитися такий. Як би там не було, приймаємо Катерину на борт і, слухаючи її миле щебетання, доставляємо до пристані. Обіцяє щедро нагородити. Ну-ну ...
... Суворий капітан корабля раптом стає милим і лагідним і, піднявши вгору лапки, дозволяє Еціо плисти у Венецію без всяких пропусків. Так-то! Та хто така ця Катерина? "Слухай, Еціо, а ти в курсі, що чоловік ... так-так, чоловік твоєї нової дами серця - правитель Форлі?" - Обережно питає Леонардо. Еціо тільки плечима потисне. Цей роман для нього не більш небезпечний, ніж інші.

Категорія: Проходження ігор | Переглядів: 5845 | Додав: Red_Shadow
Теги: Проходження гри Кредо Вбивці 2, Проходження гри Assassin's Creed 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Оцініть сайт
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін