Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
14:40
Проходження Кредо Вбивці - Откровення
Послідовність 1
Як би повернення:


Нелегка втеча

Для стовідсоткового виконання потрібно вбити Візантійського тамплієра за допомогою контратаки
Пускаємося слідом за духом Альтаїра. Зброя поки недоступна, так що усуваємо першого тамплієра за допомогою природної сили і набутих умінь. Після вбивства деремося по виступаючих в стіні частинах, і в кінці шляху знаходимо бойове обмундирування.
Тепер можна йти далі, з нашим придбаним спорядженням невеликий загін воїнів не повинен стати серйозною перешкодою. Для більш швидкого підйому вгору використовуємо ліфт, після чого прибираємо з балкона «дивлячихся в далечінь». І ось нарешті ми на даху. Тепер можна подіяти на орла,що там стоїть, після чого потрібно вбити абсолютно нешкідливого «ненажеру».

Знайди іншу роботу

Зустрічаємо нещасного робітника, який за його словами - за копійки працює на нехороших людей. В стелс-режимі усуваємо чотирьох випадкових спостерігачів, після чого знову розмовляємо з робочим.

Якийсь щоденник

Для стовідсоткового виконання потрібно не провалити жодного стеження
Піднімаємося наверх по сходах, потрапляємо на вулицю через двері. Обходимо стороною міський патруль і піднімаємося на фортечну стіну, після чого ліземо на сусідню башту і вниз. Стежимо за даною ціллю з дахів, і намагаємося не підходити надто близько.

Божевільна гонка
Ліземо по канату, ухиляючись від каміння та інших предметів, що в нас летять. Усуваємо ворожий екіпаж шляхом тарана на різні дорожні нерівності. Коли з'явиться капітан - діємо так само, як і у випадку з каретою.

Поранений орел

Для стовідсоткового проходження потрібно вбити не менше п'яти стражників, ховаючись при цьому в стозі сіна
Вбиваємо трійку, і прямуємо до водяного млина. Після спуску потрібно використовувати вміння «орлине чуття», щоб простежити напрямок, в якому пішов Леандр. Ховаємося в стозі сіна, звідки вбиваємо всіх стражників. Пройдемо трохи далі, знову сіно, і знову стражники, яких потрібно зняти за тим же принципом що і раніше. Нарешті проходимо через ворота.
Потрібно знайти необхідні ліки. Після першої хвилі ворогів, обшукуємо трупи - і знаходимо на одному з них необхіднi ліки. Влаштовуємо прорив через село, піднімаємося на прилеглу вежу. При цьому гальмувати не можна ні в якому разі - вас зіб'ють влучні стрілки. Збираємося, вдаємося до допомоги ліфта, після чого маємо честь вбити капітана.

Анімус: Видалить, як вірус
І знову Шістнадцятий починає віщати свої підготовлені розповіді. А ми в цей час можемо піти поповнити свій ДНК.


Послідовність 2
Перехрестя світів:


Теплий прийом

Для стовідсоткового проходження не відходьте далеко від Юсуфа
Зустрічаємо одного з общини асасинів - Юсуфа Тазіма. Далі просто підходимодо нього, після чого можемо не дбати про управління, і милуватися красотами міста. Через деякий час вам буде потрібно продемонструвати свої навички вбивці, убивши пару-трійку недругів. Як ні в чому не бувало, продовжуємо прогулянку.

Дослідити і покращувати

Входимо в штаб асасинів. Юсуф дає нам пораду закупитися товарами, за чим ми йдемо до коваля. Якщо вас обмежує матеріальний фактор - не стійте на місці. Навичка кишенькових крадіжок допоможе швидко розжитися золотом, якого як раз не вистачає на амуніцію.

Ніж-крюк
Для стовідсоткового проходження потрібно хоча б по разу вдало провести кожен з прийомів за допомогою гака
Пускаємося слідом за Юсуфом, при цьому навчаємося мистецтву далеких стрибків і отримуємо можливість чіплятися за уступи. Можемо довести до досконалості прийом «захоплення крюком з куверком».

Вид з Галати

Для стовідсоткового проходження вам потрібно забратися на вежу не більш ніж за 60 секунд
Піднімаємося на вежу за допомогою щойно вивчених прийомчиків. Проходимо синхронізацію і використовуємо вміння «стрибок віри».

Просунута тактика

Для стовідсоткового проходження здійснити вбивство на канаті
Піднімаємося на будинок, ковзаємо за допомогою каната через всю вулицю. При цьому не забуваємо бігти за Юсуфом, і він покаже, як правильно потрібно виконувати вбивство. Повторюємо продемонстроване вміння. Переходимо на базу Галата, де можемо зустріти ассасiна.

В обороні

Влаштовуємо оборону бази. Під нашим керівництвом є 50 одиниць. Становимо командира на блокований дах, поруч розміщуємо арбалетників. Внизу баррикадуєм, якщо є можливість - покращуємо по максимуму. Після кожної хвилі ворогів ви будете відкривати щось нове, дух буде підвищуватися за допомогою вбитих вами ворогів. Скорочувати чисельність натовпу зможемо за допомогою гармати. В кінці битви з'явиться юніт «черепаха», який має підвищений рівень атаки, але її легко зруйнувати за допомогою гармати.

У нападі

Для стовідсоткового проходження стережіться конфліктів в імперському кварталі
Надаємо допомогу Юсуфу в поєдинку з ворогами. Біжимо за ним, і поки він відволікає варту - можемо швидко пройти. Ще недовго - і ми також зможемо попрактикуватися у відволіканні воїнів за допомогою бомб-приманок. Кидаємо бомбу на спеціальну позначку, щоб пройти, входимо на дах. Використовуємо ковзання по канату, щоб усунути стрілка. Говоримо з Юсуфом, включаємо чуття і робимо позначку на капітана. Виманюєм його і вбиваємо, після чого подаємо сигнальний вогонь з вежі.

Анімус: Поки ще стабільний
Шістнадцятий по-старому проводить цікаві бесіди. Як тільки вам набриднуть його розмови - повертайтеся в Константинополь.


Послідовність 3
Втрата і знахідка:


В'язень

Для стовідсоткового проходження викрадіть ключ у охоронця з кишені
Вирушаємо в пошукову зону. Стражник буде перебувати на балкончику, і одягнеться в шикарний одяг, завдяки чому ми зможемо його обчислити із загальної маси. Ховаємося, чекаємо, поки він відвернеться - і біжимо на звільнення нашого друга.

Дозорний. Частина 1

Для стовідсоткового проходження використайте сигнал ассасіна хоча б раз
Вибираємо командиром бази учня, і проводимо з ним бесіду. Влаштовуємо прогулянку з ним уздовж кварталу бази, тікаємо і ховаємося на даху. Вбиваємо трьох стражників, за допомогою виклику ассасiна. Активуємо чуття, після чого наближаємося до трупа на лавочці, і до кривавої калюжі справа. Переслідуємо таємничого вбивцю, і допомагаємо учневі позбавитися від переслідуючих його головорізів.

Виготовлення бомб

Обшукуємо скрині, які знаходятся поруч, після чого використовуємо верстат. За вказівками, даними Юсуфом, створюємо кілька бомб різного типу. Після чого, вирушаємо до Пірі Рейса.

Знайоме обличчя

Гарненько обстежте приміщення. Знаходимо таємний прохід.

Цистерна Базиліка

Для стовідсоткового виконання залишайтеся непоміченим
Пробираємося до маркера за допомогою стрибків по палицях. Опускаємося вниз, розкриваємо скрині - з знайденої сировини виробляємо пару бомб . За допомогою бомби необхідно приманити як можна більшу кількість народу, тільки з умовою, що в натовпі буде і капітан. Якщо всі умови дотримані - кидаємо бомбу. Тих хто вижив, можна добити метальними ножами (якщо вони звичайно є), для непомітності можна скинути трупи прямо в воду. Після отримання ключа проходимо в наступний зал цистерни. Діємо аналогічно першому випадку - збираємо натовп, після чого вбиваємо їх бомбою, або поодинці ножами. Тепер ми можемо пройти в останній зал, де за допомогою чуття пізнаємо капітана, який стоїть точно посередині залу. Знаходимо потрібні нам двері за допомогою чуття, трофей отриманий.

Циганське прокляття

Для стовідсоткового виконання отруюйте стражників, які несуть крадену скриню з циганського натовпу
Прямуємо до призначеного нам місця зустрічі, де нас чекає натовп циганок. Можемо найняти їх за «спасибі», і разом з ними йдемо за скринею. Першого зустрінутого стража можемо отруїти дротиком. «Прокляття» активізувалося, йдемо з скринею за всією групою, бачимо червону мітку - отруюємо. Йдемо далі, отруюємо варту в останній раз, тепер можемо забрати скриню. Відносимо її в місце, вказане циганкою.

Дозорний. Частина 2

Для стовідсоткового виконання розшукайте ув'язнених, при цьому залишаючись непоміченим
Йдемо з учнем, який пояснює нам обстановку. Потрібно обшукати приміщення, знайдемо двох в'язнів, біля яких будуть нечисленні розбійники. Відволікаємо стражників, і визволяємо асасінів, можемо повернутися на базу. Йдемо за Дозорним.

Хранитель наставника

Для стовідсоткового проходження захистіть мирних жителів, які знаходяться під загрозою нападу
Ось і випала нагода надати допомогу братам. Але оскільки загони хрестоносців нескінченно нападають на вас - біжимо по всьому селу, щоб звільнити жителів. Місця призначення позначені точками на карті, або скупченнями червоних крапок. Після наближення до фортеці залишаємося зовні, тепер у нас нова задача - забратися всередину. Збираємося вгору по дошках, які знаходяться праворуч від головного входу, після підняття на стіну усуваємо хрестоносців і рятуємо наставника.

Послідовність 4.
Братовбивча війна:


Бенкет принца

Для стовідсоткового проходження обженіть Юсуфа на шляху до палацу Топкапі
Слідуємо за групою асасiнів, які можуть привести нас до палацу. Юсуф поступається нам в гонці, але потрібна всього одна помилка, щоб він виявився попереду. Одяг нам потрібно получити у менестрелів. Для цього стрибаємо в стіг сіна, потім вибираємося і вирубаємо трьох артистів, скидаємо бездушні тіла в сіно. Наступних трьох усуваємо так само, як і попередніх, і теж скидаємо тіла в сіно. Проходимо уздовж стіни, в разі небезпеки - ховаємося в кущах в очікуванні відсутності патруля. Після проходження небезпечної ділянки б'ємо ще трьох.
Щоб пройти повз охорону - зіграємо їм пісню, трюк спрацював - проходимо. Тепер потрібно знищити двох тамплієрів-вбивць, для чого підходимо до юрби людей і використовуємо чуття, чим можемо впізнати потрібні цілі. Граємо ще одну пісню для залучення до себе уваги, в цей час ассасіни вбивають цілі. Але нам потрібно вбити ще чотирьох, яких також вичисляємо за допомогою чуття, і подібно минулого разу - відволікаємо натовп, цим дамо ассасінам знову вбити їх, щоб не дати вбити принца. Атакуємо останнього тамплієра, поки той не зрозумів що до чого.

Непроста розмова

Для стовідсоткового проходження ви не повинні бути виявлені
Прямуємо до башти правосуддя. Робити це краще по дахах, оскільки ми знаходимося в забороненій для входу зоні. Підслуховуємо потрібну нам розмову.

Четверта частина світy

Для сceтовідсоткового проходження проберусь на територію порту і покиньте її непоміченим
Пускаємося в обхід забороненої зони по правому краю і потрапляємо на її територію. Піднімаємося на дах, звідки завдяки дошкам можемо потрапити на корабельну щоглу. Спускаємося на палубу. З охороною ми можемо розправитися як власними силами, так і вдавшись до допомоги ножів, бомб чи дружніх асасінів. Потім за допомогою чуття шукаємо посилку, і вже з нею повертаємося тим шляхом, яким прийшли. Після прибуття у вихідну точку, відвідуємо крамницю Софії.

Знаки і символи. Частина 1

Активуємо чуття, бачимо три знаки, з яких потрібний нам знаходиться під номером два. Тепер дістаємо книгу, і за допомогою парашута плануємо на дах будівлі.

Галатская вежа

Для стовідсоткового проходження потрібно пройти рівень менш ніж за 6 хвилин
Сходимо по сходах вниз, стрибаємо на ліфт. За допомогою ковзання спускаємося вниз, при цьому намагаючись не зачіпати зустрічні скелі, а то Еціо може залишитися без... достоїнства. Збираємося наверх, де переміщаємося завдяки уступах в стіні. Стрибаємо на велику арку, з неї - на платформу, ковзаємо на канаті, і отримуємо можливість пройти у маленьку печеру. Ліземо на скелю, яка знаходиться ліворуч, за допомогою довгого стрибка проходимо споруду, і потрапляємо на майданчик посеред приміщення. Проходимо водяний млин, звідти вибираємося до мотузки по уступах, і на ній ковзаємо через водоспад. Піднімаємося ще вище, споруда починає руйнуватися, але ми рятуємося, пірнувши у воду. Перебираємося через зруйнований міст, рухаємося за течією, піднімаємося наверх по прогнилих дошках, їдемо на останніх мотузках, і нарешті - йдемо за трофеєм.

Шлях наставника

Для стовідсоткового проходження не пропустіть більше трьох точок синхронізації
Приносимо тіло Аль-Муаліма прямо до багаття. Роззброюємо сімох асасінів, при загрозі сильної атаки - ухиляємося, атакувати у відповідь не потрібно. Потрібно забратися на башточку, стежимо за моментом, коли почне набиратися сила яблука - відразу зупиняємося - «ляснуло», збираємося ще трохи вище - знаходимо і забираємо яблуко.

Послідовність 5.
Імперський спадкоємець:


Яничари

Для стовідсоткового проходження відверніть за допомогою бомб двох стражників
Вирушаємо на пошуки Таріка Барлетта. Після виявлення потрібно за ним стежити, для цього наймаємо циганок і йдемо слідом за ними. У міру потреби відволікаємо стражників за допомогою відволікаючих бомб. Добираємося до місця зустрічі, де він повинен побачитися з капітаном. Після зустрічі йдемо за ними, через деякий час вони розпрощаються, і залишається просто йти за Таріком.

Ворота арсеналу

Для стовідсоткового проходження потрібно забезпечити виживання 40 або більше бунтівників
Пропонуємо хабар трьом глашатаям, які повинні обмовити яничарів і зібрати для нас армію бунтарів. Збираємо натовп біля воріт арсеналу. Після цього з усіх сторін будуть нападати яничари. Дуже добре якщо у вас є далекобійнa зброя - використовуйте її. Потрібно битися таким чином, щоб в живих залишилося не менше 40 осіб (для повного проходження), або 25 (мінімум), в іншому випадку вся ваша армія розбіжиться.

Проникнення в арсенал

Для стовідсоткового проходження здійсніть повітряне вбивство з каната
Ворота зруйновані, і ми прямуємо точно по сліду Мануїла, на маркер зеленого кольору. Зона для пошуків велика, але нам потрібно дістатися до будинку в самій середині. Втікаємо з арсеналу, вдаючись до допомоги всього, що можна використати як перешкоду для ворогів. Прямо з каната усуваємо варту і досягаємо повної синхронізації.

Портрет жінки

Для стовідсоткового проходження вкради портрет, уникаючи уваги продавця
Прямуємо на ринок, в середині якого знаходиться наш злодій. Б'ємо його і отримуємо інформацію. Знаходимо потрібного нам торговця, найлегший спосіб отримати його картину - отруїти і забрати портрет, після чого повернемося до Софії.

Знаки і символи. Частина 2

Вдаємося до допомоги орлиного чуття, потрібний нам знак знаходиться трохи правіше від середини (розбитий акведук - водовідведення).

Бичачий форум

Для стовідсоткового проходження не отримаєте жодного поранення.
Пускаємося слідом за тамплієрами, ні в якому разі не впадіть вниз. У цій місії всi дії бажано продумувати заздалегідь, щоб не втратити човен з поля зору. У переслідуванні знадобляться всі наявні навички у купі з вивченими акробатичними прийомами за допомогою крюк-ножа. У нас будуть стріляти, внаслідок чого все навколо буде безжально валитися. Через короткий відрізок часу нам почнуть допомагати, підкидаючи порох. Вбиваємо варту, яка вижила, активуємо чуття, і виявляємо прохід.

Новий режим

Разом з Марією прямуємо до нового ментора - Аббасa, який є тим, хто вкрав яблуко в минулий раз. Біжимо в село, усуваючи по шляху асасiнів. Бачимося з Даримом, який наділить нас ножами. Не йдіть далеко, не то буде десинхронізація, так що краще триматися поруч з сином і втекти з фортеці.

Послідовність 6.
Гримаса долі:


У тіні

Для стовідсоткового проходження потрібно вбити ціль з укриття
Підходимо до башти, помічаємо яничара, який заважає мирним жителям. Усуваємо охорону в стелс-режимі, і затягуємо яничара до сіна, в якому ховаємося, вбиваємо його.

Повернена честь

Для стовідсоткового проходження здійснити на Тарікові повітряне вбивство
Вливаємося в патруль і йдемо разом із ним до табору. Хтось почне кидати в загін камені. Ховаємося в наметі і усуваємо варту, підходимо до високої стіни (можемо зробити бомби). Робимо кілька приманок і летючок. Розправляємося зі стражниками прямо зі стіни, стрибаємо в стіг і прибираємо ще одного. Підходимо до намету.
Дістатися наверх найкраще зліва. У цьому місці найменша кількість стражників, кидаємо приманку і біжимо до стіни. Збираємося наверх і вбиваємо Таріка. Завдання виконано, але потрібно втекти, для цього перебираємося через стіну і ховаємося в місті. Нас оголосили в розшук.

Суперечливі новини

Для стовідсоткового проходження не вбивайте нікого
Дістатися до Сулеймана можна двома способами: 1. Циганки (легкий)
2. Дахами (хардкорний)
Якщо ви вибрали перший, то наймаємо циганок і йдемо прямо до принца, але наймати їх доведеться кілька разів, тут багато варти. Якщо ж ви обрали 2-й спосіб, збираємося на дах. Дуже акуратно йдемо, звіряючись з картою. Вас помітить стражник, беремося за уступ і проповзаємо уздовж краю. Приходиммо до Сулеймана. Тепер потрібно вибратися тим же способом, для цього наймаємо циганок і прямуємо до стіни. Залишаємо заборонену зону.

Маленьке доручення

Йдемо до квіткового торговця за тюльпанами, але дізнаємося, що вони закінчилися. Торговець пропонує нам перечекати годинку-другу, поки він принесе квіти. Йдемо за торговцем, і, не потрапляючи йому на очі - зриваємо 3 тюльпана, але виходить цілий букет. Підносимо подарунок Софії, вона відповість взаємністю.

Знаки і символи. Частина 3

Піднімаємося на вежу, активуємо чуття і шукаємо книгу. Нам потрібен знак, який знаходиться біля будівлі з куполом.

Дівоча башта

Для стовідсоткового проходження отримаєте ключ Масіафа, не впавши в воду
Проходимо трохи далі і взаємодіємо з колодязем. Але цього мало для отримання ключа. Пройшовши вздовж залу, знайдемо секретний прохід. Тепер все залежить від механізмів: активуємо перший важіль, біжимо до першого механізму, потім другий важіль і наступний механізм, на третьому важелі і механізм гирі впадуть в останній раз і вода буде повністю спущена. Рвемо останній важіль, і потрапляємо до подоби панелі управління. Для нас вже приготовленi ??сходи - піднімаємося нагору.

У плавання

Для стовідсоткового проходження не вбивайте нікого клинками
Прямуємо до башти, звідки починається ланцюг. Відволікаємо варту і кидаємо бомбу, щоб усунути блокаду. При цьому не можна використовувати меч або клинки, а також кинджал. Стаємо за гармату і руйнуємо сім кораблів, після чого у нас є дві хвилини щоб добратися по тонучим кораблям на рятівний.

Повернення наставника

Для стовідсоткового проходження не вбивайте нікого крім Аббаса і йому капітанів
Ми повертаємося назад, слідуючи за учнем. Піднімаємося до фортеці, вислуховуючи плітки капітанів і попутно усуваючи їх. Біля входу бачимо привид Марії. Заходимо до Аббасa, застосовуємо пістолет.

Амінус: А що б було?
Ми прокидаємося і потрапляємо під допит Шістнадцятого про поточну ситуацію. Відповідаємо йому як є. До кінця залишилося небагато.


Послідовність 7.
Знедолені:


Зховане місто

Для стовідсоткового проходження ви не повинні бути виявлені
Збираємося по сходах і проходимо через печеру. Проходимо через місто до місії. Піднімаємося за допомогою дощок навколо скелі, синхронізуємося. Спускаємося вниз, нам потрібно розшукати шпигунів Таріка. Їх можна знайти біля доктора, щоб виявити, потрібно вдатися до допомоги примари, який виведе нас прямо до сторожі.

Шпигунка, яка пропала

Для стовідсоткового проходження нікого не вбивайте
Йдемо в зону заборони і шукаємо камеру з Ділярою. Потрібно знайти того у кого ключ - йдемо на ринок. Активуємо чуття і слідуємо за примарою, яка приведе нас до потрібного стражника. Викрадаємо у нього ключ і рятуємо Діляру з темниці.

Відступник

Для стовідсоткового проходження Янос не повинен втратити більше половини здоров'я
Прибираємо 4-ох стрільців, і стрибаємо на головного. Але його броня дуже міцна, так що доведеться добивати гада вручну.

Списано у резерв

Для стовідсоткового проходження не отримаєте жодного поранення
Знову збираємося на скелю, перебігаємо по містку і потрапляємо на склад зброї. Якщо є бомби - кидаємо їх у суперників, проходимо. Дістаємо з скрині вибухівку і знищуємо порох.

Останній з Палеологів

Для стовідсоткового проходження не отримаєте жодного поранення
Наздоганяємо Мануїла, біля воріт усуваємо варту, ліземо через ворота і усуваємо ціль.

Втеча

Для стовідсоткового проходження не втратьте більше половини здоров'я
Відриваємося від тамплієрів, повертаємося в місто. Але тут повна розруха і багато людей вмирає. Включаємо чуття, тікаємо в печери, при цьому намагаємося не втратити більше половини здоров'я. Повертаємося на судно.

Передача естафети

Йдемо в село, нам потрібно оберігати братів Поло. Використовуємо наявне яблуко, створюємо невидимих ??асасiнів. Піднімаємося на вежу і знову використовуємо яблуко. Проводжаємо братів і віддаємо ключі Масіафа.

Послідовність 8.
Кінець ери:


Відкриття

Для стовідсоткового проходження убийте п'ять стражників не отримавши поранень
Робимо обшук приміщення, бідний Юсуф, але він помер з честю і ми за нього обов'язково помстимося. Проводимо напад на арсенал, сигнал виклику стає нескінченним. Просто використовуємо «град стріл» або викликаємо братів.

Обмін

Для стовідсоткового проходження врятуйте Софію, поки вона не втратила більше половини здоров'я
Влаштовуємо збори асасiнів на цвинтарi і ліземо на фортечну стіну. Нам даються дві хвилини, протягом яких деремося на Галату і рятуємо дівчину, але ?!? це не вона!!!
Стрибаємо і, використовуючи парашут летимо до Софії, звільняємо і її.

Кінець шляху

Для стовідсоткового проходження убийте 20 стражників
Ми керуємо возом і таранимо колісниці ворогів і ворожих вершників. Випускаємо парашут і починаємо прибирати тамплієрів з коней. В кінці проводимо сутичку з Ахметом в повітрі. При цьому спочатку йдемо в глуху оборону, а потім починаємо атаки і контратаки.

Анімус: Біжи
Все навколо руйнується, але нас рятує Шістнадцятий, вперед!


Послідовність 9.
Одкровення:


Додому

З Софією прибуваємо в Масіаф. Входимо всередину палацу. Спускаємося вниз, до самої бібліотеки. Вставимо ключі, після чого вирішуємо головоломку. Включимо «Орлиний зір», після чого розставимо ключі ось так:

Ключі крутяться за допомогою кнопок «Q» і «E». Робимо так, щоб вони співпали з лінями в фігурах. Проходемо в бібліотеку, по дорозі запалюючи факели. У бібліотеці порожньо. Тільки скелет Альтаїра, що надів свій костюм ассасіна, сидить на стільці. Заберемо останній ключ.

Bтрачена спадщина

Гасимо вогні після прощання з сином. Потpібно заховати Яблуко в схованці. Тепер можна присісти і відпочити, беремо яблуко. От і все, історія Еціо Аудиторе, Альтаїра і проходження Assassin's Creed: Revelations закінчено. Залишилося подивитися лише заключний ролик.
Категорія: Проходження ігор | Переглядів: 5119 | Додав: Red_Shadow
Теги: Проходження Assassins Creed Revelat, Проходження Кредо Вбивці - Откровен
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яке місто в Asassin's Creed вам подобається найбільше
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін