Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
11:15
Кредо вбивці 3 (Assassin's Creed III)

Assassin's Creed III — (укр. Кредо вбивці 3) третя самостійна в серії відеогра у жанрі action-adventure, продовження серії Assassin's Creed. Розробкою та видавництвом гри займається Ubisoft Montreal для Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 та Wii U, вихід гри у Північній Америці запланований на 30 жовтня 2012 року, і на 31 жовтня в Європі, також у грі будуть представлені новий головний герой і нове місце дій.


Нововведення


З'являться нові типи ворогів такі як, спритні британці і стійкі шотландці, які будуть використовувати сокири. З'явиться полювання на тварин; шкури вбитих тварин можна буде продавати за гроші. В залежності від часу доби, різні елементи будуть поводитися по-різному. Наприклад, вночі, коли буде темно, ворогам буде важче виявити головного героя , з'являться нові способи маскування. Також обіцяна зміна пір року. Різні погодні ефекти як дощ,сніг та туман. З'являться нові зони,у яких герой зможе крастися у кущах і листі, гравці також можуть крастися до цілі і вбити її. Також з'явиться можливість лазити по деревам і скелям. Бойова система повністю перепрацьована. Тепер можна взяти в різні руки по одній зброї і чергувати атаки за допомогою двох різних кнопок. Керування було поліпшено, тепер для паркуру не потрібно окремо затиснутих кнопок. Під час зими на території Фронтира будуть патрулі, які складаються із кінних британців і карет. Буде нове пристосування, запозичене у китайців Шенбяо — дротик на мотузці (анг. Rope Dart), яке дозволяє підвішувати ворогів. Місцеві жителі тепер більш живі і займаються своїми справами. Біля 80% всіх персонажів, з якими гравець буде взаємодіяти, створені на основі дійсно існуючих історичних персонажів. Дезмонд буде використовувати Анімус 3.0, покращений варіант машини Анімус. Гра зроблена на основі нової версії двигуна Anvil engine. Сюжету приділено більше уваги, ніж в попередніх частинах. Всього в грі буде більше 2:00 кінематографічних вставок, з відмінною грою акторів. Будуть персонажі, що говорять на стародавніх американських мовах. Покращена система укриття: наприклад, пересувний віз із сіном, також Коннор може притискатися до стіни. В ході бою можна буде використовувати ворога в якості живого щита.


Подробиці гри



Будинки в грі будуть не такими високими, як у минулих частинах серії, гравцеві рідше доведеться досліджувати міста та підійматися на вершини веж. Але Коннор буде впевнено почувати себе в лісі. Коннор є американським метисом з племені могавків - дитиною англійця і корінної американки. Сюжет охоплює 35 років з життя Коннора, починаючи з його дитинства. Головна мета Коннора - захистити свій народ і знайти йому місце в майбутній Америці, на відміну від Еціо, спраглого помститися тамплієрам. Близько 30% всієї гри відбувається у Фронтирі. Сюжет Assassin's Creed 3 на 20% більше, ніж Assassin's Creed 2. Події гри відбуватимуться під час Американської революції, між 1753 та 1783 роком. Підтверджено наявність в грі наступних міст: Бостон, Нью-Йорк, Лексінгтон, Конкорд, гравець також відвідає табір Континентальної армії у Веллі Фордж. Будуть реалізовані історичні битви з тисячами NPC, а також історичні події, наприклад, Нью-Йоркська пожежа, Бостонське чаювання. Характер асасинів і тамплієрів буде розкритий більш докладно, стане ясно, що в грі немає відверто «злих» і «добрих» фракцій і персонажів. Заміські локації будуть кипіти життям і стануть різноманітнішими: величезні річки, високі гори і дерева. Також будуть присутні тварини: зайці, олені, ведмеді, вовки, і ще 30 різних тварин. Присутність тварин зробить світ більш живим. Хижі тварини можуть атакувати героя і NPC. Урізноманітнюється арсенал зброї, з'являться томагавк, лук, два пістолети і ласо. Прихований клинок може обертатися і використовуватися як кинджал. З гри прибрані ліки, що повинно стимулювати гравця на активний стиль ведення бою і відмовитися від постійних контратак. У грі замість повної синхронізації з'явиться «поглиблена» синхронізація. Замість одного додаткового завдання, з'явиться кілька завдань, по контрольній точці на кожну. Коннор реагуватиме на кожну дрібницю, будь це камінь, гілка на дереві або купина на землі. У грі з'явиться можливість керувати вітрильником і брати участь в морських битвах.


Сюжет



Патріс Дезіле, художній керівник проекту, повідомив, що за сюжетом гри головний протагоніст Дезмонд Майлз буде розшукувати храми, побудовані на Землі попередньою цивілізацією, намагаючись запобігти кінцю світу в 2012 році. Assassin's Creed III, як фінальна частина трилогії, повинна завершувати розповідь про пригоди Дезмонда. Дія в історичний період гри переноситься в Америку часів війни за незалежність і охопить період з 1753 по 1783 роки, де головним героєм стане індіанець-напівкровка Коннор Кенуей, чиє рідне ім'я Радунхагейду. За грою рідне село Коннора знищать Червоні мундири. Але він не буде месником, як Еціо. Він стане боротися за свободу і справедливість.


Персонажі



Персонажі в сучасності: Дезмонд Майлс - ассасин, головний герой. Вільям Майлс - магістр ордена асасинів, батько Дезмонда. Ребекка Крейн - ассасин-тeхнік, яка створила Анімус 2.0 і 3.0. Шон Гастінгс - ассасин-історик, надає інформацію про історичні постаті та значимі події. Уоррен Віддік - вчений, тамплієр, співробітник корпорації Абстерго Індастріз. Деніел Кросс - тамплієр, працівник Абстерго у відділі Технологій майбутнього. Відомий також як Об'єкт 4. В останньому відео мультиплеера Revelations отримав завдання - вбити Вільяма Майлса Алан Ріккін - тамплієр, генеральний директор Абстерго Індастріз Персонажі епохи Американської Революції: Коннор Кенуей або Радунхагейду - ассасин, індіанець-напівкровка, головний герой. Джордж Вашингтон, Бенджамін Франклін, Чарльз Лі Жільбер Лафайет, Томас Джефферсон, Пол Ревір ,Ізраель Патнем, Вільям Прескотт, Бенедикт Арнольд.

Розробка



16 лютого 2012 генеральний директор Ubisoft Ів Гіймо заявив, що Assassin's Creed III надійде в продаж 31 жовтня 2012 року. За його словами, розробка гри велася протягом останніх трьох років. Трохи пізніше стало відомо, що після випуску другої частини команда її розробників була розділена на дві рівні частини: перша працювала над Assassin's Creed: Brotherhood і Assassin's Creed: Revelations, а друга - над Assassin's Creed III протягом цих трьох років (з 2009 по 2012 ). 1 березня 2012 стало відомо місце дії гри Assassin's Creed III. Ними стануть США часів війни за незалежність. У той же час, на офіційній сторінці гри в соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення: «Важливий анонс щодо Assassin's Creed трапиться в найближчі кілька днів». Також, 1 березня на офіційній сторінці Ubisoft в Facebook з'явилися 3 зображення, які ілюстрували вигляд нового центрального персонажа і обкладинку майбутньої гри. 5 березня був опублікований тизер-трейлер гри, розкрито основні подробиці геймплею і сюжету і розпочато попереднє замовлення. На сторінках квітневого номера журналу Game Informer було опубліковано прев'ю до гри, яке стало головною темою журналу. 28 березня Ubisoft оголосили, що PC-версія Assassin's Creed III не буде підтримувати клавіатуру і мишу, тільки геймпад. Тоді почали збиратися підписи для петиції на Ubisoft, щоб вони зробили підтримку клавіатури і миші. Зрештою Ubisoft пообіцяли налаштувати управління Assassin's Creed III для клавіатури і миші, але сказали що легше буде грати з геймпадом. 6 квітня на PAX East 2012 відбувся закритий показ демо Assassin's Creed III. На наступний день в мережу були викладені скріншоти з виставки, що показують головного героя, новий інтерфейс і нову технологію за допомогою якої можна створювати битви з 2000 і більше NPC . 7 травня Широкій громадськості був вперше представлений ролик, побудований виключно на потужностях нового ігрового рушія Anvil Next Engine. У фіналі ролика звучав заклик "Unite to Unlock", що став девізом для старту паралельно однойменної акції, згідно умов якої фанати повинні були залишити в Facebook і Twitter 1 млн. 776 тис. згадок про ролик, після чого в загальний доступ буде викладено перший ролик, показує безпосередньо геймплей гри. Цифра була вибрана не випадково, символізуючи рік, коли була підписана Декларація незалежності США. 10 травня Вийшов трейлер показує функції рушія й ігрову механіку. 5 червня на виставці E3 в Лос-Анджелесі був представлений новий CGI трейлер і продемонстрований геймплей. Також, з 5-го по 7-е червня на виставці демонструвався геймплей мультиплеєра Assassin's Creed 3, з якого стало відомо про режим домінування і нові зміни балансу.



СИСТЕМНІ ВИМОГИ

Операційна система - Windows Vista (SP2)/7 (SP1)/8
Оперативна пам'ять - 4Gb
Процесор- 2.66 GHz Intel Core2 Duo E8200 чи 2.6 GHz AMD Athlon II X4 620 
Відеокарта-1024 MB DirectX 10-сумісна з Shader Model 4.0 чи вище
Звукова карта-сумісна з DirectX 10
Керування-Геймпад, клавіатура і мишка
Носій-DVD-ROM


Категорія: Відомості про серію AC | Переглядів: 5694 | Додав: Red_Shadow
Теги: Ubisoft, сюжет, Assassins Creed: III, Кредо вбивці 3, системні вимоги
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Відомості про серію AC
Проходження ігор
Проходження Істини
Мапи
Персонажі
Люди
З історії АС
Костюми із серії
Все про AC: 3
Комікси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Яка гра серії "Кредо вбивці" вам краще подобається?
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін