Credo.at.ua - все про Assassin's Creed
Допомога
Якщо ви хочете допомогти нашому сайту, то ласкаво просимо! Нам завжди потрібні нові, завзяті та енергійні люди. Ви фанатієте від Assassin's Creed і шукаєте хобі, яке б приносило задоволення?
Тоді вам сюди!
Міні-чат
Шукайте нас
07:06
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Фанати Кредо Вбивці давно знайомі з закономірністю, що кожна нова номерна гра серії в якості місця дії вибирає якусь відому історичну епоху, переломний момент у житті людства. Сеттінґом Кредо Вбивці 4 Чорний прапор став так званий Золотий Вік Піратства, і згідно Дербі МакДевітту, сценаристу гри, вибір розробників був далеко не випадковим.

У новому інтерв'ю Дербі МакДевітт із задоволенням розповів про історичні дослідження, які він провів, перш ніж приступити до написання детального сюжету, а також поділився інформацією про те, як у минулому виглядав типовий пірат, і який спосіб життя він вів.

Як багато історичних досліджень вам довелося провести, перш ніж втілити в життя Золотой Век Піратства?

Я спробував відкрити свою першу книгу про піратів влітку 2011 року, відразу ж після завершення роботи над Revalations, і протягом наступних 6 місяців я прочитав десятки основних і другорядних джерел. Щоб краще зрозуміти цілий історичний період, я проводив дослідження настільки добре, наскільки це можливо, я прочитав безліч статей і книг, починаючи з розповідей про торгівлю цукром, рабство, політику і закінчуючи описом морських подорожей. Я також цікавився деякими популярними фільмами і літературними творами - включаючи «Острів Скарбів» і «Короля Піратів» - щоб краще відчути дух «піратських байок». Ці джерела здалися мені менш цікавими, оскільки в цілому були сконцентровані на власному сюжеті, і не мали сенсу для гри Assassin 's Creed.

Нарешті, ми зв'язалися в Коліном Вудардом, автором «Республіки Піратів» і попросили його «прокласти нашому кораблеві вірний курс». Книга Коліна дала відповідь на головне питання, яке хвилювало нас з самого початку: «Як зібрати разом всіх відомих піратів в історії?» Виявилося, що Республіка Піратів - Нассау на Багамах - стала нашою відповіддю. Враховуючи вищесказане, нам знадобився практично рік агресивних досліджень і письменства, щоб бути впевненими в тому, що ми розуміємо тимчасову епоху та її людей. Природно, при створенні відео гри доводиться йти на деякі поступки, але в цілому нам разюче вдалося передати «дух» цього світу.


Чому ви зупинилися саме на цьому часовому відрізку Піратської ери?

Вибір сеттінґу для Assassin 's Creed 4 Black Flag був зроблений завдяки цікавій низці збігів ... оскільки в Assassin' s Creed 3 вперше була включена фантастична Морська система. До того часу ми перебирали різні ідеї про те, як зробити гру про батька Хейтема, щоб повністю описати «сагу сім'ї Кенуей» ... розповісти історію, в якій дід, батько і син кожен по-своєму відноситься до Кредо.

З часом ми поєднали ідеї Едварда і кораблів, і ми усвідомили, що захід Золотого Століття Піратства ідеально вписувався в наші нестабільні тимчасові рамки. Потім все само встало на свої місця ... єдине, ми багато сперечалися про те, з якого моменту почати історію Едварда ... По-моєму, на початку ми розглядали 1698, час сходження і падіння Вільяма Кідда і покритого таємницею успіху Генрі Евері. Але потім ми зрозуміли, що таким чином занадто растянем нашу історію, тому головне дійство ми перенесли на останнє десятиліття золотого століття.


Чому Золотий Вік Піратства - важлива історична епоха для людства?

І хоча цей період не відкинув всім свою спадщину таким же чином, як це зробила Американська Революція, Золотий Вік - приголомшлива епоха по багатьом аналогічним причин. Це був час, коли люди відмовилися від влади і впливу «божественно обдарованих» королів і створили основу для свого власного самостійного життя. Крім того, в цей час людей багато в чому оцінювали по заслугах, а не за правом народження, ідея, яка згодом була канонізована Американської Революцією.

Ви можете розповісти більше про міфи, на які натрапили під час своїх досліджень?

Пов'язки на очі і дерев'яні ноги існували в реальності, але не були повсюдні; багато піратів, що втратили кінцівки, або мирилися з цим, або взагалі залишали корабель. Папуги теж зустрічалися, але в основному їх продавали жителям північних колоній, вони не були промовистими супутниками піратських капітанів ...

Не було жодного випадку, щоб за часів Золотого Століття Піратства когось змушували пройтися по дошці, першу документальну згадку цього можна знайти близько 1750 року; насправді більшість піратів воліли кидати людей, з якими мали сварку, на незаселених островах ... вони залишали членів команди на пустельних територіях із зарядженим пістолетом і пляшкою рому.

Знаменитий піратський лексикон сильно прикрашений, хоча прецеденти його вживання все ж зустрічалися. Причина його існування криється в тому, що піратами ставали люди різноманітного походження. Подорожуючи на піратській шхуні в 1716, ви могли почути суміші брістольського, йоркського, кардіффського, корковского, лондонського та багатьох інших акцентів ... і це тільки серед британських моряків. А ще були французькі, голландські, африканські та багато інших.


Як Assassin's Creed 4 Black Flag зображує піратів у порівнянні з сучасною поп культурою?

Головний акцент був зроблений нами на масштабах. Коли ми захотіли створити гру в цьому часовому відрізку, ми не ставили завдання «зробити піратську гру» ... ми задали мету зробити гру «про початок 18 століття, головною частиною якого були пірати». І, я думаю, нам це вдалося. Ми не намагалися просто зобразити у грі все, що світ знає про піратів - це було б занадто легко і нудно. Замість цього, ми сфокусувалися на деталях: які пісні люди співали, яку вони створювали культуру, люди якого характеру борознили океани, яке було життя моряка і т.д. Кредо Вбивці завжди робила акцент на історичній достовірності, і Кредо Вбивці 4 Black Flag не виняток.

Які часові рамки Золотого Століття Піратства?

Фактично, у століття піратства немає чіткого початку і кінця ... серед істориків немає згоди щодо точних дат ... хтось називає базою 1650, сходження капітана Моргана і піратів, а інші називають пізній 1680, коли Порт Рояль і Тортуга вважалися головними піратськими пристанями. Однак багато згодні, що золотий вік підійшов до кінця приблизно в 1720х роках.


Яким був типовий пірат? Його походження, навички, темперамент ...

Близько 75% піратів останньої половини Золотого Століття мали американсько-британське походження - англійське, уельське, ірландське, шотландське. Частина з них були рабами, тому їх часто не сприймали як рівних, так як багато європейських моряків ще зберігали старі забобони. І в цілому життя на кораблі було набагато краще життю на плантації.

Більшість піратів мало вік в 20 років, у них не було дружин і майна. Однак, деякі знамениті капітани доживали до 30, мало хто зустрічав своє 40-річчя ... і практично ніхто не займався піратством протягом декількох років. Як тільки моряки вставали в ряди піратів, їх годинник починали швидкий зворотний відлік ... поки не зупинялися на позначці шибениці.

Ви можете більше розповісти про повсякденне піратського життя?

Воно було не таким барвистим, як у фільмах, принаймні протягом кількох днів. Мореплавство - це дуже небезпечний бізнес, і людям доводилося багато часу витрачати на навігацію, хоча б щоб цілком дістатися з одного пункту в інший. Але без нагляду капітанів із садистськими нахилами, вони вміли весело проводити свій вільний час ... випиваючи, беручи участь в азартних іграх або пошуках легкої здобичі на горизонті.

На суші пірати проводили свій час як типові молоді бунтарі - випивали, грали, приставали до жінок. Мало хто з них витрачав зароблені гроші розумно, щоб, так би мовити, нажити стан. Більшість з них розорялися протягом декількох тижнів або місяців, що змушувало їх знову повернутися на море в пошуках удачі....
Категорія: Assassin's Creed: BF | Переглядів: 5013 | Додав: Red_Shadow
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вгору
НАВІГАЦІЯ
Відомості
ГАЛЕРЕЯ
F.A.Q.
ІНШЕ

Credo.at.ua © 2012-2013
Використання матеріалів сайту дозволено лише при наявності посилання на джерело. Хостинг від uCoz.
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Система Orphus
Категорії розділу
Assassin's Creed: BF
Assassin's Creed 3
Ігрові новини
Новини сайту
Конкурси
Останні новини
Кредо Асасина: Попіл (Українське озвучення)
Xbox One і Assassin's Creed 4 Black Flag
Дата виходу фільму Assassin's Creed
Якими будуть продажі Assassin's Creed 4 Black Flag
Дэрбі МакДевітт про піратський сеттінґ у AC4:BF
Опитування
Хто з героїв гри вам найбільше подобається
Меню ДНК
Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайта
Жизнь в фотографиях
Дневник Феникса

Банерообмін